Liepājas CSDD nodaļai jauna mājvieta 5

 
19.jūlijs 2005 11:53

Vakarrīt durvis vērušas jaunajās Ceļu satiksmes drošības direkcijas Liepājas rajona nodaļas telpas – Brīvības ielā 148. Darbinieku smaidi arī apmeklētājus darīja priecīgākus, jo jaunā māja, jaunie apstākļi un iekārtojums, protams, visos izraisa tikai patīkamas izjūtas.



Jauna māja, viss jauns

"Reizē plašā un kompaktā uzgaidāmā zāle, pārredzamie kabineti ar stiklotām durvīm, ērta pieejamība – tas viss domāts mūsu klientiem, kas, cerams, arī novērtēs uzlabojumus un izteiks savas atsauksmes, ja vēl ko būs nepieciešams mainīt, jo mēs esam vienmēr atvērti šādām pārmaiņām klientu labā," teica CSDD Liepājas rajona nodaļas priekšnieks Gvido Ķirsons, kurš atklāšanā par ieguldīto darbu pateicās īpašam viesim – bijušajam nodaļas vadītājam Ivaram Ķervim. Viņa laikā sākts darbs pie nodaļas jaunās ēkas būves, pierādīts, ka Liepājā jauna ēka jāceļ vēl pirms Valmieras, kas arī pretendēja uz šādām izmaiņām.



Interesanti, ka savulaik I.Ķervis kā vadītājs sāka darbu namā Roņu ielā un tad pārcēlās uz Lauku ielu, bet tagad, G.Ķirsonam pārņemot lietas no I.Ķervja ēkā Lauku ielā, priekšā bija pārcelšanās uz jaunuzcelto māju Brīvības ielā.

Ēka, kurā līdz šim atradās CSDD Liepājas rajona nodaļa, tika nomāta no SIA "Aizputes ceļinieks". Turklāt nodaļa atradās mājas otrajā stāvā, līdz ar to sagādāja neērtības dažām klientu grupām, piemēram, invalīdiem vai māmiņām ar bērnu ratiem. Izvērtējot situāciju, amatpersonas secinājušas, ka ieguldīt līdzekļus toreizējo apstākļu uzlabošanā nav ekonomiski lietderīgi, tādēļ nolemts būvēt jaunu ēku. Konkursā par 715 kvadrātmetru lielās vienstāvu ēkas celtniecību uzvarēja akciju sabiedrība "UPB", kas būvdarbus veica par vairāk nekā 400 tūkstošiem latu.



Ērtāk visiem šoferīšiem

"Jaunajā namā ir vairākas priekšrocības, vispirms jau tas, ka tā ir vienstāva administratīvā ēka. Turklāt telpu izvietojums un iekārtojums atbilst klientu vajadzībām – te ir plašāk, ērtāk, visa vajadzīgā informācija un pakalpojumi vienuviet," sacīja CSSD pārstāvji. Pati ēka ir neitrālos toņos – ar dekoratīvu ķieģeļu apdari, blakus tai iekārtots daudz plašāks autobraucēju kvalifikācijas laukums, kur vakarrīt jau eksaminēja jaunos autobraucējus.

Sākumā bija paredzēts, ka nodaļa uz jaunajām telpām pārcelsies aprīlī, tomēr ticis nolemts šo procesu nesasteigt, un tādēļ tikai šomēnes darbinieki ķērās pie kabinetu iekārtošanas. "Sākām pārcelties jau ceturtdienas vakarā, bet svētdien vēl pēdējie darbi tika pabeigti pašā pievakarē. Vissarežģītākais bija datortehnikas saslēgšana un sistēmu iedarbināšana, jo mums visa informācija tiek reģistrēta elektroniski, taču šķiet, ka viss kārtībā," stāstīja CSDD Liepājas rajona nodaļas priekšnieka vietnieks Arnis Jekste. "Kurzemes Vārds", vērojot nodaļas darbinieku pārcelšanos, secināja, ka tas bijis smags, bet visai patīkams process, ļaudis ar prieku iekārtojās jaunajos kabinetos, kur vakarrīt smaidīgi sagaidīja pirmos apmeklētājus.



"Esmu pārliecināts, ka klientiem jaunās telpas patiks un viņi jutīsies šeit laipni gaidīti. Sākumā būs jāpierod pie jaunajiem apstākļiem kā darbiniekiem, tā apmeklētājiem, bet kopumā jācer, ka patīkamo brīžu būs vairāk nekā apgrūtinājumu," teica nodaļas priekšnieks Gvido Ķirsons.

Jaunas perspektīvas pilsētas nomalei

CSDD Liepājas rajona nodaļas administratīvā ēka Brīvības ielā 148 ir ne tikai ērtāka un pieejamāka klientiem, bet arī iezīmē jaunu attīstības posmu šai pilsētas teritorijai. "Nepieciešamība pēc jaunas ēkas nodaļai radās jau pirms vairākiem gadiem, atradu, ka jau 1999.gadā apzinātas vairāk nekā 10 vietas, kur jaunā māja varētu atrasties, un starp tām bija arī vieta, kur tagad esam," stāstīja A.Jekste. Viņš uzskata, ka CSDD nodaļas atrašanās tieši galvenās satiksmes maģistrāles tuvumā ir loģiska, jo te ir ērtāk piebraukt dažādu gabarītu automašīnām. "Projektā vēl ir arī sakārtot apkārtnes ielas un ierīkot luksoforu krustojumā ar Meldru ielu, lai gājējiem būtu ērtāk šķērsot Brīvības ielu," sacīja A.Jekste. Viņš domā, ka CSDD ēka būs viens no priekšnoteikumiem, lai attīstītos šī pilsētas teritorija, kas šobrīd ir visai nomaļa par spīti tam, ka atrodas Liepājā gandrīz pie pašas robežas, iebraucot no Rīgas puses.



Administratīvā ēka piesaistīs klientus – autobraucējus, paplašināsies pakalpojumu loks. "Zinu, ka ir interese no vairākiem automašīnu tirgotājiem, kas te plāno jaunu autosalonu būvi, arī līdzīgi uzņēmumi varētu pārcelties tuvāk mums," teica A.Jekste.


www.liepajniekiem.lv
 
Visi komentāri
 
173162. viesis 19.jūlijs 2005 14:51
0 0 Atbildēt

UPB normāli kārtējās 400 štukas no valsts izvilka.

173168. viesis 19.jūlijs 2005 16:30
0 0 Atbildēt

un kā tad beidzās ar to slaveno CSDD šefu-KODĒJU, kuru pat atlaist uzreiz negribēja ??????

173170. viesis 19.jūlijs 2005 16:40
0 0 Atbildēt

teksta taksh rakstits - "nodeva lietas". tagad jaunajam shefam bus pasham savs korkvilkis.

173171. viesis 19.jūlijs 2005 16:43
0 0 Atbildēt

un arī sava karafīte :)

173384. viesis 21.jūlijs 2005 1:02
0 0 Atbildēt

moraalisti

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti