Burnout.lv kauss 2005 tuvojas noslēgumam 1

 
6.oktobris 2005 9:49

Ar šīs sezonas pēdējo posmu,kas risināsies šā gada 15.oktobrī, noslēgsies „BURNOUT.LV KAUSS 2005”. Pasākums notiks samērā tālu no Rīgas – Smiltenes kartingu trasē „Teperis”.



Šķiet, ka priekš braucējiem šī trase būs pilnīgs jaunums, tātad iespējamas intrigas pēdējos rezultātos.

Smiltenes trase ir vienīgā trase, kurai nav taisns profils – tā atrodas slīpumā ar kalniņiem un viltīgiem līkumiem! Trases līkumos izvietotas lielas traktoru riepas, kas pildītas ar smiltīm, lieki piebilst, ka jābrauc būs uzmanīgi, jo saķere ar riepu var beigties diezgan dārgi! Lai arī esam dzirdējuši daudz neapmierinātu runu par to, kāpēc jārīko sacensības tik tālu, un vēl it īpaši sacensību pēdējais posms, atgādināšu, ka mūsu mērķis šovasar bija doties ceļojumos pa Latviju!

Sezonu atklājām maijā – s/k „333”, tad devāmies uz Jelgavas k/t „Rullītis”. Trešais posms bija plānots Smiltenē, taču, laikam labā laika iespaidā, pieteikušos Smiltenē braukt gribētāju skaits bija tik mazs, ka sacensības tika pārceltas uz oktobri – sanāca neplānota pauze. Par sacensību trešo posmu kļuva kartinga trase „Kandava”, kurā braucēju un skatītāju atkal netrūka, arī braucēji sagādāja acij tīkamus brīžus skatītājiem. Pienāca rudens un atgriezāmies s/k „333” kur atkal bija jauks laiks un daudz dalībnieku. Tad nu pēdējais posms par spīti visam risināsies Smiltenē! Negaidām, ka būs milzīgi daudz braucēju taču zinām, ka ieradīsies tie kam rūp sava vieta kopvērtējumā. Šis, domājams, sanāks tāds kā ģimenes pasākums, kur sabrauks savējie noslēgt sezonu, aizvadīt burvīgu sacensību dienu un sadalīt balvas. Atgādinu, ka 2005. gada sezonas ātrākais braucējs saņems FUJITSU SIEMENS COMPUTERS dāvāto plaukstdatoru!

Visticamāk, ka nemocīsim dalībniekus, un arī kopvērtējuma apbalvošanu un 2005.gada sezonas noslēguma pasākumu sarīkosim uzreiz pēc sacensībām turpat Smiltenē vai tās apkārtnē (precīzāka informācija sekos sacensību nedēļā)!

Reģistrācija sacensībām jau ir sākusies, tā, kā parasti, meklējama www.burnout.lv mājas lapas sadaļā KAUSS 2005. Tur varat arī apskatīties, kuri konkurenti jau reģistrējušies sacensībām un savus nopietnos nolūkus apstiprinājuši, samaksādami dalības maksu.

Lai ko arī darītu benzīna cenas un inflācija, mums nekas nemainās – arī kausa pēdējā posmā dalības maksa būs 10Ls, ja samaksāts tiks līdz 13.oktobrim (ieskaitot), vai arī 15Ls, ja maksāsit sacensību dienā.

Kā vienmēr – tie, kam ērtāk šķiet norēķināties skaidrā naudā, samaksāt var SPORTECH salonā Matīsa ielā 81/1 (tā jaunais darba laiks: (10.00 – 18.00).

 
Visi komentāri
 
181209. viesis 6.oktobris 2005 10:02
0 0 Atbildēt

Baigi labi. Vajadzes aizbraukt paskatities.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia6610I/1.0 (4.10) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti