«Gallardo» kļuvis ļoti īpašs un divkrāsains 5

 
20.jūlijs 2005 10:41

Parasti autoražotāji rada dažādas "ierobežotās sērijas", lai kāpinātu publikas interesi par modeļiem, kuru dzīves cikls jau tuvojas beigām.

Lai arī tas neattiecas uz superauto un vēl vairāk - itāļu superauto, arī tādi ražotāji kā Lamborghini ik pa laikam mēdz radīt kādu ierobežotu sēriju auto.



Tiesa, priedēklis SE (Special Edition) zinātājiem nozīmē, ka Lamborghini neaprobežosies tikai ar jauniem apdares materiāliem, bet prezentēs kaut ko patiesi jaunu un noteikti - ar pilnpiedziņu.


Gallardo SE būs pieejams tikai 250 eksemplāros. Ārēji auto atšķirsies ar divkrāsu virsbūvi, tomēr, galvenā superauto rakstura iezīme nebūs ar neapbruņotu aci saskatāma. Vispirms, Gallardo uzstādījuši pilnpiedziņu, kondicionieri un dažādas drošības sistēmas. Auto būs pieejams vairākos virsbūves krāsojuma variantos - Ballon White (pelēcīgie toņi), Giallo Midas (dzeltens), Aranco Borealis (oranžs) un Verde Ithaca (zaļš). Jumtu, dzinēju, buferus, atpakaļskata spoguli gan jāpieņem tikai vienā krāsā - Nero Noctis (melns). Ar šādu paņēmienu itāļiem izdevies panākt paletes daudzkrāsainību.



Attiecīgi, arī auto interjers ir divkrāsu. Tiesa - šeit izvēle nav tik plaša un tas noteikti jāsaskaņo ar virsbūves krāsu gammu - Lamborghini nevēlas, lai īpašnieka sliktā gaume sabojātu kompānijas imidžu. Tiem, kas nolēmuši vizināties Gallardo pa pilsētas ielām, Lamborghini piedāvā atpakaļskata kameru, kas palīdzēs novietot auto. Acīmredzot, rēķinoties ar krievu miljonāriem, Lamborghini piedāvā arī Gallardo SE "ziemas paketi". Tajā nav paaugstināta klīrensa vai dzinēja aizsarga, bet auto tiek apsildīts viss, kas vien iespējams.


Tomēr pats labākais slēpjas zem caurspīdīgā dzinēja vāka. Kompānijas inženieri piestrādājuši pie dzinēja un ātrumkārbas. Rezultātā 100 km/h auto spēj sasniegt par 0,2 sekundēm ātrāk - 4,2 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir palielinājies no 309 km/h līdz 315 km/h.

Tāds auto mākslas šedevrs kā Gallardo SE nākamajam īpašniekam izmaksās "tikai" 141 500 eiro.
 
Visi komentāri
 
173202. viesis 20.jūlijs 2005 11:01
0 0 Atbildēt

Un uz kuru servisu es varēšu dzīt šito, ja kaut kas noplīst?

173224. viesis 20.jūlijs 2005 12:30
0 0 Atbildēt

Uz Itāliju

173236. viesis 20.jūlijs 2005 13:09
0 0 Atbildēt

Lasīju labu laiku atpakaļ interviju ar vienu latvieti - lambo īpašnieku, kur viņš teica, ka serviss ir Itālijā, ved ar loķeni un ir kaut kādas garantijas, bet kādas - neatceros.

173432. viesis 21.jūlijs 2005 13:44
0 0 Atbildēt

buutu vismaz aatrumklokji ielikushi.

176731. viesis 25.augusts 2005 19:28
0 0 Atbildēt

Kruta mashiina man patiik

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti