Ceļu policisti nezināšanas pēc evakuē motociklu 190

 
10.novembris 2005 9:40

Vai A2* un A kategorijas** iedalās pēc motora tilpuma? Šie notikumi risinājās sestdien, 5. novembrī 10:50. Bija auksts, bet tomēr nolēmām divatā ar draudzeni vēl uz sezonas beigām izbraukt kādu gabaliņu ar motociklu.

Virzījāmies pa Graudu ielu virzienā uz Vienības gatvi. Krustojumā ar Valdeķu ielu vajadzēja nogriezties pa kreisi, luksoforā dega sarkanais aizliedzošais signāls, tāpēc arī apstājāmies ieņemot vietu joslā, kas paredzēta nogriešanai pa kreisi, kad pēkšņi šķērsām priekšā piebrauca CP automašīna ar valsts numur EJ162, no tās izkāpa CP inspektors un nenosaucot ne savu vārdu un uzvārdu, ne ieņemamo amatu, ne apturēšanas iemeslu palūdza dokumentus (neprecizējot kādus). Nopratis, ka viņu varētu interesēt vadītāja un reģistrācijas apliecība, īpaši nepretojos un pasniedzu viņam tos. Viņš mani palūdza piestāt ceļa malā. Sekoju CP automašīnai un apstājos aiz tās nelielu gabaliņu aiz krustojuma uz Valdeķu ielas.



Pagāja apmēram 5 minūtes, kad CP inspektors izkāpa no mašīnas un jautāja: "A kur kategorija?" Uz ko es atbildēju: "Kā to saprast - kur?" CP inspektors teica, ka man esot tikai A2 kategorija (tagad A ar ierobežotu jaudu), bet, lai vadītu šo motociklu, nepieciešama A kategorija. Es to kategoriski noliedzu un apgalvoju, ka šis motocikls pēc jaudas masas attiecības atbilst A2 kategorijai (informāciju var iegūt CSDD mājas lapā - http://www.csdd.lv/?pageID=1091533151).

CP inspektors tikai noteica: "Ja? Paskaties labāk cik tev kubi rakstīti - 598. Es pats braucu ar motociklu un zinu, ka no 500 kubiem jau ir vajadzīga pilnā A kategorija." Es apgalvoju, ka kategorijas A2 un A neiedala pēc tilpuma, bet gan pēc jaudas vai jaudas masas attiecības, uz ko CP inspektors teica: "A varbūt tomēr pēc 'rāviena'?" Šāda ceļu policista atbilde mani patiesi šokēja. CP inspektors atkal pazuda savā automašīnā un varēja redzēt, ka cītīgi pēta kaut kādu grāmatu (nevarēja saskatīt kādu) un sazinās pa rāciju. Pēc mirkļa automašīnai pievienojās vēl viena policijas automašīna. Jau pieminētais CP inspektors pārsēdās šajā mašīnā, kādu laiku diskutēja ar atbraukušo policistu, tad izkāpa āra, atbraukusī mašīna aizbrauca, bet CP inspektors pienāca pie manis un teica, ka izskatās, ka būs baigās "ziepes". Es, protams, nesapratu kāds sakars ziepēm ar CSN, tāpēc pārjautāju kādas ziepes tieši būšot.



CP inspektors teica: "Mocis būs jāevakuē uz speciālo stāvvietu." Es jautāju kāpēc, uz ko saņēmu atbildi: "Tāds likums pieņemts, darbojas jau no oktobra. Jo tev nav atbilstošās kategorijas." Es apgalvoju, ka man ir atbilstošā kategorija un ka nepiekrītu motocikla evakuēšanai, bet manā acu priekšā policists izmantojot rāciju jau izsauca evakuatoru. Es arī apgalvoju, ka, ja CP inspektors uzskata, ka man nav atbilstošās kategorijas vadītāja apliecības, tad var atbraukt man pazīstams cilvēks, kam ir A kategorija, un transportēt motociklu uz man ērtāku stāvvietu, vai arī es varu motociklu aizstumt pats, jo pēc Ceļu satiksmes noteikumiem es tad skaitītos gājējs:
1.19. gājējs — persona, kas pārvietojas pa ceļu kājām vai invalīdu ratiņos, stumj velosipēdu, mopēdu, motociklu, velk (stumj) ragaviņas, bērnu ratiņus vai invalīdu ratiņus u.tml. Šis termins neattiecas uz personām, kas veic darbus uz ceļa braucamās daļas, un uz satiksmes regulētājiem;

Tomēr mani pūliņi bija velti. Sanāk, ka CP inspektors var savas nezināšanas pēc nelikumīgi nogādāt (ja vadītājam ir atbilstošā vadītāja apliecības kategorija) transportlīdzekli uz speciālo stāvvietu.
Tad CP inspektors sastādīja protokolu un izkāpis no mašīnas paziņoja, ka man tas ir jāparaksta. Es teicu, ka vēlos to izlasīt, bet man tika apgalvots, ka tas ir tikai protokols par administratīvo pārkāpumu, kas man ir jāparaksta. Es tomēr pastāvēju pie sava un izlasīju to. Ieraudzīju, ka paskaidrojumam atvēlētas tikai trīs rindiņas, un jautāju - kur lai es rakstu paskaidrojumu, ja tas ir garāks, uz ko saņēmu atbildi, ka ir tikai tās trīs rindiņas, kas atvēlētas.

Tad es teicu: "Sakiet, lūdzu, kāds ir Jūsu vārds? Un patiesībā jūs arī nenosaucāt savu vārdu un ieņemamo amatu, kad apturējāt mani." Uz ko CP inspektors atbildēja, ka viss būšot rakstīts protokolā un ka tā jau visi uzstāj par savām tiesībām tikai paši nez kāpēc ievērot negrib. Pēc vairākkārtējiem pieprasījumiem man tomēr tika izsniegta papildus lapa paskaidrojumam, kurā es arī uzrakstīju, ka nepiekrītu fiksētajam pārkāpumam un pamatoju savu viedokli ar faktiem. Kad jautāju, lai man izsniedz pirmo protokola lapu, kura man bija jāparaksta, CP inspektors jau bija citās domās: "Es tev vēl neesmu atdevis dokumentus, kad atdošu, tad arī parakstīsi."

Neko vairāk nepaskaidrojuši abi CP darbinieki sēdēja mašīnā. Cik nopratu, tad tika gaidīts evakuators. Nekur doties arī nevarēju, jo mani dokumenti atradās pie CP darbinieka. CP darbinieki pa to laiku lasīja manu paskaidrojumu un kļuva manāmi nervozi (es to secinu no tā, ka tika izsmēķētas vairākas cigaretes un pēc vēlākās nervozās attieksmes). Labi, ka automašīnā ir silts, bet ārā nepavisam nebija silts, tāpēc nācās labu laiciņu paciest aukstumā, jo evakuators ieradās tikai pēc divām stundām. Liels bija mans izbrīns par "divkājaino" evakuatoru. Situācija bija šāda - viens no evakuācijas dienesta darbiniekiem aizbrauca prom ar evakuatoru, bet otrs aizbrauca prom ar motociklu. Tieši tā, aizbrauca ar motociklu bez reģistrācijas apliecības, apdrošināšanas un tehniskās apskates uzlīmes, jo visi šie dokumenti palika pie manis.



Evakuācijas dienesta darbinieks situāciju uztvēra vairāk kā joku, smaidīdams prasīja, par ko tad aizturēja. Turklāt, ja CP darbinieki apgalvoja, ka es varēšot transportlīdzekli izņemt tikai pēc administratīvās lietas beigām, tad evakuācijas dienesta darbinieks pats man apgalvoja un silti ieteica, ka man tas jāizdara pēc iespējas ātrāk (jāierodas ar cilvēku, kam ir A motocikla vadītāja apliecību kategorija, un "jāsavāc" motocikls), jo tad būšot mazāk jāmaksā. Stunda tur maksājot pirmajā diennaktī 1,22 Ls, bet nākamajās dienās 0,30 Ls/h.

Pēc motocikla ar izpalīdzīgu draugu (paldies Losrobos) ierados operatīvi kā jau evakuācijas dienesta darbinieks bija piekodinājis un labi vien bija. Nokārtojis visas formalitātes, kas nepieciešamas, samaksājis par stāvvietu un saņēmis čeku, jautāju pēc motocikla atslēgām. Atbilde bija sekojoša: "Viņas laikam ir motociklā..." Stāvvieta nebija no mazajām, kas man lika aizdomāties par drošību, kas tur valda, un atlika tikai priecāties, ka esmu ieradies pēc sava braucamā tik laicīgi.



Pirmdien, 7. novembrī, ierados uz administratīvās lietas izskatīšanu, kā tas tika norādīts protokolā par administratīvo pārkāpumu, kur Rīgas Ceļu policijas priekšnieka vietnieks mani uzklausīja, pārliecinājās, ka man tik tiešām ir taisnība un administratīvo lietu nolēma izbeigt, jo CSN es nebiju pārkāpis. Es neapgalvoju, ka zinu visas CSN nianses, bet CP tās būtu jāzina, vai vismaz jāuzklausa iespējamais pārkāpējs.



Jau kārtējo reizi pārliecinos, ka visi policisti nav vienādi, viss ir atkarīgs tikai no tā, kāds ir cilvēks. Beigās es biju pierādījis savu taisnību un atgūšu (cerams) arī iztērētos līdzekļus par speciālo stāvvietu, tomēr iztērēto laiku un pazaudētās nervu šūnas atgūt vairs neizdosies.

Rīgas Ceļu policijas priekšnieka vietnieks arī skaidri informēja mani par manām tiesībām - ja es vēlos atgūt līdzekļus par citiem [saviem] zaudējumiem, kas man radušies šajā sakarā, tad to es varu darīt ar tiesas palīdzību.

Daži secinājumi:
• par savu taisnību ir jācīnās un pierādīt to var (tikai pašam ir jāzina savas tiesības, noteikumi un likumi, jo pretī jums neviens nenāks);
• vismaz pagaidām „likums par speciālo stāvvietu” tā īsti nedarbojas, jo transportlīdzekli jūs ne tikai varat izņemt uzreiz pēc tam, kad tas tur ir nogādāts, bet jums pat evakuācijas dienesta darbinieks iesaka to izdarīt pēc iespējas ātrāk (iespējams manā gadījumā tā bija tikai laipna pretimnākšana);

Infest, iAuto lasītājs

* tagad A (ierobežota motora jauda)
** motocikla vadītāja apliecību kategorijas

Redakcijas piebilde: nu tad uzmanīsimies no šīs Ceļu policijas ekipāžas, jo, šķiet, ir tikai divi varianti:
  • tur strādā policisti, kas vispār nav lasījuši likumus (noteikumus) vai viņu smadzenes nespēj tos atcerēties;
  • tur strādā cilvēki, kas vienkārši ienīst motociklistus (un varbūt arī autobraucējus) un par katru cenu vēlas tos pazemot*
* - tā ir pazemošana, ja 2 stundas jāgaida evakuators, par savu naudu jāizpērk motocikls, un pēc tam vēl jāmēģina pierādīt, ka neesi vainīgs. Civilizētā valstī vaina ir jāpierāda nevis otrādi.

Turpinājums:


Kā jau minēju, tad 7. novembrī biju ieradies uz administratīvās lietas izskatīšanu un tiku atzīts par nevainīgu. Tajā pat dienā uzrakstīju iesniegumu par manu līdzekļu atmaksu, kas radušies transportlīdzekli nelikumīgi evakuējot un uzglabājot speciālajā stāvvietā. Rīgas pilsētas Ceļu policijas priekšnieka vietnieks, kas izskatīja lietu, apgalvoja, ka šie līdzekļi tiks atmaksāti divu mēnešu laikā, atskaitot tos no CP inspektora algas. Tātad (cik nopratu) CP inspektoram (kurš fiksēja „pārkāpumu” un aizpildīja protokolu) būs pašam jāsedz šie izdevumi par pieļauto kļūdu. Trešdien, 9. novembrī, saņēmu zvanu no Ceļu policijas priekšnieka vietnieka, ka varu ierasties Rīgas pilsētas ceļu policijas nodaļā un saņemt šos naudas līdzekļus.
 
Atbildot uz iAuto lasītāju komentāriem par tālāko lietas gaitu:

184695. viesis 09.11.2005 21:10
Vai shis raxts un materials ir iesniegts celju plocijas parvalde no iAuto, ka sabiedriskas organizacijas puses, ar jautajumu - luudzu izskaidrot, ka shada situacija vareja rasties?
Amatpersonai ir jaatbild uz iesniegumu noteiktu dienu laikaa, piedevaam veel sabiedriskai organizacijai. Kaa to komente CP vadiiba?
Redaktors [?]  09.11.2005 21:17
Ja raksta autors sazināsies ar iAuto, tad tā arī tiks darīts.

Esmu ar mieru, ka iAuto iesniedz šo materiālu Ceļu policijas pārvaldei, lūdzot paskaidrot kā šāda situācija varēja rasties.

184699. viesis 09.11.2005 21:37
Taa staavvieta ir pilniigs ideotisms, man pec avarijas mashinai bija izbiris logs, tie pederasti nozaga tumbas, kad pirms izbraukshanas piegaju pateicu lai atdod tumbas, jamie kautko raustijas un teica ka neesot bijushas kad atveda, apmeram pa celjam no notikuma vietas liidz stavvietai izkrita, taka man par stavietu vajadzeja 130 latu maxat un evakuators bija atbraucis pakalj no citas pilsetas, tad nevareju saukt policiju un kasiities, letak sanaca iepirkt jaunas, tik nesaprotu ka tas var but ka policijas stavvieta, apsargaata un taada maucība

Man pazīstams cilvēks, kas strādā CSDD ieteica ātrāk izņemt motociklu, jo transportlīdzekļi tiek ātri vien „apskrūvēti”, tādēļ arī rīkojos tik operatīvi. Savādāk būtu gaidījis līdz lietas beigām un piedzinis iztērētos (ne mazos līdzekļus) par evakuēšanu un stāvvietu.

184723. viesis 10.11.2005 08:55
Autoram:
Ja jau Tu saņēmi to protokola kopiju, varēji nepakautrēties un nosaukt to 'varoni-likumsargu' vārdā. Es, piemēram, kaut kad nākotnē viņu sastapis, labprāt atgādinātu kungam viņa analfabētismu... Nu ko lai dara, patīk man raustīt lauvas aiz ūsām
 
CP inspektors savu vārdu tā arī nenosauca. Protokolā parādījās tikai viens no CP inspektoru vārdiem, acīmredzot tas, kurš bija aizpildījis protokolu par administratīvo pārkāpumu. CP inspektora vārds ir – Andris Jurens.

 
 
Visi komentāri
 
184676. viesis 9.novembris 2005 19:23
0 0 Atbildēt

Kārtējais apliecinājums, ka vismaz 75 % CP ierindas darbinieki ir NEPROFESIONALI sava amata specialisti, ar vāju intelektu un zemu izglītību. Cerams, ka drīz administratīvajā procesā spēkā būs normas par morālo kompensačiju piedzīšanu no valsts amatpersonām, ja viņas ar savu rīcību ir nodarījušas morālu kaitējumu fiziskām personām. Nu, tad domāju, ka VISS CP budžets gada laikā aizies, lai nosegtu autovadītāju pamatotās prasības, par viņiem nodarītajiem aizvainojumiem un stresu. Rakstā minētais apliecina, ka tā tas varētu arī būt.

Redaktors 9.novembris 2005 19:27
0 0 Atbildēt

Tādas normas par zaudējumu piedzīšanas jau darbojas.

184678. viesis 9.novembris 2005 19:32
0 0 Atbildēt

Es esmu tiesājies ar CP,nav nemaz tik lieli izdevumi . Vajag visiem sākt, kaut caur tiesu, pierādīt savu taisnību. Nedrīkst pieļaut CP visatļautību. Veiksmi visiem Donhikotiem !!!

184679. viesis 9.novembris 2005 19:42
0 0 Atbildēt

uzmanas ari tie kas velk piekabes!!!

tagad stadina un drazh ka maz neliekas tieshi par e kategoriju, ka ari ja ir maza piekabite tad pec masas.

ka tur isti ir tagad ar to A kategoriju?

184680. viesis 9.novembris 2005 19:49
0 0 Atbildēt

Vai iAuto lapaa kaut kur nebija sadalja, kur izklaastiits kur jaadodas un kas jaadara (tb kaada ir proceduura), lai CPleemumu apstriideetu tiesaa? Buutu noderiiga sadalja!

Redaktors 9.novembris 2005 19:59
0 0 Atbildēt

paskaties uz augšu!

184683. viesis 9.novembris 2005 20:05
0 0 Atbildēt

Silti iesaku vērsties administratīvajā tiesā. un piedzīt kompensāciju paz samaksāto stāvietā, par zaudēto laiku, kuru tu zaudēji gaidot evakuātoru, skrienot ispirkt un skrienot uz lietas pārskatīšanu. Ja piemēram tu esi firmas īpašnieks tad tiesā var pierādīt, ka nokavēji noslēgt līgumu ar pircēju pastāvīgo, tādēļ tev radās 200000ls zaudējumi.

Rakstu pilnīgi reāli kā tas arī būs ja vērsīsies tiesā jo esmu jurists

184684. viesis 9.novembris 2005 20:08
0 0 Atbildēt

cik ta i tas A kategorijas isti? man tiesibas i A2 bet teica ka jaunajas bus tikai A ???

184685. viesis 9.novembris 2005 20:11
0 0 Atbildēt

djgaca - tu esi sapnjotaajs un runaa par ko nav ne jausmas.

184687. viesis 9.novembris 2005 20:17
0 0 Atbildēt

markelis [?] 09.11.2005 20:11

djgaca - tu esi sapnjotaajs un runaa par ko nav ne jausmas

Nee, es esmu rēls. es diezgan daudz tādas lietas zinu, un un mani kolēģi ir diezgan daudz līdzīgām lietām taisijuši dokumentus.

184688. viesis 9.novembris 2005 20:21
0 0 Atbildēt

nosaut to jabano sukuli. tu panjem vinu ziemaa piesien pliku pie koka ta redzees maita taads.

184689. viesis 9.novembris 2005 20:28
0 0 Atbildēt

tad jau tu zinin TM uzstaadiijumnu tiesneshiem - valsts nau slaucama govs. Atliidzinaat reaalos zaudeejumus un tikai, nevis paredzamo peljnju utt. Jeb vari no tiesu prakses kaadu konkreetu lietu nosaukt?

Raksta autoram es ieteiktu bish pacakareet policiju - uzrakstiit veestuli CP prieksniekam ar luugumu paskaidrot kaa par celju policistu var straadaat cilveeks, kursh nepaarzin CSN? Galvenais ka peec likuma uz to obligaati naaksies atbildeet ((:

buutu interesanti atbildi palasiit.

184690. viesis 9.novembris 2005 20:28
1 0 Atbildēt

Vismaz oficialu sudzibu uzrakstit vajag gan, un pec shitadiem gajieniem briinas ka visi tik sudigi doma par CP darbiniekiem. Shitadu pat krustojuma ar zizli izlikt nevar, shitie apdraud autobraucejus.

184691. viesis 9.novembris 2005 20:30
0 0 Atbildēt

ja jau zinams ka pasham taisniiba tad

vienkarshi tajaa veshanas mirklii vareja mentus izsaukt... laupiishana... nu labi zaadziiba :)

184692. viesis 9.novembris 2005 20:44
0 0 Atbildēt

Ja šis milicis bija krievs (izskatās varen līdzīgs), tad viņš man tāpat pazemoja uz Krasta ielas.

184693. viesis 9.novembris 2005 20:52
0 0 Atbildēt

Vari droshi rakstit sudzibu un ar bildem,cheku ,lemumu kopijam iesniegt klijanu ielaa lai vinjiem CP darbiniekiem vismaz tiek rajiens un premiju neredzet ka savas ausis un nebaidies sudzi tiesa bus ocki docki adgusi savu piki.

184694. viesis 9.novembris 2005 20:56
0 0 Atbildēt

un vispar ja ir A2 un stazh parsniedz 2 gadus tad dod A visi motocikli jo pats pirms menesha samainiju nav nekadu cm2 ierobezhojumu neka, kaut kaap uz harleja ar 1,2 motoru vai niknaka superbaika

184695. viesis 9.novembris 2005 21:10
0 0 Atbildēt

Vai shis raxts un materials ir iesniegts celju plocijas parvalde no iAuto,ka sabiedriskas organizacijas puses, ar jautajumu - luudzu izskaidrot, ka shada situacija vareja rasties?

Amatpersonai ir jaatbild uz iesniegumu noteiktu dienu laikaa, piedevaam veel sabiedriskai organizacijai. Kaa to komente CP vadiiba?

Redaktors 9.novembris 2005 21:17
0 0 Atbildēt

Ja raksta autors sazināsies ar iAuto, tad tā arī tiks darīts.

184697. viesis 9.novembris 2005 21:22
0 0 Atbildēt

Raxta autor, noteikti izmanto sho iespeju. Redakcija veel varetu iesniegumaa jautajumus papildinat - kas shados gadijumos sedz tiesas izdevumus un tieshos zaudejumus? Tac noteikti ne no budzeta (nodoklju maksataju naudinjas)!

184698. viesis 9.novembris 2005 21:30
0 0 Atbildēt

Kas to visu focheeja? :) It sevishkji to vietu, kad tiek pasniegs protokols.

184699. viesis 9.novembris 2005 21:37
0 0 Atbildēt

Taa staavvieta ir pilniigs ideotisms, man pec avarijas mashinai bija izbiris logs, tie pederasti nozaga tumbas, kad pirms izbraukshanas piegaju pateicu lai atdod tumbas, jamie kautko raustijas un teica ka neesot bijushas kad atveda, apmeram pa celjam no notikuma vietas liidz stavvietai izkrita, taka man par stavietu vajadzeja 130 latu maxat un evakuators bija atbraucis pakalj no citas pilsetas, tad nevareju saukt policiju un kasiities, letak sanaca iepirkt jaunas, tik nesaprotu ka tas var but ka policijas stavvieta, apsargaata un taada mauciiba

184700. viesis 9.novembris 2005 22:00
0 0 Atbildēt

Jā biš ir bezpriģels:(

184701. viesis 9.novembris 2005 22:03
0 0 Atbildēt

Nu ja netīk tiesāties, vismaz prokuratūrā iesniegumu uzraksti. Kā minimums viņiem šī lieta tad jāizskata, un policim būs dienesta izmeklēšana ar visām no tā izrietošām sekām...

184702. viesis 9.novembris 2005 22:41
0 0 Atbildēt

Te pat vien iauto bija jocinjsh:"ooo - juus straadaajat par celju policistu...es gan labaak izveeleejos pabeigt augstkolu" (((:

184704. viesis 9.novembris 2005 23:06
0 0 Atbildēt

Šitādu ēzeli Getliņos jāliek par sargu..lai gan..sajauks kravas..

184706. viesis 9.novembris 2005 23:23
0 0 Atbildēt

Autoram.. Es jau laikam nebūtu atdevis moča atslēgas, kādas tiesības ir dot braukt kādam citam, ja nu uz muti paraus - kas maksās..-)) Lai veicas...

184709. viesis 9.novembris 2005 23:47
0 0 Atbildēt

Par CP profesionālo līmeni esmu izteicies gan šeit,gan Delfos,TVnetā,u.c. forumos.Nav jau jēgas to apspriest,jo lielā CP "Zivs" nepieļauj varbūtību,ka viņa padotie varētu kļūdīties...profesionāļi taču...:D

Lai autoram veicas!!!!

184712. viesis 10.novembris 2005 7:56
0 0 Atbildēt

Zivs vispār ir īpašs gadījums.

184714. viesis 10.novembris 2005 8:32
0 0 Atbildēt

Ja vēl šo rakstu izlasītu Zivtiņa kungs, tad varbūt padomātu par savām intervijām presē. Es saprotu, ka "gimenē" vienmēr ir kāds kroplis, bet tomēr, viņš taču strādā uz ielas, nevis sēz kantorī!!

184715. viesis 10.novembris 2005 8:34
0 0 Atbildēt

Yonas tu soreiz ne par teemu,gariigais slikts?

...viena indiviida deelj - ziimols visai CP un pat visai P...

184716. viesis 10.novembris 2005 8:35
0 0 Atbildēt

Numurs viņiem labais,EJ.....interesanti uz kurieni?

Zoga.

184717. viesis 10.novembris 2005 8:41
0 0 Atbildēt

Mana līdzjūtība:(

184720. viesis 10.novembris 2005 8:44
0 0 Atbildēt

Laikam CP vēl nezina, ka no jūlija jau ir spēkā likums "Par amatpersonu nodarīto zaudējumu atlīdzināšanu", kā rezultātā nav jāiet uz tiesu, bet gan jāvēršas tajā iestādē, kuras amatpersona Tev nodara zaudējumus. Pēc tam tā iestāde piedzen no vainīgā regresa kārtībā.

184721. viesis 10.novembris 2005 8:48
0 0 Atbildēt

Neko sev bezpregjels! Eu nu kamon, neatstaaj shito taa! Un tas, ka jaadod braukt ar savu moci kautkaadam antoshkam ir vispaar piii!

184722. viesis 10.novembris 2005 8:49
0 0 Atbildēt

Nekorekta piebilde raksta beigās, jo CP, mēģināja sasprindzināt VISAS savas smadzeņu šūnas, aprunājās ar pārinieku un vēl arī ar atbraukušo kolēģi, bet pa visiem smadzeņu nepietika, lai sAprastu šo sarežģīto CSN punktu.:)

BTW derēja kāds CSN citāds par tām kategorijām sevišķi ar ierobežojumiem, lai gan man pašam ir A (bez cipariem), es arī to visu tik smalki nezinu, kā arī škaidrojums tautai (der Zebras atreferējums) par piekabēm.

184723. viesis 10.novembris 2005 8:55
0 0 Atbildēt

Autoram:

Ja jau Tu saņēmi to protokola kopiju, varēji nepakautrēties un nosaukt to 'varoni-likumsargu' vārdā. Es, piemēram, kaut kad nākotnē viņu sastapis, labprāt atgādinātu kungam viņa analfabētismu... Nu ko lai dara, patīk man raustīt lauvas aiz ūsām :)

184724. viesis 10.novembris 2005 8:56
0 0 Atbildēt

njaa, atsleegas gan shiem nevajadzeeja dot. lai evakuee kaa maak.

184725. viesis 10.novembris 2005 8:56
0 0 Atbildēt

ekkk, juutos laimiigs, ka savulaik esmu ieguvis visas iespeejamaas auto vadiishanas kategorijas ABCDE :) vismaz par shitaadu sviestu man neviens vairs piesieties nevar, kautgan, ir gribeejushi :))

atceros, biezhi sanaaca valkaat treileri ar autinju virsuu, tak regulaari mani tureeja CP ekipaazhas, ceriibaa, ka nebuus E kategorijas un kaadas neviltotas beedas bija lasaamas vinju sejaa, kad viss izraadiijaas kaartiibaa :)

Dzhipo.

184726. viesis 10.novembris 2005 8:57
0 0 Atbildēt

CP kārtejo reizi pieradija savu analfabetismu, un kapec tagad visos masu medojos nekjerc Zivtinsh cik CP ierindas nezinoshi darbinieki strada? :D

184727. viesis 10.novembris 2005 9:00
0 0 Atbildēt

vispaar nesaprotams,kaapeec nenosaukti ir "varonju" uzvaardi...strunts par pakaapeem...

184728. viesis 10.novembris 2005 9:03
0 0 Atbildēt

Nu par to kategoriju ir sviests. Es vienreiz paarsuudzeeju dabonot no motoveicha izzinju, ka manam mocim ir 25kw. Sekojoshi peec tam 2g braukaajos ar sho izzinju un paarsuudzeeto leemumu. Tas ir cilveektiesiibu paarkaapums ka kautkaadu iiblju deelj man ir jaavadaa kautkaadi lieki papiiri liidz, tachu ko gan latvieshu cilveeks savam sirdsmieram nedariis. No visas sirds noveelu izdraazt polichus caur tiesaam dienesta izmekleeshanaam u.t.t.

184729. viesis 10.novembris 2005 9:07
0 0 Atbildēt

Izlasīju rakstu un tā uzvilkos jau no paša rīta. Malacis autors, ka aizstāv savas tiesības un uzrakstīja šādu detalizētu notikumu izklāstu. Noteikti uzraksti CP vadībai kādu papīru un lūdz paskaidrojumus un tad ieliec iekš i-auto lai visi var iepazīties. Pievienojos tiem kas lūdz nosaukt "CP varoņu" uzvārdus.

184730. viesis 10.novembris 2005 9:18
0 0 Atbildēt

CP-istiem nepatīk gudri pārkāpēji.

184731. viesis 10.novembris 2005 9:20
0 0 Atbildēt

viesim 184730 - triks jau tas ka te nemaz paarkaapeeja nav (: a ja kaadam vienkraashi nepatiik zinoshi celveeki - nu tas par vinju kaut ko liecina.

184732. viesis 10.novembris 2005 9:20
0 0 Atbildēt

Vajag ļaut tiem policistiem braukt uz ĪRIJU sēnes vākt, lielāks tolks būs.....................................

184733. viesis 10.novembris 2005 9:23
0 0 Atbildēt

Administratīvajā tiesā noteikti vajag iesniegt un tas ir bez maksas. Pie tam - obligati japrasa morālā kompensācija. To tagad var, jo ir pieņemts jauns administratīvo pārkāpumu likums. Vienkārši, jāuzraksta iesniegums administratīvajai tiesai.

184735. viesis 10.novembris 2005 9:33
0 0 Atbildēt

ja A2 kategorija ir jau ilgaak kaa triis gadus tad var iet un samainiit taisiibas uz lieelo A kaa arii es izdariiju, jo cik saprotu A pieskjiras peec staaza :)

Maris

Redaktors 10.novembris 2005 9:42
0 0 Atbildēt

Rakstam pievienots papildinājums

184738. viesis 10.novembris 2005 9:49
0 0 Atbildēt

izlasiiju papildinaajumus - ljoti jauki, beidzot kaut kas notiek taa kaa tam jaanotiek.

184740. viesis 10.novembris 2005 9:53
0 0 Atbildēt

Secinājums viens- zēni aizrāvās!:)))

184741. viesis 10.novembris 2005 9:57
0 0 Atbildēt

Japalasa likums un šajā gadījumā obligāti caur tiesu jāprasa morālo kaitējumu atlīdzinājums. Vēl jāmēģina dabūt no ārsta izziņa, ka saslimi, tāpēc ka pārsali gaidot vairākas stundas ārā. Tas, lai lielāka iespēja dabūt morālo kompensāciju.

Jo tiesā tev būs jāpierāda ka ir bijušas morālas ciešanas.

184742. viesis 10.novembris 2005 10:00
0 0 Atbildēt

Njā, vēl pāris tādu rakstu un policijas stāvvieta būs pilna ar autiņiem, kuriem ir iAuto simbolika.

184743. viesis 10.novembris 2005 10:01
0 0 Atbildēt

Yonas, ar shaadu pieeju taalu dziivee netiksi. Jebkuraa organizaacijaa ja ljausi vienam darbonim nesodiiti izriikoties tad arii paareejie sajutiisies kruti un dariis visu ko gribees, a ja buus precendenti ar lieliem meesliem, cilveeki apdomaasies, prieks par shaadu notikumu gaitu, bet taa staavvieta toch izskataas peec kautkaadas bandu padariishanas.

184744. viesis 10.novembris 2005 10:02
0 0 Atbildēt

A ko jūs gribat - profesionālie policisti jau sen strādā privātās struktūrās vai Īrijā.

184745. viesis 10.novembris 2005 10:03
0 0 Atbildēt

Stāvvieta točna nav "tīra". Es zinu pāris gadījumus, kad džeki par pārdesmit latiem no turienes pirka bezsaimnieku jafeles.

184746. viesis 10.novembris 2005 10:03
0 0 Atbildēt

Un vēl.

Par sava darbnieka kļūdām atblid darba devējs.

184747. viesis 10.novembris 2005 10:06
0 0 Atbildēt

"Ronalds_ [?] 10.11.2005 10:03

Un vēl.

Par sava darbnieka kļūdām atblid darba devējs. "

Brigada. :)

184748. viesis 10.novembris 2005 10:10
0 0 Atbildēt

par staavvietu pasjiem policjiem ir zinaam ka vinja mazaakis ir netiira!!!

jo tikai taa atnjemtas JAWA 638 valsts nummurs(jaunais) vareeja nonaakt uz zagtas HONDA s... gadiijums iz dziives... ir protokols pie kriminaalietas izmekleetaajiems...

184750. viesis 10.novembris 2005 10:16
0 0 Atbildēt

Ja viss rakstītais ir tīra patiesība un ņemot vērā iauto aktivitātes, liekas, ka minētajai CP patruļai būs LIELI s.... Raksta autoram... nu ko, zinot mūsu sabiedrības morālo stāju (domāts CP), tev liekas būs veicies, ka motociklu vasara ir beigusies....!!! Gaidi jauno sezonu.

184751. viesis 10.novembris 2005 10:20
0 0 Atbildēt

Tā CP bildi ar uzrakstu : "NEKOMPETENTS - amatam neatbilstošs" vajadzēja ielikt CP šefa Zivtiņa datora fona bildē. Iedomājos, CIK DAUDZ ĻAUNA tml. neprofesionali un nezinoši darbinieki var nodarīt godīgiem un pieklajīgiem autovadītājiem ? Nonākot līdzīgā situācijā, faktiski nevainīgam autovadītājam jākavē dārgais darba laiks, lai apstrīdētu nekompetentas amatpersonas rīcību - jāstaigā pa dažādām CP instancēm, jāsacer iesniegumu texti, jāmeklē autostāvvietas, jāmaksā nepamatoti sodi, jāpaciešs neērtības, kamēr transporta līdzeklis atrodas autostāvvietā. Atvainojos, ASV un rietumos, cilvēkam par nepamoti sagādātām tml. ciešanām un moralo kaitējumu VALSTS garantē ļoti lielas kompensacijas - ar daudz jo daudz nullītēm aiz pirmā cipara....Šis gadījums, kā NEGATĪVAIS piemērs būtu jāizgaismo presē, TV. Nebūtu slikti, ja Redaktora k-gs šo materialu ieliktu kaut Timrota "zebrā" , lai gan vēl labāk būtu kādā ziņu raidījumā.

184752. viesis 10.novembris 2005 10:20
0 0 Atbildēt

muusu cp, jaa

184753. viesis 10.novembris 2005 10:20
0 0 Atbildēt

Blē, lielākā škrobe ir par to, ka neviena amatpersona nav PERSONĪGI ne par ko atbildīga. Materiāli. Nav kā apdrošinātājiem, kur iedarbina regresu :)

Un, ja arī kāds ērglis pamatoti atsit sev kādu piķi, tad diemžēl es un pārējā tauta ir tā, kas maksā...

184754. viesis 10.novembris 2005 10:24
0 0 Atbildēt

tikko izlasīju papildinājumu par to, ka iekasēto naudu par stāvvietu ieturēs no CP prinča. kauč kā neesmu gatavs ticēt; tad jau, ja mocis tiktu izņemts pēc mēneša (ar attiecīgo rēķinu), tad jau nabaga mentam būtu vismaz pusgads jāgrauž garoziņas un jādzer ūdens- algas tak mazas...

184755. viesis 10.novembris 2005 10:24
0 0 Atbildēt

Njaa, ja ir 100% ka viss ir shtokos vajadzeetu to moci patureet ilgaak stojankaa, lai tie aapshi maksaa teiksim par 6 dienaam. Kaadus 60 Ls iiblis samaksaatu tikai par staavvietu.

184756. viesis 10.novembris 2005 10:27
0 0 Atbildēt

neavru beigt cepties- kāda mārrutka pēc vadītājam KAUT KUR JĀIET, lai saņemtu sev pienākošos piķi??? vai CP saprot tikai skaidras naudas apgrozību?? un kāpēc CP vispār ir kaut kāda kase no kuras tiek veiktas izmaksas??

laipni pavaicā personas bankas rekvizītus un pārskaita. kur problēa?

184757. viesis 10.novembris 2005 10:32
0 0 Atbildēt

niekalbi, droshi vien ka meegjinaaja visu noklusinaat peec iespeejas aatraak? Autor, cik lielu pikji gala beigaas dabuuji atpakalj?:)

184758. viesis 10.novembris 2005 10:42
0 0 Atbildēt

Es te iedomaajos vienu fiichu, ja tos auto atnjem ar tiesas leemumu, nafig vispaar evakueet, tikpat labi tos var konfisceet peec tam, ja ne labpraatiigi pildot tiesas leemumu tad ar izpildiitaajiem, nafig shitaads bezprigjels vispaar ir izdomaats ja ne staavvietas lobeeshanai. Vareeja taksh vienkaarshi lielaaku sodu uzlikt, nevis kautkaadus mistiskus izdevumus staavvietai. CP tagad izskataas taa kaa taada mafija, kura dara ko grib.... Pilniigs murgs, ieniistu sho valdiibu.

184759. viesis 10.novembris 2005 10:44
0 0 Atbildēt

To>niekalbis [?] 10.11.2005 10:24

...jāgrauž garoziņas un jādzer ūdens- algas tak mazas...

šito pie anekdotēm vajadzēja likt :)

184760. viesis 10.novembris 2005 10:46
0 0 Atbildēt

žetos raksta autoram: plaši dokumentēts, komentēts, ar bildēm! :) Šādi raksti tikai uzlabos portālu, informēs pārējos lasītājus un audzinās policistus!

184761. viesis 10.novembris 2005 10:48
0 0 Atbildēt

Kad es savu nošķīlu, pirms evakuācijas uzrakstīju pieņemšanas/nodošanas aktu ar uzskaitītu audis sistēmas sastāvu - kāds maģis, tumbas, pastiprinātājs, subis utt!!!! Mašīna placī nostāvēja pus gadu bez logiem, nekas nebija pazudis!!!

184762. viesis 10.novembris 2005 10:48
0 0 Atbildēt

starp citu - EJ 162 ir visai slavena ekipāža. esmu arī pāris reizes redzējis šo auto, izpildot vairākus "trikus" , kas ļoti traucē satiksmi un padara to pat bīstamu.

pats lielākais prikols no šīs ekipāžas puses bija pirms gada, vasarā , tieši jāņos. braucu Saulkrastos pa galveno ceļu un pie pēdējā luksofora ( kur ceļš nogriežas uz Bīriņiem ) blakām piebrauca tieši šis pats Volvo. un kā jūs domājat, kas mašīnā iekšā bija ? neticēsiet - 6 tīņi , tādi ap 15-17 gadiem, alus pudeles rokās, krāsainas acis ... nosvinējušies. labi vēl, ka nebrauca ar ieslēgtām bākugunīm un sirēnām. par redzēto , protams, es tūdaļ paziņoju radio SWH, kuri arī operatīvi šo info palaida ēterā. tieši šī gadījuma dēļ arī atmiņā ir iespiedies šis auto reģistrācijas Nr - EJ 162

184763. viesis 10.novembris 2005 10:57
0 0 Atbildēt

Nu par šo gadījumu nav ko teikt - mūsu tiesībsargājošo struktūru nekompetences augstākā pilotāža... :)

Bet nedaudz ne pa tēmu - kā Redaktoram finālā izgāja ar tp nelaimīgo gājēju, tak solīts bija gala rezultātu paziņot (joprojām palieku pie viedokļa, ka sods bija taisnīgs).

184764. viesis 10.novembris 2005 11:03
0 0 Atbildēt

ANDRIS JURENS ir ceļu policists, kura izturēšanās ir īpaši kretīniska, jo viņš to var atļauties tā vienkārš iemesla dēļ, ka pat viņa priekšnieks viņam neko nevar izdarīt tāpēc, ka pulka komandieris BUKĒVIČS ir viņa vecs čoms (ar kuru sākotnēji kopā strādāja policijā), kurš ļauj viņam darīt visu ko grib. Starp citu arī pārinieku atsauksmes par viņu ir no sliktākajām. Naudu kukuļos ņem tad, kad viņu ilgi un dikti lūdzas, jo patīk izrādīt savu pārakumu un pazamot citus cilvēkus. Viņš strādā 7 rotā, un pa viņu ir ne vioena vien sūdzība, bet BUKĒVIČS viņu vienmēr piesedz. Braukā viņš ar sarkanu Mitshubishi Galant EL...., kurs nav reģistrēts uz viņa vārda, lai nevarētu konfiscēt, kad paņems ciet par kukuļņemšanu.

184765. viesis 10.novembris 2005 11:06
0 0 Atbildēt

Maisam gals vaļā!!!!!!!!!!!!!!!!!

184766. viesis 10.novembris 2005 11:08
0 0 Atbildēt

šito INFO tik palaid aukstāk un lieta darīta...

184767. viesis 10.novembris 2005 11:09
0 0 Atbildēt

Jau pierakstīju zināšanai:

Volvo EJ 162, Andris Jurens :D

184770. viesis 10.novembris 2005 11:14
0 0 Atbildēt

O! A man arii ar sho ekipaazu bija probleemas pirms aptuveni pus gada taja pashaa Graudu ielaa tikai pie Nestes.

Mani aptureeja par to ka biju aizdomiigi braucis. Lika iepuust trubiņaa, peec tam pateica ka man ir par daudz promiles, bet man to priboru nemaz neradiija. Saka draudeet at soda naudaam, tiesibu atņemshanu utml. Uzaicinaaja sava mashinaa un saka piedavaat variantus stastot kas man par tam promileem var draudeet, bet to alkometru joprojaam neraada...

Nu nau ko dariit, man tas viss ir apnicis, izmantoju papildiespeeju - "Zvans draugam", nosaucu viņam ekipažas auto numuru, pastastiju par situaaciju, vinsh man pastastiija ko dariit talaak. Policisti ta ka baigi nervozie palika, apjautaajas kam un kapeec es zvaniiju. Pateicu ka advokatam, arii uzvardu kaut kadu nosaucu.

Napagaaja i 1 minuute, man piedavaaja iepuust veel 1 reizi, un... alkometrs uzradiija 0.05 promille. Policisti mani paluudza izkaapt no mashiinas, nodeva stružku un aizbrauca centra virzienā.

Vot tada mums i ceļu policija

184772. viesis 10.novembris 2005 11:29
0 0 Atbildēt

Nu.... :) Visu cieņu autoram!!!!!!!

Malacis!

184774. viesis 10.novembris 2005 12:07
0 0 Atbildēt

Bet nopietni, šito Andri vajadzētu riktīgi vienreiz izdrāzt. Tipa baigais visu satiksmes dalībnieku bieds atradies. Tā varētu uzvesties urļiks, kas čangalī dien dienā kladzinājis "diski ņenada?", tad kad ticis kādā darbā, kas saistīts ar cilvēkiem.

Ja jau tāda ir vispārējā ceļu policijas politika, tad kāpēc nepārorganizēties par SIA, sagabājot esošās tiesības, pelnīt uz to, ka šoferi atpērkās un pie reizes vēl filmēt šovu televīzijai, līdzīgu kā Boiling points, tikai ar atšķirību, ka beigās maksā tas kuru dirsina.

184775. viesis 10.novembris 2005 12:23
0 0 Atbildēt

Cerams, ka neaizmirsi piedzīt arī interesantās evakuācijas rezultātā notērētās degvielas izmaksas.

Ja jau CP izbraukums uz avārijas vietu izmaksā 100 latus, tad šāda nelikumīga evakuācija, manuprāt izmaksā vismaz reizes 3 vairāk.

184776. viesis 10.novembris 2005 12:35
0 0 Atbildēt

Man ar gadijas apmeram pirms 2 mensiem pariet luksofora sarkanajai gaismai, bet pari ielai bija policisti un mani izstureja un izprasnaja, taka butu izdarijis 10. slepkavibas. Es apzinajos, ka pargaju pari sarkanai gaismai, bet tas nenozime, ka viniem ir tiesibu pazemot, vai ka savadak iztureties pret cilveku. Vienvard sakot ir normali policisti un ir stulbi, vai ka savadak...

184777. viesis 10.novembris 2005 12:39
0 0 Atbildēt

Vajag uz tādie CP darbiniekiem rakstīt sūdzības. Kad uzkrāsies vairākas, tad to darbinieku vienkarši palūgs. Un pareizi izdarīs.

P.S. Es personigi tadus atsparditu kartigi, ja zinatu ka par to no algas atvilktu tikai par atro izsaukshanu CP darbiniekam. :)

184778. viesis 10.novembris 2005 12:42
0 0 Atbildēt

Vispābā laikam būs jārealizē plāns, kas saistās ar lēkāšanu pa CP auto jumtiem/kapotiem, pie pirmās izdevības.

184779. viesis 10.novembris 2005 12:44
0 0 Atbildēt

Vāks kaut kāds. Nav ko teikt.

184780. viesis 10.novembris 2005 12:47
0 0 Atbildēt

blin,kas tos debīlikūs dzīs prom no policijas. Un viņi prasa lielākas algas .Un tas par pienākumu nezin'ašanu. da nafig. Kur zivtiņš skatās ???????

ārā to duraku un tiem līdzīgos.

184781. viesis 10.novembris 2005 12:51
0 0 Atbildēt

Volvo EJ 162, Andris Jurens ir labākā ekipāža!

Esmu ar viņiem saskāries daudzkārt, vienmēr izturas laipni un profesionāli!

Esmu viņu redzējis dežūrējam pie slimnīcām ārpus darba laika un palīdzam sirmgalvjiem pāriet ielu! utt

ok ok es dzenu velnu! :))

184783. viesis 10.novembris 2005 13:10
0 0 Atbildēt

Autor, turies!

Eh reizēm par žēl, ka ar mani tā nenotika...

Un vispār var evakuācijas tēmu jāteic, ja likums tomēr maķenīt par skarbu ir! tagad CPists ejakulē pie katra pārkāpuma bezmazvai... Sākotnēji tak bija doma tikai šmigām ņemt nost, jopcik!

184784. viesis 10.novembris 2005 13:27
0 0 Atbildēt

Huļ tu viņiem [evakuatoriem] atslēgas devi?

184785. viesis 10.novembris 2005 13:51
0 0 Atbildēt

Žēl, bet nekā jauna. No neesošās policijas palīdzību nevar sagaidīt.

184786. viesis 10.novembris 2005 14:07
0 0 Atbildēt

Vien lieta ir stulbs policists, jo mēs taču neviens neesam iodeāli un varam kļūdīties, bet šis gadījums galvenokārt ir zīmīgs ar to, ka šie auni nav gatavi atzīt savu kļūdu. No viņu puses būtu bijis gudri tur pat uz ceļa atvainoties un palaist autoru, lai brauc!

Bet nē, es taču esmu formā, kas automātiski padara mani par Dievu zemes virsū. Nu ko, tagad par savu visatļautību un nevis nezināšanu būs jāatbild ar ģimenes budžetu! Cerams, ka sieva šim mājās iedos pa galvu, jo domājams, ka bez formas dūša būs papēžos!

184787. viesis 10.novembris 2005 14:22
0 0 Atbildēt

Varbūtās, kāds no šiet klātesošajiem, ja viņam tiek konfiscēts auto, var no kāds slēptas vietiņas pafilmēt, un pierādīt, ka automašīnas tiek apskrūvētas.

Pēc pieredzes, kākorumpētākās Latvijas pilsētas - Jelgavas, iemītnieks zinu stāstīt to, kā tiek paskrūvēti auto. Uz policijas stāvvietu (diemžēl tā atrodas aiz lielām betona sienām), tika evakuēts WV II golf. Īpašnieks pēc auto ieradās pēc divām dienām. Atklājās fakts, ka sporta stūre nomainīta uz parasto, tas pats noticis arī ar visiem GTI bamperiem, priekšējo resti, kur 4 lampu vietā bij tikai divas un standarta reste.Kad jautāja kur viss palicis - pasūtīja NAHUJ un piebilda "Tev ko mauka vēl problēmas vajag".

Taču šitais jau vēl tikai ziediņi - Jelgavas mentiem visiem birkas, un iespējams atpirkties pat no tādas lietas, kā no 5klases skolnieces izvarošanas spīdzināšanas un nogalināšanas.

184789. viesis 10.novembris 2005 14:27
0 0 Atbildēt

A1 - motocikli bez blakusvāģa, kuru motora darba tilpums nepārsniedz 125 cm3 un jauda nepārsniedz 11kW (15zs);

A (ierobežota motora jauda) - motocikli, kuru motora jauda nepārsniedz 25kW (34zs) vai 0,16kW/kg (0,22zs/kg);

A - pārējie motocikli.

Interesanti, ck tam mocim bija jauda???, ja kategoriju nosaka kubatura viss skaidrs- nedrikst pārsniegt noteikto bet ir piekabināta arī jauda piemērma (125 cm3 un jauda nepārsniedz 11kW (15zs)). jebkurā gadīmā jauda nedrīt pārsniegt CSN noteikto, līdz ar to principā vajadzēja veikt ekspertīzi vai tam mocim patiešām ir tikai 25kW (34zs), ja nav visu gaišu drīks brauk tikai ar A kategoriju.

184790. viesis 10.novembris 2005 14:30
0 0 Atbildēt

Sorry, bet iemācies latviešu literāro valodu:

125 cm3 --> UN VAI

184791. viesis 10.novembris 2005 14:30
0 0 Atbildēt

Vajadzēja to moci atstāt tajā stāvvietā, protams, pārliecinoties, ka atslēgas nav mocī atstātas :))) un tad pēc kāda laiciņa piestādīt rēķinu policistam 500 Ls apjomā, kuru viņam jāsedz no savas algas :)

Vispār jau ļauni, bet kaut kādā mērā saprotu arī CP darbinieku nekļūdās tas, kas nestrādā.

184792. viesis 10.novembris 2005 14:31
0 0 Atbildēt

O, nu tik ies valjaa, sanaak ka mentam tomeer moska bija taisniiba???

184793. viesis 10.novembris 2005 14:32
0 0 Atbildēt

A (ierobežota motora jauda) - motocikli, kuru motora jauda nepārsniedz 25kW (34zs) vai 0,16kW/kg (0,22zs/kg) ;

Izlasi vēlreiz!

Izteiksim to nedaudz matemātiskāk:

A (ierobežota motora jauda) < (25kW OR 0,16kW/kg)

Iznāk, ka pietiek ar vienu nosacījumu. Ja ir mazāka par 0,16kW/kg, tad viss ir pareizi.

184794. viesis 10.novembris 2005 14:34
0 0 Atbildēt

respektiivi uz A1 ir gan jaudas, gan tilpuma ierobezjojums, bet uz A ierobezjoto vai nu viens vai otrs... protams, ka mociitim jauda bija lielaaka par 34 zs, ja jau kubatuura ir virs 500 cc

184795. viesis 10.novembris 2005 14:38
0 0 Atbildēt

Tim, kam nedalec:

Pat ja mocim ir 70 kW (~98 Zs), bet tas sver 500, tad sanāk 70/500=0,14 kW/kg.

Tātad drīkst braukt arī ar A2 kategoriju, jo tur ir vārds vai!

184796. viesis 10.novembris 2005 14:41
0 0 Atbildēt

BlackJed u.c., un sanjemt katru meenesi dazhu gadu garumaa pa paaris latiem?

184797. viesis 10.novembris 2005 14:45
0 0 Atbildēt

Tads coperiic savus 200kg tocna varetu sveert. tas nozime 44hp max! Bet ka mes visi zinam, zoperisiem tie HP ir pavisam nieciigi. Griezes moments gan esot ok! :)

Guru

184798. viesis 10.novembris 2005 14:57
0 0 Atbildēt

184795. viesis 10.11.2005 14:38

Nu jaa, cik lai tas muļkīgi nebutu bet tas tā ir. Pincipā nerdzu apsolūtu lietdrību atstāt nosacījum 34 zs, jo praktiski tas nedarbojās. No otras puses diez vai tas mocis svēra vairāk par 300 kg, bet jauda pie 500 kubiem notiekti vinam ir 70 kW tātad 70/300 = 0,23 kW/kg

184799. viesis 10.novembris 2005 15:03
0 0 Atbildēt

Mociic izskataas peec diversijas, 70kw vinjam tochno nav, ir aptuveni 50 Zs, bet ja jau cilveeks paarsuudzeeja veiksmiigi leemumu tad vinjam taisniiba, nav ko tagad piesieties. Pats savulaik braucu ar uz 25kw ierobezhotu 650 kubu moci. Viesis 184798 ir taads pats mochu speciaalists kaa tas ments:)

184800. viesis 10.novembris 2005 15:05
0 0 Atbildēt

Klau, bet nav tā, ka CSDD lapā tas paskaidrojošais teksts ir drukas kļūda un saikļa VAI vietā jābūt UN, tāpat kā pie A1? NeEU LV vadītāja apliecībai otrā pusē tas viss iedrukāts vispār bez saikļiem, tipa:

A1 =

184801. viesis 10.novembris 2005 15:21
0 0 Atbildēt

Nu juus varat mudriit... PIETIEK !!! draiveram taisniiba un aamen :)))

184802. viesis 10.novembris 2005 15:27
0 0 Atbildēt

Nu, bet kā tur palika Redaktoram ar to gājēju???

184803. viesis 10.novembris 2005 15:36
0 0 Atbildēt

Amatpersonai, kas pieņem lēmumu ir jāpārliecinās vai tas tā tiešam ir pārejam gan nav nozīmes.

Yukki [?] 10.11.2005 15:05 - pilnīgi piekrītu tajā kategorijā nav logikas nekādas, pareizi būtu kā A1 kategorijā visiem skaidrs, kāds ir maksimums arī 125cm3 moci var nokīlēt līdz 70 zirgiem un vilkt uz nebēdu.

184804. viesis 10.novembris 2005 15:40
0 0 Atbildēt

Neesmu paspēji vēl izlasīt visus komentu, tāpēc iespējams,ka atkārtojos, bet interesē, kas notiktu, ja būtu situācijas:

1. Evakuatoram arī nav tiesību, vai viņš izdarījis kādu pārkāpumu un motocikls tiek novietots stāvvietā jau evakuatora vainas dēļ?

2. Evakuators uztaisa ar motociklu avāriju. OCTA tiek segta no motocikla īpašnieka polises, kas sabojā viņa reputāciju apdrošinātāju acīs. Ja evakuators avāriju ir izraisījis aiz rupjas neuzmanības un OCTA polises izdevējs (apdrošinātājs) ierosina regresu, atkal "malējais" izrādās īpašnieks.

Nezinu, galīgi negribas uzticēt savu transporta līdzekli vadīt tādam kuru redzu pirmo un iespējams vienīgo reizi.

184805. viesis 10.novembris 2005 15:41
0 0 Atbildēt

ai duriki!!!!

Jebkuru afigenna kruto baiku var "nodroselēt" (gedrosseln - vācu val.) uz 25 kw.

Tas ir domāts tādēl, jo Vācijā arī ar "pilno" A nevar uzreiz dragāt ar megamonstru, t.i. 2 gadus jābraukā ar 25 kw. Tāpēc Tu noliec fūreršeinu, nopērc CBR, RR, R1 vai GSX-R, uzliec ierobežotāju, 2 gadus atripini, un tad noņem viņu nost un dod ručkā!!!

Attēlā redzamajai diversijai ir 61 zs, bet droši ka ierobežot, tāpēc jau arī cilvēks savu panāca

184806. viesis 10.novembris 2005 15:43
0 0 Atbildēt

pareizāk sakot, tā nav nekāda diversija, bet xj600N. Diversija ir ar aizargstiklu un saucas xj600s

184807. viesis 10.novembris 2005 15:55
0 0 Atbildēt

Dažu mentu patvaļai un bezkaunībai nav robežu!

Arī viņiem būtu jāievēro reglaments!

184808. viesis 10.novembris 2005 15:58
0 0 Atbildēt

Ar CP vajag pa draugam. Labāk uzreiz atzīties pārkāpumā, tad var tikt vaļā no soda.

184810. viesis 10.novembris 2005 16:08
0 0 Atbildēt

Labais:) BMW īpašnieki apsēžas...

spoki.lv/?p=545#more-545

184811. viesis 10.novembris 2005 16:08
0 0 Atbildēt

crabis, labs koments!

Paturpinot līdzīgā stilā- incanti, ja es velku "neatļauto" piekabi, tad es arī skaitos bez tiesībām un man atņem piekabi vai auto ar visu piekabi uzliek uz treiļa?

Un jebkuros līdzīgos gadījumos, ja treilis cieš avārijā un vedamais auto vai mocis tiek totāli norakstīts, tad kas sedz zaudējumus īpašniekam?

184813. viesis 10.novembris 2005 16:17
0 0 Atbildēt

Vai tad policistam būtu jārēkina jaudas, masas, braucēja personības un sakaru attiecības?

Tad jau reģistrācijas apliecībā būtu jābūt ierakstītam galīgajam aprēķinam. Tad nebūtu šādu konflikta situāciju.

p.s. CP neaizstāvu.

184814. viesis 10.novembris 2005 16:21
0 0 Atbildēt

Jaunajās reģistrācijas apliecībās drukā gan jaudu, gan svaru...

Nu, vismaz automašīnām.

Veikt viena cipara dalīšanu ar otru var vislētākais mobilais telefons, ja galvā nav iespējams... :)

184816. viesis 10.novembris 2005 16:32
0 0 Atbildēt

mana tehniskaja pase nav noradita nedz jauda nedz kubatura autinjam,par ko esmu neapmierinats :DD

IBIO: par to npilgumu ir ta,ka man bija savaksuies sodinji par neatlajutu nogirsanos (katrs 10Ls 3gab) un pagaja kaut kads 1/2gads un mani izsauca pie tiesu izpilditajiem un vinji jua man lika maksat 10Ls vieta jau 30 vai 40Ls ..sukas bledj..vel liegumu uz autinjiem bija uzlikusi !!! maukas nahuj!

184818. viesis 10.novembris 2005 16:52
0 0 Atbildēt

raksta autors ir lohs un vēl lielāks lohs ir priekšnieks kas teica ka inspektoram nav taisnība, jo tas priekšnieks nekad ar moci nav braucis un no kategorijām viņam sajēgas nav nekādas, viņš tikai māk izdalīt CSDF kartiņas, precīzāk tās var iegādāties par 450-600ls un pēc tam braukāt cepuri kuldams, neviens viņu nesodīs. Loti interesanta viņam ir lēmumu pieņemšana. pavisam nesen tika par lielu ātrumu apturēts Zebras vadītājs TIMROTA kungs, kur sods bija paredzēts 400 ls, vadītāja apliecības aizturēšana no 3-6 mēn, pluss 5 soda punkti. Rezultāts, Timrots atbŗīvots no soda, vajadzētu pajautāt Timrotam, kā viņš to dabūja gatavu?

184819. viesis 10.novembris 2005 16:53
0 0 Atbildēt

PIDARI!

184821. viesis 10.novembris 2005 17:00
0 0 Atbildēt

Manuprāt nav neviena soda par ātrumu, kur sods ir Ls 400...

Es zinu ka ir līdz Ls 300...

Šo komentāru ir rakstijis droši vēl kāds CP-ists, kam arī nav līdz galam zināmi noteikumi...

184822. viesis 10.novembris 2005 17:01
0 0 Atbildēt

Re, re - komentāros arī menti parādījušies - aizstāv savējos...

184823. viesis 10.novembris 2005 17:12
0 0 Atbildēt

Sorrī, labojums - pilsētā virs 60 km/h sods ir līdz Ls 350.

Bet Ls 400 nekur nav...

184825. viesis 10.novembris 2005 17:34
0 0 Atbildēt

noteikumus nezini pats 149,8panta 22.daļa sods 250 -400 ls

184827. viesis 10.novembris 2005 18:16
0 0 Atbildēt

Nu ko miizelas menti stresojat ??? Vainigs ir un viss ! Atslabstat ! :) Savadak aizbrauksu uz jusu mentu baazi pie Matisa kapiem un safocesu visas jusu privatas masinas kas nomestas zalaja zonaa ! :)))

184828. viesis 10.novembris 2005 18:26
0 0 Atbildēt

Laikam lasīt nemāki tomēr...

149.8 pants. Braukšanas ātruma, distances un intervāla neievērošana

...

Par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu vairāk par 60 kilometriem stundā ar automobiļiem, kas velk piekabi, kravas automobiļiem, kuru pilna masa pārsniedz 7,5 tonnas, autobusiem un traktoriem.

transportlīdzekļa vadītājam 150-300Ls, tiesību atņemšana/aizliegums iegūt no 6 līdz 12 mēnešiem.

5 soda punkti

...

Par šā panta divdesmit trešajā daļā paredzēto pārkāpumu, ja tas izdarīts vietā, kura apzīmēta ar 518.ceļa zīmi “Apdzīvotas vietas sākums” vai ar 528.ceļa zīmi “Dzīvojamā zona”.

transportlīdzekļa vadītājam 200-350Ls, tiesību atņemšana/aizliegums iegūt no 6 līdz 12 mēnešiem.

5 soda punkti.

Skat. www.iauto.lv/html/sodi/

CP - mums strādā analfabēti un likumu nezinīši, kas ar pēdu sit pie krūtīm bazūnējot savu neziņu.

184831. viesis 10.novembris 2005 20:19
0 0 Atbildēt

Cilvēki ir dažādi un tur neko nevar padarīt. Visur ir "Lāga zeļļi" un "Dalbajobi". Diemžēl, otro ir nospiedošais vairākums.

184832. viesis 10.novembris 2005 20:41
0 0 Atbildēt

Jaaa!! Ko lai saka!! Žeel, ka šie amata brāļi grauj policijas darbinieku reputāciju!! Raksta autoram izsaku apbrīnu par neatlaidību sevis aizstāvēšanā. Tev tur taisnība- neviens, izņemot sevi pašu, nenāks pretī un nepalīdzēs problēmu risināšanā, ja pats "neraksies". Tomēr jāatceras, ka mēs bieži aizmirstam ( vai negribas zināt ) savus pienākumus pret likumdošanu, bet tajā pašā brīdi skandinam par savām tiesībām. Ir vēl viena lieta, ko gribētu piezīmēt raksta autoram,- tas CP inspektors pēc visa notikušā precedenta un notikuma beigām par Tevi droši vien atcerēsies...., novēlu turpināt tādā pašā garā!!

184833. viesis 10.novembris 2005 20:54
0 0 Atbildēt

Labi, ka ir Administratīvā procesa likums un Valsts pārvaldes iestāžu nodarīto zaudējumu atlīdzināšanas likums!

184836. viesis 10.novembris 2005 22:31
0 0 Atbildēt

Viesim 184832.

Un ko nu, ka atcerēsies? Samaksāt 300 vai cik tur latu soda naudu un vēl summiņu par stāvvietu, vai arī lai maksā vainīgais - ceļu policists. Es arī izvēlētos otro variantu.

Starp citu aktuāls paliek jautājums, kā Redaktoram finālā izgāja ar gājēju?... :)

184839. viesis 11.novembris 2005 8:52
0 0 Atbildēt

Taa dzilji teoreetiski A2 kategorija latvijaa nepastaav jau paaris gadus - liidzarko, ja neesi aizvilcies apmainiit aplieciibu, tad uz mocha seedeet nedriikst vispaar. Jo A kategorijas nav. Ir tikai nederiiga apliciiba.

184840. viesis 11.novembris 2005 8:58
0 0 Atbildēt

Interesants viedoklis. Lūdzam paskaidrot, kāpēc A2 teorētiski nepastāv. Ir izbeidzies kāda likuma termiņš, ir pieņemti kādi grozījumi, kas izslēdz šādu kategoriju? Pastāsti vairāk!

184860. viesis 11.novembris 2005 10:33
0 0 Atbildēt

Nu stulbums - saprotu, ka neviens policists nekad nezinās visus noteikumus visos sīkumos no galvas, bet tādos gadījumos taču var ātri sazināties ar dežurantu, csdd, vai tml. un noskaidrot, kā rīkoties.

184871. viesis 11.novembris 2005 11:46
0 0 Atbildēt

viesis 184818....

gadijuma ar timrotu sveciti tureji vai esi ments??

184875. viesis 11.novembris 2005 12:19
0 0 Atbildēt

part viesi 184818 viņš ir ments =, kurš ir tāds pats kompleksains kā ANDRIS JURENS, tikai viņam nav tāda koriša kā Bukēvičs, un tāpēc enavr tā dirsties nabadziņš. viņam bērnībā smilšukastē klucīšus atņēma un tagad viņš savus kompleksus izliek uz nabaga timrotu

184881. viesis 11.novembris 2005 13:03
0 0 Atbildēt

Nu Redaktor, kā ar gājēju? Tauta grib zināt... :)

184885. viesis 11.novembris 2005 13:39
0 0 Atbildēt

IeM pilnīgi piekrītu. Katram gadās kļūdīties, taču jābūt pietiekoši vīrišķības drosmes savas kļūdas atzīt.

Konkrētā gadījumā ceru, ka ments tiks ļoti pamācīts, ka šādi darīt nedrīkst. Mocistam gan laiks, gan nervi, gan ieplānotais patīkamais vakars ir čupā.

184887. viesis 11.novembris 2005 13:44
0 0 Atbildēt

Njaa, jautaajums kaapeec autors uzreiz nezvaniija uz 02 un neteica ka vinjam viiri, kas teepusies CP formas, zog motociklu???

184890. viesis 11.novembris 2005 13:53
0 0 Atbildēt

Ja znaju,cto eto za inspektor!Andris Jurens!Ja s nim uze pol goda suzus,podexav ko mne, on toze ne predstavilsja, na grubil, obazvav russkoj svinjoj!Ja daze v policiju zvonil,posle cego on tolko mne pokazal svoe udostoverenie!obvinil menja v tom, cego ja ne delal,oskorbil pri svidetelax.Takie ne cestnie ludi zloupotreblaja svoim gos. polozeniem i namekaja na to shto ja dolzen uplatit shtraf na meste, licno emu.Menja kak grazdanina Latvii ocen oskorblaet!Andrisu Jurensu ne mesto v celu policii,a mesto v turme!Ja kazdij den proezzaju po 300 km po rabote vse policejskie kak ludi! narushil zaplati, a ne pridumivajut kak on to cego ne bilo v celax nazitsja,zloupotreblaja polozeniem!EMU MESTO V TURME,A NE V CELU POLICIJA!I JA DOBJUS PRAVDI skolko bi mne eto ne stoilo!

184893. viesis 11.novembris 2005 14:01
0 0 Atbildēt

CP inspektoram bija pilnīga taisnība, bet CPN priekšnieka vietnieks lēmumu ir atcēlis nepamatoti. Vienīgais par ko moto vadītājs varēja sūdzēties ir par A.Jurena cilvēcisko attieksmi pret pārkāpēju. Ja lietu izskatītu atkārtoti, domāju, ka taisnība būtu CP inspektora pusē.

184894. viesis 11.novembris 2005 14:09
0 0 Atbildēt

ffggegvvkmvam

184895. viesis 11.novembris 2005 14:12
0 0 Atbildēt

Cpists Jurens, saukties par kungu nav pelnijis, jau ieprieks ir izcelies ar savu tupumu. Ko gan var prasit no Cpista, kam izglitiba 3. klases un deju kursi. Jo vairak par vinu sudzesies, jo atrak ari vina Cpists , kas vinu piesedz ar visu jurenu no celiem pazudis.

Tagad Cpisti variet brekat par savu taisnigumu.

Turklat ceru, ka vienreiz jurens uzrausies braucot pa smigai.

184896. viesis 11.novembris 2005 14:16
0 0 Atbildēt

184893, palasi noteikumus. Autoskolās arī to visu māca. Žēl, ka CP nezin. Ar A2 var braukt pat ar Dņepru (650 cm3), jo zirgspēku/masas attiecība nepārsniedz noteikto. Gan jau priekšnieka vietnieks papīra lietās labāk orientējas par Jurenu...

184901. viesis 11.novembris 2005 15:35
0 0 Atbildēt

184840. viesis 11.11.2005 08:58:

Par to A2 - cik atceros, tad pirms kaadiem 2 gadiem A2 paartaisiija par A, un vajadzeeja tikai iet uz csdd un mainiit aplieciibu, bez papildus eksaameniem utml. Man pasham nebij aktuaali, un neaizgaaju. Taapeec nevaru apgalvot 100% droshi ka ir tieshi taa.

Ja tas taa ir, tad aptuveni var pienjemt ka aplieciiba kuraa ir A2, uzskataama par nederiigu, jo satnoteikumos taadas kategorijas nav.

184909. viesis 11.novembris 2005 16:18
0 0 Atbildēt

Jurens - laacpleesis rulzzzzzzzz. vins tacu norm dzekins. Vinam arii gribas eest.

184911. viesis 11.novembris 2005 16:46
0 0 Atbildēt

un galvenais ka tiem veel taisaas algas paaugstinaaat.

184914. viesis 11.novembris 2005 16:59
0 0 Atbildēt

Andris Jurens? Ļoti pazīstams cilvēks. Vasaras sezonā viņš patrulē ar motociklu. Pašreiz es tiesājos pret CP sakarā ar protokolu, kuru minētais inspektors pret mani bija sastādījis.

Autoram: ja tas nerādīs Jums problēmas vai grūtības, var būt ir iespējams dabūt no Jums Jūsu protokola kopiju un lēmuma, ar kuru protokols tika atcelts, kopiju? Gribētu tos iesniegt tiesā inspektora personas raksturošanai.

e-pasts: bvs@one.lv

184915. viesis 11.novembris 2005 17:25
0 0 Atbildēt

vai tad mentenē neredz, ka ir aizdomīgi daudz sūdzību par šitā ķēma sastādītajiem protokoliem. Vadībai vajadzētu saskatīt sakarības un rīkoties lai negrautu iestādes reputāciju viena tirliņa dēļ.

184916. viesis 11.novembris 2005 17:27
0 0 Atbildēt

un neceriet ka timrots savos raidījumos sāks piekasīties poliču "darbiem". viņam nav izdevīgi to darīt. sāks pašu drāzt.

184918. viesis 11.novembris 2005 18:22
0 0 Atbildēt

Tas ir tāpēc ka savāc CP strādāt visas ņuņas kas skolas laikā mīzdami bēga no sliktajiem zēniem,tagad baigie ērģļi jūtās,tikai civilajā uz ielām nemaz nerādās.

184923. viesis 11.novembris 2005 19:27
0 0 Atbildēt

Beidzot redzu vienu jauku apzīmēju "mazajiem zaļajiem" = Cpists.... diemžēl liela daļa no viņiem ir tāda - neskatoties uz to, ka arī viņi ir cilvēki un viņiem gribas ēst....u.t.t......

184925. viesis 11.novembris 2005 19:56
0 0 Atbildēt

Nav saprotams kādēļ raksta autoram vajadzēja publicēt šo rakstu, jo no administratīvā soda viņš tika vaļā, kā arī tika atmaksāta samaksātā nauda par stāvvietu un evakuātoru. Viņš vēl laikam nesaprot, ka tagad šis CP inspektors viņu čakarēs visu laiku, un dēļ tā arī cietīs pārējie motociklisti.

184926. viesis 11.novembris 2005 20:14
0 0 Atbildēt

viesim 184925:

Tāpēc, ka ne visi dzīvo pēc strausa principa - galvu smiltīs un neko neredzu. Par šādiem gadījumiem ir jārunā, lai tamlīdzīgas situācijas neatkārtotos un mēs varētu tiesībsargājošajām iestādēm uzticēties, nevis skatīties uz tiem ar aizdomām un nedrošības sajūtu.

Bet joprojām Tauta grib zināt, kā Redaktoram izgāja ar to nelaimīgo gājēju... :)

184927. viesis 11.novembris 2005 20:18
0 0 Atbildēt

184890. viesi! Neviens CP ments Tev savu ksibu nerādīs. Tā kā, valsts valodā saku Tev - ne 3.14.zdi, Ka Jurēns tev savu apliecību ir rādījis. To vēl kāda kriminālā policija parādītu ierodoties pie Tevis mājās.

184930. viesis 11.novembris 2005 21:04
0 0 Atbildēt

viesism 184927 ko tu aizstavi to kropli jurenu??? vai tu esi BUKEVICS vina liels com unprieksnieks, avi ari vins tevi vienmer ruci ara un tu dod vinam savu mitshubishi braukat??? ielikt vina mobilo seit ko lai katrs var vinam zvanit in majas adresi un pateikt kas ir vina vecenes sieva, milaka, utt uz ka varda tas kroplis savus ipasumus raksta???

visdrizak ka sis raksts kopa ar komenbtartiem ipasi attieciba uz BUKEVUCU jaaizsuta uz KANB tur pat kur tagad zivtina lieta... jaatzime ka bukevics zivtins un jurens kopa staradaja

a vasara jurens strada viens ar motociklu tad bezpredels iet vala parv100%

184931. viesis 11.novembris 2005 21:45
0 0 Atbildēt

Balvos CP strādā daži dauņi, kuriem tā vien gribas piekasīties normāliem vadītājiem par izdomātiem pārkāpumiem un parādīt cik svarīgi viņi ir(laikam ar kompleksiem, vai bērnībā ilgi čurājuši biksēs), tajā pat laikā pa rajonu braukā desmitiem piedzērušos braucēju bez tiesībām, kuru auto nav ne tehniskās apskates, ne apdrošināšanas un tiem viņi nevar padarīt NEKO!

184933. viesis 11.novembris 2005 22:05
0 0 Atbildēt

viesim 184930. viesis 184927 Es jurēnu neaizstāvu. Protams kārtībai jābūt. Bet ja reiz kāds grib savu tiešām taisnību dabūt, tad nevajag pat Jurēnam braukt virsū 'Ņe po delu". Lai ir pats ideāls. Ja var protams. Un pirmām kārtām CSDD izdotajos dokumentos ir jābūt skaidrs, kas un kāda ir tā tehnika, ar kuru brauc tās vadītājs. Un ja tad pat Jurēns netiks galā ...

184936. viesis 11.novembris 2005 23:08
0 0 Atbildēt

DomĀJU, ka tam Jurēnam būtu laba darba vieta atskurbtuvē. ,Zēl, ka Gulbis nav ministrs - vinš nekavējoties šito CP būtu nosūtījis darbā atskurbtuvē. Bet viennozīmīgi ir skaidrs, ka uz ielām tie CP, kuriem ir blaTS ar šefiem vadībā, ir visbīstamākie un vislecīgākie. Un Zivtiņš to situaciju nekontrolē - tas ir vissliktākais.

184938. viesis 11.novembris 2005 23:25
0 0 Atbildēt

viesim 184828, vajag sekot līdz likumdošanai nevis kaut kādam sūda iauto portālam, no 14.oktobra sods sasniedz par šo ātrumu 400 ls

184939. viesis 11.novembris 2005 23:42
0 0 Atbildēt

pedējā laika labakais raxts !

184940. viesis 11.novembris 2005 23:42
0 0 Atbildēt

mapo

184949. viesis 12.novembris 2005 18:55
0 0 Atbildēt

Sis tiesaam peedeejaa laika labaakais raksts!!! Un veel policija saka ka policisti nav domaati izcakareesanai bet kontrolei... Si jau ir stulbuma n-taa paziime... Labi ka visi CP darbinieki naw taadi!

184966. viesis 13.novembris 2005 11:44
0 0 Atbildēt

Ta autors runāt ar cilvēkiem neprot, ja prastu, tāda situācija nebūtu radusies ...

184977. viesis 13.novembris 2005 14:56
0 0 Atbildēt

Maldies, ja doma, ka taja mentu ekipaza bija kads cilveks. Paris cirvju jau vien bija, ta ka runat ar ko nebija.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia6610I/1.0 (3.10) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0

184996. viesis 13.novembris 2005 18:44
0 0 Atbildēt

Vot i uze cestnix Grazdan Latvijskoj respubliki nacili pugat kriminalnoj policiej!Radi boga Ja cesten pered zakonom,mne ne vcem opravdivatsja,kak vam!Proshu vsex dolznostnix lic obratit vnimanie na etot bespredel i zapugivanija Grazdan! Tak zit nelzja!Razve mozno tak obshatsja s ludmi,pugat,ugrozat?zloupotreblat sluzebnim polozeniem!Ne imeju ni k odnomu rabotniku doroznoj policii pritenzij ili negativnix emocij,no Jurensu ne mesto v policii i v lice gosudarstva uz tocno!On tolko pozorit nashu rodnuju respubliku!Ja bi zavel na meste nacalstva sluzebnuju proverku v ego lice JURENSA i nakazal v sootvetstvie s gos. zakonom!Ne sprosta na nego padaet stolko vnimanija!

185022. viesis 14.novembris 2005 2:24
0 0 Atbildēt

Varetu CP saprast, ..ja vinji nebutu zinaami 90 proc. kaa piecishu mednieki. Cuukas.

127.0.0.1 212.93.97.204

SEC-SGHC100G/1.0 UP.Browser/5.0.5.1 (GUI)

185047. viesis 14.novembris 2005 10:21
0 0 Atbildēt

Jāpiekrīt daudzajiem lasītajiem par faktu, ka Zivtiņš reali nekontrolē situāciju CP kantorī. Policijas sistēmā viņš joprojām bauda autoritāti,kā bij. "beretnieks", bet CP aktīvisti tam īpašu uzmanību nepievērš. Tur autoritātes ir "ķipa" komentos minētie CP augstākie virsnieki, kuri droši vien izpilda arī pakalpojuma"zvans drugam" OPERATORA pienākumus...Bet Zivtiņam par to visu maza teikšana. Bez tam, viņamtagad arī citas problemas - jāparliecina KNABIsti, ka neko nezin par "piecīšiem" un māju pirkšanām no deputātiem.

185055. viesis 14.novembris 2005 10:47
0 0 Atbildēt

Celu polidijas prieksa tu esi vienkarsi beztiesisks.

185056. viesis 14.novembris 2005 10:48
0 0 Atbildēt

kamer tu diskute ar vienu CP-istu. tikmer otrs uzraksta protokolu. Pirmais saka pareizi, sodu nevajag, bet ziniet ptotokola mes jau ierakstijam. Sudziet tiesa.

185072. viesis 14.novembris 2005 12:27
0 0 Atbildēt

Šeit vēlreiz pierādās, kādi bezsmadzeņu kretīni ir LR CP. Vairāk šeit nav ko piebilst.

185073. viesis 14.novembris 2005 12:30
0 0 Atbildēt

Šie bezsmadzeņu radījumi zaļajās vestēs drīz vien būs jāsāk sist tāpat kā Francijā visi protestē pret kaut ko ... pārs reizes norauties nāktu par labu kādai ekipāžai kā šī ....!!!

185076. viesis 14.novembris 2005 12:41
0 0 Atbildēt

Žēl, ka Gulbis nav iekšlietu ministrs - pēc tāda notikuma kā aprakstītais, domāju, ka minētais savā rīcībā neadekvātais un nezinošais "blata" CP darbinieks jau sēdētu skurbuļa dežurtelpā un sekotu līdzi šmigotāju krācieniem un gārdzieniem...

185106. viesis 14.novembris 2005 14:27
0 0 Atbildēt

185072. viesis 14.11.2005 12:27

185073. viesis 14.11.2005 12:30

Uzmanīgāk ar izteicieniem! Smadzeņainais ar izsitēju.

185110. viesis 14.novembris 2005 14:31
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis [?] 14.11.2005 12:41

Par to vai minētie policijas darbinieki ir/nav pārkāpuši likumu ne Jums spiest cienītais.

p.s. Cilvēki parasti komentē tās lietas par kurām viņiem ir vispusēja informācija un zināšanas.

185170. viesis 14.novembris 2005 17:14
0 0 Atbildēt

viesim 185110 (IeM): Domāju, ka mana kompetence jautājumos par CP ir pietiekoša, jo savulaik pats desmit gadus esmu strādājis prokuraturas sistēmā, kādu laiku arī tieši uzraugot rajona Cp un citu policijas(milicijas) struktūru darbību likumību. Un nebūt neuzskatu, ka savulaik pieņemtā prakse, kad CP darbinieki par neprofesionalu, kļūdainu,tendenciozu utt. rīcību tika uz noteiktu laiku pazemināti amatos un attiecīgi nosūtīti strādāt atskurbtuves, KPZ dežurantu u.c, zemākos amatos - būtu bijusi nepareiza rīcība. Nu, 80-90-tajos gados bija salīdzinoši ļoti maz sūdzību par CP darbu. ŠOBRĪD, diemžēl, CP dienestos valda pilnīga anarhija un bezkontrole, ka katrs CP var atļauties strādāt(vai nestrādāt) kā ienāk prātā un atskaitīties vadībai tikai un vienīgi par sodu"plāniem". Kā saka ,būsim korekti, un netēlosim CP izskatā to strausu, kurš galvu iebāzis smiltīs... !

185769. viesis 17.novembris 2005 15:59
0 0 Atbildēt

Evakuacijas pakalpojumi 8322266

185813. viesis 19.novembris 2005 2:37
0 0 Atbildēt

ej-162... zinaama ekipaazha.. arii man piep...susies par joslu mainiishanu krustojumaa (samainiijos tieshi pirms saakaas nepaartrauktaa liinija).. reti derglji, bet laikam tamliidziigus smerdeljus algot no muusu nodoklju naudas ir cp/csdd un muusu suudiigaas valstinjas kopumaa politika...

185814. viesis 19.novembris 2005 2:39
0 0 Atbildēt

tieshaam... neesmu JL paaraakais aizstaavis, bet tas, ko vinji savaa ziedu laikaa izdariija ar CP, ir 100% pareizi... Gulbis bija labaakais iekshlietu ministrs, kaads mums vispaar bijis -tiesa, ne bez savaam kljuudaam,un truukumiem, tachu paskatieties uz paareejiem ...

187436. viesis 6.decembris 2005 0:19
0 0 Atbildēt

Andris Jurens -tas jau man sens pazinja -Izgjeerba uz 40Ls+2Sp. biju pac vainiigs par 100%,bet attieksme vienkaarshi graujosha - Arii ar uzvaarda un dienesta pakaapes slepsahnu, dokumentu neatdoshanu, draudiem par arestu un beigu beigaas veeel nolamaaja maates vadodaa ar piecstaaviigajiem - es uz pakaljas, reaali. Tam jauneeklim buutu nervinji noteikti jaarstee.....

187455. viesis 6.decembris 2005 10:24
0 0 Atbildēt

Ir ziņas, ka pieminētais CP aktīvists A.Jurens novembrī esot sasniedzis maximālos CP darbinieka profesionālās karjeras griestus - novembrī notvēris par nenozīmīgu ātruma pārkāpumu cienījamu parlamenta deputātu.

187732. viesis 8.decembris 2005 20:00
0 0 Atbildēt

ES ESMU PATS BAIKERS,ES DOMĀJU,KA NĀKOŠAJĀ SEZONĀ NEVIENAM MENTAM NEAPSTĀŠOS,JO ES ZINU ,KA VIŅI IR NEKAUNĪGA SUGA.MENTI PALIEK MENTI,TIE NAVCILVĒKI...

189254. viesis 22.decembris 2005 17:02
0 0 Atbildēt

Ta tas vienmer ir un bus,CP pasi noteikumus laga nezin un piesienas,butu viniem piedavajis 10ls palaistu valja:)

190114. viesis 6.janvāris 2006 16:13
0 0 Atbildēt

Jaa ssitaas bildes ir no taa notikuma tad peec sejas uz cella taapat var atpaziit!!!

191645. viesis 26.janvāris 2006 10:12
0 0 Atbildēt

Domāju, ka pie šīs situācijas izveidošanās, visvairāk ir vainojams CSDD, jo, varu saderēt, moča reģ.apliecībā ailītes par motora darba tilpumu, par jaudu nemaz nerunājot, labākajā gadījumā ir aizpildītas ar ********** šādiem simboliem. Būtu viss aizpildīts, kā prasīts, dialogs ar CP aizņemtu max. 2min.

193948. viesis 5.marts 2006 19:26
0 0 Atbildēt

labs ments ir miris ments

194596. viesis 9.marts 2006 16:19
0 0 Atbildēt

Cepure nost jūsu priekšā!!

194615. viesis 9.marts 2006 19:06
0 0 Atbildēt

Ko td tu gribēji, lai protokolā ieraksta visu policijā strādājošo vārdus?

199533. viesis 26.aprīlis 2006 23:11
0 0 Atbildēt

Daunu bars!

200070. viesis 2.maijs 2006 14:22
0 0 Atbildēt

policijā strādā auni, kam galvenais ir savākt daudz kukuļu lai varētu nopirkt pēc iespējas vairāk hamburgeru....

260604. viesis 7.augusts 2008 21:35
0 0 Atbildēt

Jā, Andris Jurens "izceļās" ar savu kompetenci, viņš vispār ir lielākais IDIOTS, kādu nācies sastapt starp CP, visu cieņu atsevišķiem šī amata pārstāvjiem, bet ar Jurenu ir "nost". Kur sskatās priekšniecība. Viņš vienkārši ir MUĻĶIS, Skatās pretīgu , tizlu ģīmu, rakstīt arī nemāk, lāga ndzird un vēl p[adebils, Nu ārprāts kautkāds!!!Tirliņš tizls un nekas vairāk!Hei, saliedējamies, un metam viņu nost!!!!!Rakstām, nebaidāmies, cik zinu, viņam jau tā vesela kaudze pārkāpumu - būs OK, tikai pacietības , un uz priekšu, pietiek tam tizlenim par mūsu nodokļiem rīt!

283995. viesis 2.oktobris 2011 19:20
0 0 Atbildēt

ak, Andris Jurens, jā jā, zināms tāds cilvēks. Mani sauc Sandra Jurena un diemžēl es esmu viņa meita. Ja vajag , varu ar jums padalīties ar privātām ziņām no viņa dzīves, ja gribat meklējiet mani draugiem.lv vai jurena@inbox.lv

Rakstiet un uzziniet !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti