«8C Spider» liek sastingt no pirmā acu skata 5

 
15.augusts 2005 10:18

Par galveno apspriešanas objektu tuvojošamies konkursā Concours d'Elegance par pašu elegantāko auto Peblbīčā viennozīmīgi kļūs Alfa Romeo 8C Spider.

Sportiskais skaistulis, kas liek sastingt uz vietas, tikai uzmetot tam skatu, plašākai publikai parādīsies pirmo reizi. To varētu nosaukt par pirmo tiešo Alfa Romeo 8C Competizione sekotāju. Šis sporta auto darināts pēc labākajām itāļu markas tradīcijām. 8C Spider, kas tapis Centro Stile Alfa Romeo stila centrā, paredzēts diviem sēdētājiem. Auto ir zema, agresīva izskata priekšējā daļa ar klasisko Alfa Romeo "triptihu" – trīsstūris centrā un horizontālas "ūsas".



Dzinējs novietots priekšā, bet piedziņa kā parasti - aizmugures riteņiem. 8C Spider stingri stāv uz plati novietotajām "ķepām", bet aizmugurē lepojas lieli, apaļi lukturi, kas raksturīgi itāļu auto.

Salonā turpināta tā pati tēma – bezkompromisa sportiskums, stils, lieliska materiālu izvēle: viss pakārtots vienai idejai - radīt maksimālas ērtības vadītājam.
 
Visi komentāri
 
175461. viesis 15.augusts 2005 10:28
0 0 Atbildēt

Fak, sastingu... tagad nevaru nospiest "back"... eeee

175464. viesis 15.augusts 2005 10:52
0 0 Atbildēt

Toch sastingu...

175506. viesis 15.augusts 2005 13:29
0 0 Atbildēt

žēl , ka viņš paliks tikai koncepts :(

175512. viesis 15.augusts 2005 14:22
0 0 Atbildēt

Dēļ Maserati, to patiešām tā arī atstās konceptu šķūnītī... Ehh...

Tiesa, pat ja to sāktu ražot, cena būtu gana liela...

175526. viesis 15.augusts 2005 15:42
0 0 Atbildēt

vispaar suudi buus ar to maserati, jo Alfu itaalji ar to vaacieti priekshgalaa virza uz BMW, MB klasi ar meerkji atnjemt kumosu vaacieshu razhotaajiem, attieciigi ar kvalitaate, prestizhs, cena utt. un maserati jau ar tur pat ir... cik saprotams no dazhaadiem izteikumiem presee Alfaa ir paredzeets riktiigi ieguldiit un spiest uz masu, arii USA, bet maserati ir tik vien kaa zaudeejumus nesoshs piedeeklis ferarri. un lancia kupejas un limuziini jau ar drusku ar maserati konkuree. gan jau itaalji kaut ko likvidees no visa taa bara.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti