Tuvojas Eiropas Nāciju Kauss Vācijā 3

 
12.septembris 2005 13:36

Atlikušas mazliet vairāk kā divas nedēļas līdz notikuma, ko gaidījuši un gatavojušies daudzi motokrosa un triāla pārstāvji un līdzjutēji.

24. – 25.septembra nedēļas nogalē vienlaicīgi norisināsies motokrosā Eiropas Nāciju Kauss blakusvāģu komandām Vācijā, Jauer pilsētā un Pasaules Nāciju Kausa izcīņa Francijas pilsētā Ernē.

Pasaules Nāciju kausā šogad Latviju pārstāvēs Lauris Freibergs, Ivo Šteinbergs un Agris Ļitvinovs. Kā norādīja Kaspars Cveiģelis, Latvijas Motosporta Federācijas prezidents: "Piedalīšanās Nāciju kausa izcīņā ir iespēja mēroties un sevi pierādīt starp pasaules labākajiem braucējiem Ar nožēlu jānorāda, ka šogad Latvijas izlasē nebūs Aigars Bobkovs, kas neapšaubāmi spēcinātu mūsu izlasi."

Savukārt, Eiropas Nāciju Kausā blakusvāģu komandām šogad sastāvā ir Kristera Serģa/Kaspara Stupeļa ekipāža, Māris Rupeiks/Haralds Kurpnieks un brāļi Jānis un Lauris Daideri. Jānorāda, ka, vērtējot mūsu izlašu sastāvus, šogad visreālākās izredzes cīnīties par čempiona titulu ir mūsu blakusvāģu komandai.

Savukārt, oktobra 1.-2. datumā Polijas pilsētā Gdaņskā norisināsies Eiropas Nāciju Kauss motokrosā, kur Latviju pārstāvēs Ivo Šteinbergs, Agris Ļitvinovs un Mārtiņš Aleksandrovičs.

Vienlaicīgi 24. – 25. septembrī norisināsies arī Nāciju Kausa izcīņā triālā, kur šogad Latviju izlasē pārstāvēs Renārs Agarskis, Kaspars Vērnieks, Guntars Mateuss un Artūrs Grīnfelds.

Lai arī sākotnēji bija plānots Sešu dienu enduro piedalīties Latvijas komandai, K.Cveiģelis norādīja, ka šogad enduro komanda netika nokomplektēta.

Līdztekus, K. Cveiģelis uzsver: "Izvērtējot faktu, ka Eiropas Nāciju kauss motokrosā šogad norisinās Polijā, gaidāms liels atbalstītāju skaits, jo tā ir lieliska iespēja līdzjutējiem atbalstīt un sniegt stimulu Latvijas izlases braucējiem un vērot spraigas sacensības."

Joprojām norit aktīva darbība, lai sagatavotu komandas dalībai Nācijām. "Diemžēl darbību uzsākām tikai otrajā ceturksnī, kas radījis dažādas organizatoriskas problēmas, ko centīsimies novērst nākamgad, gatavojoties motosporta Olimpiskajām spēlēm," skaidro K. Cveiģelis, "tomēr šobrīd cenšamies realizēt un sakārtot darbus un novērts problēmas, lai veiksmīgi mūsu izlases startētu un pārstāvētu Latviju."

 
Visi komentāri
 
178826. viesis 13.septembris 2005 13:02
0 0 Atbildēt

veel 1 murgs

178845. viesis 13.septembris 2005 14:37
0 0 Atbildēt

Kas ir murgs?Motokross ir reāla štelle,ne priekš mīzalām ar ļuļķi zobos.

179958. viesis 23.septembris 2005 14:53
0 0 Atbildēt

Bet kur atrodas tāda pilseta? Eiropas atlasā Vacijā tādas pilsētas nav?????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti