«Rīgas Rallijreidu komanda» otrajā vietā Portugālē! 3

 
30.novembris 2005 9:11

Rīga RRT komanda izcīnījusi otro vietu sacensībās „24 Horas TT Vodafone”, kuras tiek uzskatītas par otrām prestižākajām 4x4 diennakts sacensībām Eiropā.

Portugālē notikušajos mačos vienība startēja ar „OSCar” automobili, kurš jau decembra beigās brauks slavenajā Dakaras rallijreidā.

Latvijas godu Portugālē aizstāvēja ekipāža Andris Dambis/Māris Saukāns/Igors Skoks. Kvalifikācijā latvieši izcīnīja piekto vietu, bet neilgi pēc starta Andra Dambja vadītais OSCar jau bija trešais. Diemžēl dubļainajā trasē kādā no līkumiem tika pārsista riepa un jau pašā sākumā ekipāža zaudēja vienu apli (tas bija aptuveni 17 kilometrus garš), mainot sasisto riteni. Vēlāk izrādījās, ka šajā incidentā ir bojāta arī automašīnas pusass putekļu gumija, kā rezultātā sportisti boksos bija spiesti pavadīt vēl divus apļus.



Neskatoties uz šķietamo neveiksmi, latvieši degunu nenokāra un pēc pāris stundām bija 13. vietā, vēlāk jau desmitie, bet, kad brauktas bija astoņarpus stundas, „Rīga RRT” jau ieņēma sesto vietu. Pēc 14 nobrauktajām stundām latvieši jau bija trešie, bet līdz finišam pacēlās vēl vienu vietu augstāk, finišējot otrie no vairāk nekā 80 startējušajiem.

„Liels prieks par OSCar automobili, kurš visu sacīkstes laiku darbojās perfekti. Šī bija pēdējā tehnikas un komandas sagatavotības pārbaude pirms Dakaras rallijreida un esam apmierināti gan ar rezultātu, gan arī ar komandas sniegumu,” pēc mačiem komentēja „Rīga RRT” vadītājs Didzis Zariņš.

Sīkāka informācija par komandas staru sacīkstēs „24 Horas TT Vodafone” atrodama „Rīgas Rallijreidu komandas” mājaslapā internetā www.rigarrt.lv.


 
Visi komentāri
 
187123. viesis 30.novembris 2005 16:15
0 0 Atbildēt

jkhjkjn,nm,hjkhnbjkhjljkmjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

187129. viesis 30.novembris 2005 17:27
0 0 Atbildēt

jau kuru reizi saku ka taadus OSCar vajab buuveet kaa ielas ma6iinas arii un sportam lai cilveeki var nopirkt, domaaju ka pieprasiijums peec tik izturiigaam ta4kaam buutu milziigs

187244. viesis 1.decembris 2005 18:31
0 0 Atbildēt

Tu stādies priekšā,cik tāds maksā?Maksātspējīgie pērk par tādu naudu luksusklases braucamos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Latvija/Lietuva 20.04.2024 - vai mūsējiem izdosies konkurēt ar šādām degvielas cenām? (+ FOTO) 49

Autovadītājs piefiksējis degvielas cenas vienā un tajā pašā dienā Latvijā un Lietuvā. Cenu starpība 23 un 24 centu apmērā par dīzeļdegvielu un benzīnu liek apšaubīt mūsu konkurētspēju un lozungus par atpalicības samazināšanu no kaimiņiem. Lasīt vairāk

 

Bricis: Bīstamība uz ceļiem saglabāsies līdz otrdienas rītam (+ VIDEO) 3

Bīstamība saglabājas ne tikai šodien, bet vēl līdz rītdienas rītam. Rīt pēcpusdienā temperatūra visā Latvijā pakāpsies virs nulles, ilgstošie nokrišņi beigsies, intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja LTV laika ziņu redaktors Toms Bricis. Lasīt vairāk

 

Uzvaras visur, kur iespējams - Verstapens dominē Ķīnas Gran Prix

"Red Bull" pilots Makss Verstapens svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta sezonas piektā posma - Ķīnas "Grand Prix" - pamatsacensībās. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti