Audi A8 ar Bang & Olufsen ekskluzīvo audio sistēmu 3

 
12.jūlijs 2005 8:44

Dāņu augstās skolas elektronikas speciālisti Bang & Olufsen ir izveidojuši jaunākā modeļa Audi A8 apskaņošanas sistēmu, kas pārspēj līdzšinējos kvalitātes standartus pat luksus automobiļu segmentā.

Audi savu pirmo automobili ar iebūvētu B&O Advanced Sound System demonstrēs 2005. gada Frankfurtes starptautiskajā autošovā. B&O Advanced Sound System būs iespējams pasūtīt sākot ar 2006. gadu.



Novatorisks dizains apvienojumā ar progresīvu tehnoloģiju, premium kvalitātes materiāliem un apdari: visi šie faktori ir vienlīdz svarīgi gan Audi, gan Bang & Olufsen.

Audi A8 – sportiskākais limuzīns luksus automobiļu segmentā, ir elegances un tehnoloģiju sintēze, kas reprezentē autoindustrijas augstāko pakāpes līmeni. Audi vieglā alumīnija virsbūve ASF® (Audi Space frame), quattro® pastāvīgā četru riteņu piedziņa un viduskonsolē integrētā ultramodernā multimediju vadības sistēma (Multi Media Interface) ir tikai trīs piemēri Audi pārākumam tehnikā.

Bang & Olufsen Advanced Sound System progresīvā apskaņošanas sistēma, kas ir izstrādāta ekskluzīvi Audi A8, pievērš uzmanību reālajām akustiskajām automobiļa salona īpašībām - telpa, tās forma un izmantotie materiāli. Tiek ņemti vērā arī tādi faktori, kā braukšanas ātrums, vēja ietekme un riepu radītais troksnis.



Audi A8 nevainojamā skaņas kvalitāte tiek sasniegta ar kopumā četrpadsmit aktīviem augstākās kvalitātes skaļruņiem, B&O akustikas tehnoloģiju un pastiprinātājiem ar vairāk nekā 1000 W jaudu.

Skaļruņa korpuss, kas ir izstrādāts speciāli Audi A8, ir izgatavots no īpaši apstrādāta anodizēta alumīnija. Tieši tāds pats materiāls tiek lietots sportiskā luksus klases limuzīna virsbūvē.



Aktīvie skaļruņi ir iemontēti korpusā un katram no tiem ir atsevišķs pastiprinātājs. Tas nozīmē, ka skaņa var tikt precīzi noregulēta katram skaļrunim individuāli kopējās apskaņošanas sistēmas ietvaros. Rūpīgi izstrādāta tehnoloģija novērš īpaši traucējošo rezonansi.

B&O Advanced Sound System ir kā mūzika jūsu acīm: tās dizains lieliski saskan ar sportisko un grezno A8 izskatu. Kad sistēma tiek ieslēgta, divi skaļruņi automātiski iznirst no priekšējā paneļa, sniedzot nevainojamu skaņas baudījumu. Šeit vizuālās tehnoloģijas valdzinājums ir savienots ar jaunās Bang & Olufsen progresīvās skaņu sistēmas akustisko spožumu.

www.audi.lv
 
Visi komentāri
 
172211. viesis 12.jūlijs 2005 16:31
0 0 Atbildēt

biezo izklaides.

172247. viesis 12.jūlijs 2005 21:38
0 0 Atbildēt

W_T nepaardziivo ,gan peec 10 gadiem vareesi pa leeto iepirkt un izbaudiit :).

172277. viesis 13.jūlijs 2005 9:34
0 0 Atbildēt

Gaumīgi!

Respekt!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti