Jeep® paplašina sava zīmola teritoriju 12

 
15.septembris 2005 9:35

Jeep® dizaineri jau atkal sasnieguši virsotni, radot divas visjaunākās SUV koncepta automašīnas, kas var palīdzēt Jeep® jaunu tirgu apgūšanā.



Jeep® Patriot un Jeep® Compass koncepta automašīnas ir kompaktas pilnpiedziņas SUV, kas piedāvā izklaidi, brīvību, lietderīgumu, jaudu, kā arī ievērojamu degvielas ekonomijas un interjera pielāgojamības iespēju visaugstākajā pakāpē. Debitējot 2005. gada Frankfurtes starptautiskajā automobiļu šovā (IAA), šīs koncepta automašīnas ir divu nākotnes kompakto SUV prototipi, ko Jeep® zīmols varētu ražot pasaules tirgum jau nākamajā gadā.

Jeep® Patriot un Jeep® Compass koncepta automašīnu jaudīgais, taču arī degvielu taupošs visjaunākais 2,4 litru dzinējs un mūsdienīgais 2,0 litru dīzeļdegvielas dzinējs (starptautiskajam tirgum) var tikt papildināts ar jaunu bezpakāpju mainīgu transmisiju (CVT). Visjaunākā Jeep® tehnoloģija arī šīm divām koncepta automašīnām sniedz visas Jeep® 4x4 pilnpiedziņas priekšrocības.



Jeep® Patriot koncepta automašīna: mūsdienīga klasiskā Jeep® dizaina interpretācija
Spēcīgā un jaudīgā Patriot koncepta automašīna nepārprotami ir īsts Jeep®, radīta, lai piesaistītu pircējus, kuri vēlas tradicionālo Jeep® dizainu ar labākajām apvidus automobiļu spējām savā klasē. Jeep® Patriot ir spēcīga automašīna, izrādot zīmola svarīgākās pazīmes - valdonību, atpazīstamību, brīvību un drosmi, kas turklāt piedāvā ievērojamu degvielas ekonomiju, interjera pielāgojamību un lietderīgumu visaugstākajā pakāpē.

Krāsota haki krāsā (Armour Green) ar melniem durvju rokturiem, dekoratīvām sānu līstēm, melniem akcentiem, tumšiem logiem un izturīgu vējstiklu, Jeep® Patriot tiks būvēta ar mērķi sasniegt maksimālu kravas nodalījuma apjomu, paaugstinātu caurgājamību un izcilu lietderīgumu. Četras durvis un aizmugurējās paceļamās durvis sagādā vieglu pieeju Jeep® Patriot koncepta automašīnas plašajam un funkcionālajam salonam.



Klasiskā Jeep® dizaina līnija ietver trapecveida riteņu arkas ar agresīviem 17 collu apvidus automašīnas riteņiem un riepām, kurām ir Jeep® uzraksts. Tas apvienots ar paaugstinātu jumta bagāžnieku, lai varētu uzstādīt papildu aprīkojumu. Jeep® Patriot paaugstinātā sānu līnija papildina transporta līdzekļa aizsargājošo raksturu.
Jeep® Patriot ne vien izskatās kā Jeep®, tā ir visjaunākā Jeep® apvidus automašīnas tehnoloģija, kas garantē Jeep® Patriot „atbilstību bezceļa apstākļiem” (Trail Rated 4x4 zīme tiks uzstādīta visās Jeep® pilnpiedziņas automašīnās) un lielāko caurgajamību savā klasē.



Jeep® Compass koncepta automašīna: jauns Jeep® veids modernā izpildījumā
Labi kopta un izsmalcināta ar rallija mašīnas sīkstumu, Jeep® Compass koncepta automašīna spēj piedāvāt izklaidi, brīvību un jaudu, palielinot vispārējo interesi par Jeep® un piesaistot jaunus pircējus, kuri, iespējams, iepriekš nebija pievērsuši uzmanību šim zīmolam.

Jeep® Compass koncepta automašīna ir visjaunākais Jeep® veids. Kompaktā un straujā Jeep® Compass koncepta automašīna ir pasaules tirgum atbilstošā izmērā un piedāvās sniegumu, degvielas ekonomiju un augstākās pakāpes konkurētspēju kompakto SUV sadaļā.



Uz Jeep® Compass koncepta automašīnas piederību Jeep® zīmolam raksturīgajām dizaina līnijām norāda septiņdaļīgais radiatora režģis, apaļi priekšējie lukturi, lieli un jaudīgi miglas lukturi un trapecveida riteņu arkas.

Jeep® Compass koncepta automašīnas profils ir ļoti izteiksmīgi veidots. Spēcīgā spārna forma uzsver Jeep® Compass koncepta automašīnas atlētisko veidolu, papildinātu ar 19-collu riteņiem un riepām ar sarkanu līniju.

Aizmugurē pie jumta uzstādītais spoilers noslēdz Jeep® Compass sniegumu. Platajā, īpašā dizaina bamperī ir liels hromēts dubults izpūtējs, kas arī pastiprina dinamiskās automašīnas agresīvo raksturu.
 
Visi komentāri
 
179025. viesis 15.septembris 2005 9:47
0 0 Atbildēt

Neglītais pīlēns.

179026. viesis 15.septembris 2005 9:55
0 0 Atbildēt

Šī ir jauna mode likt to skujovu trademarku pēc katra otrā vārda??? ZB lasīt tik tizlu tekstu. Pats raksts arī figņa, laikam kāds ārzemnieks tulkojis uz latviešu valodu. Izturīgs vējstikls utt. Var padomat, ka citiem ir partikas plēve tai vieta.

179028. viesis 15.septembris 2005 9:59
0 0 Atbildēt

Kas pa kropliibaam.

179032. viesis 15.septembris 2005 10:10
0 0 Atbildēt

Smuki auto:) man jau patika! ...tikai tas teksts.....

179044. viesis 15.septembris 2005 11:05
0 0 Atbildēt

pixdec kāds raksts un kādi kroplīgi autiņi, tas compass vispār izskatās, kā iztēsts no plastmasas kluča, un resnais izpūtēja gals un vēl vairāk - sarkanā strīpa uz riepas - tas vispār ir axuennais tūninga elements. nu nez nez, izskatās, ka šim zīmolam pamazām tomēr pienāk beigas. iepriekšējie koncepti izskatījās smukāk.

179048. viesis 15.septembris 2005 11:50
0 0 Atbildēt

UAZ arī ražo džipu ar nosaukumu PATRIOT. UAZ PATRIOT izskatās par glītāks par Jeep.

patriot.uaz.ru/

179053. viesis 15.septembris 2005 12:14
0 0 Atbildēt

A Jeep® Compass uz riepam nebus uzrakts Jeep®??? ka tad taa?

179068. viesis 15.septembris 2005 13:43
0 0 Atbildēt

Savdabiigi auto, lai konkureetu ar SUBARU. Mosh USA people patiik, man nu taa, laikam taas apaljaas lampas traucee.

179069. viesis 15.septembris 2005 14:00
0 0 Atbildēt

Nupat redzēju jauno izbraucam no servisa. :DDDDDDDDDDDD

179129. viesis 15.septembris 2005 19:29
0 0 Atbildēt

Kaa reiz esmu iesprindzis jau nedeelju uz Jeep Grans Cherokee diizeliiti, nu nevaru izskjirties. Izskataas ka riit buus izkjiroshais datums Jaa/Nee. testbrauciens patika, bet jauda likaas pamaz, komforts gan OK!

179158. viesis 16.septembris 2005 0:55
0 0 Atbildēt

eu, es ar tagad likshu ® aiz sava vaarda. Buus mans ziimols. elSprogo® Tas radiis atpaziistamiibu, pieveersiis jaunus klientus, kas veel ar manu zimolu nav paziistami. ® mana vaarda galaa arii veicinaas lielaaku caurgaajamiibu. Tas viss pateicoties jaunajam elSprogo®

179262. viesis 16.septembris 2005 18:52
0 0 Atbildēt

elSprogo® - šis jaunais zīmols veicinās lielāku caurteces ātrumu Tavam vēderam :))

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti