Lasītājs: «Sūda Brālis (Māsa)» (+ foto) 237

 
1.jūlijs 2005 14:56

Pēc garas darba dienas, saņēmu atļauju no rīta izgulēties un darbā ierasties vēlāk... BET!! šādu atļauju nebij saņēmusi mana sieviņa, kurai kā ļoti daudziem Latvijas iedzīvotājiem darbs sākas 8.00 no rīta.



Nepatīkams bija viņas pārsteigums, kad šorīt 7.30 uz Laimdotas ielas (Rīgā) pretī mūsu mājas vārtiem tiek ieraudzīts kārtīgi un akurāti noparkots BMW markas auto....



Šajā sakarā arī es tiku pamodināts (lieki teikt, ka tas mani nemaz neiepriecināja!) Saprotot (pārliecinoties - red.), ka patiešām sākotnēji nav iespējams izbraukt no pagalma, tiek pieņemts stratēģiskais lēmums - sagriezt auto perpendikulāri brauktuvei. Domāts - darīts... tikai diemžēl mani un vēl 2 pieaicināto cilvēku spēki izrādījās par vārgiem, lai pilnībā izpildītu iecerēto.



Palikām pie tā, ka auto tika atbīdīts tikai tik tālu, lai varētu izkļūt no SAVA pagalma...

Iestarpinājums auto vadītājas zināšanai - mašīnai signalizācija nenostrādāja.



Atgriežoties pie stāsta - man viens no palīgiem ieteica ļoti labu domu nevardarbīgai uzmanības pievēršanai un manas attieksmes izpaušanai - Ja reiz pret mani izturas vairāk nekā cūciski, tad es uzvedos kā cūka!



Saņēmos savai ikmēneša kārtības ieviešanai suņa teritorijā. Izrādās, tur dzīvo pietiekami daudz dabīgā mēslojuma, kurš ar dažu spainīšu palīdzību nokļuva līdz iepriekšminētās mašīnas kapotam.

Jūs jautāsiet - kā tā drīkst??? Es jums atbildēšu - nedrīkst automobilim no riepām nolaist gaisu, nedrīkst vilkt švīkas sānā, nedrīkst sist lampas/stiklus... utt. utjpr... par to es pats varu saņemt ne tikai pa zobiem, bet arī kriminālu atbildību par tīšu svešas mantas bojāšanu. Savukārt par izbirušu mēslu spaini es varu tikt palūgts šo auto tikai nomazgāt (ko es arī esmu gatavs izdarīt!)



Jūs vēl jautāsiet - kāpēc es nesaucu policiju? Es atbildu -
1) tāpēc, ka bērns ir jāaizved sarunātajā laikā, un uz darbu arī
ir jābūt laikā;
2) bieži vien naudas sods mūsdienās vairs nav sods...

Domājat, ka man palika labāk pēc šādās rīcības??? Nē!! Bet es ļoti ceru, ka dažs labs/-a aizdomāsies par to, kur parkoties un vai gadījumā pret cienījamo autobraucēju neizturēsies tikpat cūciski, kā viņš pats.

Informācijai uzziņāam: Auto šajā vietā nostāvēja vairāk kā stundu, kamēr es to redzēju ...

Ar cieņu,
iAuto lasītājs
Morsitis
 
237 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
171213. viesis 1.jūlijs 2005 15:09
1 0 Atbildēt

BMW ne sūda neiemācīsies. Tie pēc definīcijas ir "pareizie" un visi pārējie idioti. Un mājas saimnieks ir stulbenis jo nemaak ar savu "grabažu" pacelties spārnos un pārlidot pāri. Ironizēju. Nejauši izbirušas naglas pie visiem ratiem būtu labāka skola.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti