BMW gatavo 3.sērijas kupeju-kabrioletu 3

 
5.decembris 2005 10:20

Vācieši vēl vienu reizi gatavojas pārsteigt pasauli ar jaunumiem no BMW 3.sērijas. Tuvāko divu gadu laikā bavāriešu koncerns prezentēs vairākas jaunas variācijas par tēmu, tai skaitā arī kupeju.

Tomēr, visticamāk, ka interesantākā būs kupej-kabriolets un tās niknākais brālītis. «Vienkārši kupejas-kabrioleta» fotoattēlus jau var aplūkot pateicoties mednieku pūliņiem, kuriem «atklāt» jaunumus pirms oficiālās parādīšanās ir goda jautājums. Jaunais modelis šobrīd veic pārbaudes braucienus. Zem kamuflāžas var saskatīt daudz raksturīgu iezīmju, bet tērauda salokāmais jumts vispār nav nosegts svešā acīm.



Vācu jaunuļa augšdaļa sastāv no trim daļām, kas akurāti ievietojas bagāžas nodalījumā. Priekšējā un aizmugures daļa pagaidām nosegtas ar brezentu, bet runā, ka kupejas-kabrioleta āriene būs individuāla un nelīdzināsies nevienam līdz šim redzētajam modelim, kā arī būs sportiskāka nekā četrduvju trešajai sērijai.

Zināms, ka «vienkārši kupeju» bavārieši atvedīs jau uz Ženēvu nākošā gada martā, bet kupeju-kabrioletu prezentēs ne agrāk par 2007.gadu. Tāpat arī kļuvis zināms, ka dzinēji jebkurā gadījumā būs sešcilindru un to jauda sāksies no 180 Zs ar variācijām līdz pat 258 Zs. Jaudīgākais M3 ar cietu savāžamo jumtu tiks pie 4 litru dzinēja ar 8 cilindriem un jaudu ap 400 Zs.

Septembrī nedaudz vēlāk par M3 tirgū dosies arī maksimāli atvieglinātā M3 CSL versija. Turklāt M GmbH uzstāj, ka kompānijai vitāli nepieciešams arī M3 sedans un universāls – lai varētu cīnīties ar Audi un tā RS4.

 
Visi komentāri
 
187430. viesis 5.decembris 2005 20:12
0 0 Atbildēt

vai tad ar cieto jumtu nav roadsters?!

187431. viesis 5.decembris 2005 21:30
0 0 Atbildēt

Rodsters ir divvietīgs...

187444. viesis 6.decembris 2005 8:40
0 0 Atbildēt

tad shitajaa coupe 4 vai 5 vietas buus?! :D

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 14

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti