Lasītājs: Neguliet reibumā mašīnā! 243

 
13.janvāris 2006 15:17

16.12.2005. Šā gada 16.decembra vakarā es kopā ar draugu Juri devos izklaidēties. Mārim piederošo automašīnu BMW, novietojām stāvēšanai Pērnavas ielas malā, starp Zvaigžņu un Vārnu ielām, pretī Pērnavas ielas 30 namam.

Juris to var apliecināt. Ņemot vērā, ka izklaidējoties bija paredzēta alkohola lietošana, jau iepriekš sarunāju draugu Jāni, ka viņš aizvedīs mūs abus dzērājus mājās.
Ap plkst. 3:00 no rīta, nu jau sestdienā, 17.decembrī, jutu, ka izklaide jābeidz. Sazvanīju Jāni un sarunāju, ka viņš pēc kāda laika ieradīsies, lai vestu mani mājās. Juris nolēma turpināt izklaidēties. Mana izklaidēm paredzētā nauda bija beigusies, un, lai nebūtu jāgaida uz ielas, sarunājām, ka sagaidīšu Jāni pie Māra automašīnas, kurā arī gulēju un sildījos. Uztrūkos, kad pēkšņi kāds sāka klauvēt automašīnai pie loga. Liels bija mans pārsteigums ieraugot cilvēku policista formā. Policists stādījās priekšā, kā RGPP 1.vada kārtībnieks, policijas kaprālis R.Paegle. Man uzprasīja vadītāja apliecību un transportlīdzekļa tehnisko pasi, kurus arī uzrādīju, iedot policistam rokās. Neatdodot dokumentus, policists jautāja, vai es esot dzēris. Protams, ka esmu dzēris, es to nenoliedzu.

Tad policists lūdza mani izkāpt no automašīnas un iekāpt policijas mikroautobusā. Biju pārsteigts par šādu prasību, jo neko jau nebiju pārkāpis, bet pakļāvos un izpildīju policista prasību. Policijas mikroautobusā atradās vēl viens policists, kurš priekšā nestādījās un sēdēja pie mikroautobusa stūres. Mani uzaicinājušais policists uzsāka garu runu par to, cik briesmīgi sodi pienākās autovadītājiem, kuri vada savas automašīnas alkohola reibuma stāvoklī. Pilnībā viņam piekritu. Un tad viņš man piedāvāja, ka par 300Ls viņi mani atlaidīšot. Es biju pārsteigts: pirmkārt, es nevadīju automašīnu, un neko nebiju pārkāpis, otrkārt - tā taču ir kukuļa izspiešana. To es arī pateicu, ka neko neesmu pārkāpis, un neko es viņiem nemaksāšu. Tad viņi man sāka draudēt, ka izsaukšot ceļu policiju. Es tam piekritu, jo dzērušam atrasties automašīnā nav nekāds pārkāpums.

Ceļu policija atbrauca, bet manus paskaidrojumus, ka es neesmu braucis, vērā neņēma. Sašutis atteicos pūst alkometra trubiņā, jo uzskatīju, ka tā ir policijas patvaļa - izvilkt cilvēku no stāvošas automašīnas un paziņot viņam, ka viņš ir iereibis vadītājs.
Pret piedāvājumu braukt uz klīniku asinsanalīzes veikšanai neiebildu. Mani aizveda uz Narkoloģijas klīniku Hospitāļu ielā 55, un veica analīzes. Analīze uzrādīja alkohola saturu asinīs 2.24 promiles.

Tur pat, Hospitāļu ielā, Ceļu policijas inspektors N.Dinsbergs sastādīja administratīvā pārkāpuma protokolu, par to, ka es esot vadījis automašīnu BMW, Rīgā, pa Pērnavas ielu ar augstāk minēto alkohola koncentrāciju asinīs.

Tam es nepiekritu, jo nebiju automašīnu vadījis. Par to arī ierakstīju protokola sadaļā "PASKAIDROJUMS", kurā N.Dinsbergs ar savu roku jau bija ierakstījis, ka es esot saņēmis pavēsti. Man šķiet, ka šajā sadaļā tiesības rakstīt paskaidrojumus ir tikai man. Aiz saviem vārdiem "Nepiekrītu, jo automašīna stāvēja pie apmales" es parakstījos.

Nekur citur parakstījies netiku. N.Dinsbergs man mutiski izskaidroja, ka man esot pirmdien, 19.12.2005. jāierodas Rīgas Latgales priekšpilsētas rajona tiesā plkst. 11:00, par ko viņš arī norādīja protokolā. Pašu protokolu es atteicos parakstīt. N.Dinsbergs, bez manas piekrišanas, parakstījās manā vietā. Ja nemaldos, tad viņam bija rakstiski protokolā jāizskaidro, ka es esmu parakstīties atteicies, nevis jāvilto mans paraksts. Kā izrādījās vēlāk, mans paraksts tika viltots arī uz pavēstes par ierašanos Latvijas republikas Rīgas Latgales priekšpilsētas rajona tiesā, kur uz pavēstes bija norādīts 2005.gada 20.decembris, plkst.11.00. Tas arī izskaidroja, kādēļ inspektors N.Dinsbergs bija man atvēlētajā paskaidrojuma daļā ierakstījis vārdus "pavēsti saņēmu", kaut gan vienīgais dokuments, kuru es saņēmu, bija protokola kopija.

Par abiem šiem gadījumiem - kukuļa pieprasīšanu un parakstu viltošanu, zvanīju uz KNAB uzticības tālruni. Ar mani notikušo reģistrēja un ieteica visu izklāstīt pieteikumā pārsūdzībai, ko arī daru.

19.12.2006.
Pirmdien, kā man tika norādīts un ierakstīts protokolā, pulksten 11.00 ierados Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā. Par manu lietu neviens nekā nezināja teikt. Tiesas sekretāre apgalvoja, ka lietu izskatīšana notiekot pirmdienās, trešdienās un piektdienās, un lūdza man nākt trešdien, kad lieta no Ceļu policijas būšot nonākusi līdz viņiem.

21.12.2006.
Kad trešdien ierados, mana lieta jau bija izskatīta bez manas klātbūtnes 2005.gada 20.decembrī, un lēmums izsūtīts man pa pastu. Tādējādi kaut ko savai aizstāvībai teikt man bija liegta jebkāda iespēja.

Lēmumā tiesnese J.Zaškina nolēma: N atzīt par vainīgu administratīvā pārkāpuma, kas paredzēts Latvijas APK 149.punkta 15.panta ceturtajā daļā izdarīšanā un sodīt ar administratīvo arestu uz 12 (divpadsmit) diennaktīm un naudas sodu Ls 500 (Pieci simti lati) apmērā, atņemot transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz 2 (divi) gadiem.

Protams, šim lēmumam es iesniedzu pārsūdzību, jo uzskatu, ja paredzētās sankcijas ir pielīdzināmas krimināltiesiskajām sankcijām, tad vajadzētu ievērot arī atbilstošu procedūru, nevis pieļaut, ka Ceļu policists mierīgi vilto parakstus. Pie tam - vēl šodien labi atceros kārtības policista R.Paegles smīnu, kad viņš rakstīja ziņojumā Ceļu policijai, ka es esot vadījis automašīnu, braukājot no vienas ielas puses uz otru. Atceros arī savu pilnīgo bezspēcību kaut ko pasākt pret to.

Vēl dažas lietas

Māra automašīnu novietoja policijai draudzīgajā, bet vadītājiem nedraudzīgajā, maksas autostāvvietā. Lai to atgūtu, iztērēju 100 Ls. Bet ar to piedzīvojumi nebeidzās. Pēc nedēļas man zvana Māris un saka, ka esot saņēmis ziņu no CSDD par to, ka automašīnai ir uzlikts liegums iziet tehnisko apskati, kura viņam, kā reiz, ir beigusies. Kaut arī lieta ir pārsūdzēta, šo liegumu nekādi nevar apiet. Pat neskatoties uz to, ka tiesa varbūt nolems apturēt lēmuma izpildi līdz pārsūdzības izskatīšanai. Tas nozīmē, ka kādu pusotru gadu Māra auto stāvēs bez tehniskās apskates. Ja nu vienīgi - samaksāt 500Ls sodu, kuru pēc tam, ja atzīs manu nevainīgumu, varbūt izdosies no Valsts atgūt.

Tā kā, mīļie cilvēki, ja esat iereibuši, tad automašīnās neguliet. Pa ielām braukā RGPP patruļas automašīnas, un meklē tādus, kā es. Un mērķis, man šķiet, pietiekami skaidrs - ņemot vērā sodu bardzību, ir reāla iespēja izspiest kukuli, jo cilvēks ir pilnīgi viņu varā, un savā ziņojumā Ceļu policijai viņi var rakstīt, ko vien viņiem ienāk prātā. Arī atbraukušie Ceļu policijas darbinieki, mierīgi uztaisīs protokolu, visur parakstīsies jūsu vietā, un jūs jauki atstās uz ielas. Pilns serviss.

skrapcis, iAuto lasītājs


 
Visi komentāri
 
190577. viesis 13.janvāris 2006 15:23
2 0 Atbildēt

Nu ja tā ir taisnība, ka nebrauci , tad ir *******......

190578. viesis 13.janvāris 2006 15:25
1 0 Atbildēt

es nebūtu devis dokumentus, teiktu, lai pagaida, kad vadītājs atnāks

190579. viesis 13.janvāris 2006 15:25
1 0 Atbildēt

skrapci - ko tevi šitā paņēma priekšā! Uhh...

Man dzīvē ir līdzīgs piemērs. Mans brālēns gulēja iedzēris autopmašīnā ceļa malā... piebrauca pašvaldībnieki un pēc līdzīga scenārija izspieda naudu!

190580. viesis 13.janvāris 2006 15:28
1 0 Atbildēt

*******! Vot urodi! :|:|:|:|:|:|

190581. viesis 13.janvāris 2006 15:29
1 0 Atbildēt

Es arī līdzīgu gadījumu zinu. Un tiem cilvēkiem es ticu, ka viņi nemelo.

Vienkārši briesmīgi...

Pierādi ka neesi kamielis.......

Nu tādā valstī dzīvojam... ko lai dara......

190582. viesis 13.janvāris 2006 15:31
1 0 Atbildēt

uj - nevajadzēja nemaz vērt šiem neko vaļ''a - lai klapējas līdz bezsamaņai - motors ta būtu auksts - arī ja šie vēl kādu izsauktu

190583. viesis 13.janvāris 2006 15:31
1 0 Atbildēt

149.15. pants saka "Par transportlīdzekļa VADĪŠANU, ja izelpotā gaisa vai asins pārbaudē konstatētā alkohola koncentrācija asinīs pārsniedz..." Jautājums - vai gulēšana iedarbinātā mašīnā skaitās vadīšana? Bet jebkurā gadījumā, pie jebkura skaidrojuma, tas nedod tiesības kādam parakstīties cita vietā. Ieteiktu autoram cīnīties līdz galam, ar visām grafoloģiskajām ekspertīzēm, lai noteiktu kurš rakstījis, un tā tālāk.

190584. viesis 13.janvāris 2006 15:32
1 0 Atbildēt

Pisec! Šito gan tā neatstāj!!! Man arī ir bijis vienreiz Vecrīgā, ka sēdēju savā auto dzēris (tiešām tikai iesēdos) un pienāca pašvaldībnieki, bet beigās pat neizrakstīja sodu par neatļauto stāvēšanu. Laikam tagad laiki mainījušies. Tādēļ man man gandrīz vienmēr mini digitālais diktafons, ja nu kāds perdels izdomā sākt blatot par kaut ko. Kā redzu, ka cp stādina tā slēdzu iekšā.

Nez autiņu kompjos saglabājas info par braukšanu un darbināšanu? Precīzi laiki utt?

190585. viesis 13.janvāris 2006 15:32
1 0 Atbildēt

Toč vajadzēja sēdēt iekšā un nevērt vaļā.

190586. viesis 13.janvāris 2006 15:34
1 0 Atbildēt

Gadījumā tur nav kādas novērošanas kameras, kas varēja šito visu piefiksēt?

190587. viesis 13.janvāris 2006 15:35
1 0 Atbildēt

Nu ja paraksti viltotti - japieprasa ekspertīze.

Un tad jau lietas iznākums skaidrs.... Tikai jāgaida tiesa...

Un mašīnai aizliegums uzlikts....

Laikam pareizākais šādā situācijā ir nedod doķus mentiem. Tad viņiem mazāk iespēju tevi čakarēt.

190588. viesis 13.janvāris 2006 15:37
1 0 Atbildēt

bet kam ienāk prātā, ka tev uzreiz bumbass piešūs... tas ir kā iet pa ielu un uzreiz tevi paņem un soda par to, ka esi mēdījies uz policistu... a ej pierādi, ka nēesi?

PS

no dzīves varu teikt, ka vienīgā tiesas sēde, kur esmu bijis kā liecinieks bija pret policistiem... liecināju, ka noteikts cilvēks kuram es biju blakus nebija pārkāpis sabiedriskās kārtības noteiktumus... un tiesā NAV IESPēJAMS UZVARĒT policistus...

190589. viesis 13.janvāris 2006 15:38
1 0 Atbildēt

Vai ir vispar kaut kur defineets, ko noziimee "vadiit" automobili?

190590. viesis 13.janvāris 2006 15:38
1 0 Atbildēt

pie amīšiem - ja atslēga aizdedzē - tātad tu brauc!

190591. viesis 13.janvāris 2006 15:39
1 0 Atbildēt

Njaa, jutu lidzi. Taa laikam rodas riebums pret valsti.

190592. viesis 13.janvāris 2006 15:39
1 0 Atbildēt

un vēl - ieteiktu autoram mēģināt sacelt pēc iespējas lielāku haju, sakontaktējies ar kādiem žurnālistiem, nu tipa "Bez tabu", "Zebru" vai ko līdzīgu

190593. viesis 13.janvāris 2006 15:40
1 0 Atbildēt

a bet man liekas ka nedrikst neuzradit dokumentus, ja to paluudz izdariit policija. bet vispar stulba situaacija...

190594. viesis 13.janvāris 2006 15:41
2 0 Atbildēt

1) nevajadzeja darbinaat auto;

2) vajadzeeja seedeet pasazhiera kreeslaa.

viss.

190595. viesis 13.janvāris 2006 15:42
1 0 Atbildēt

bija man viens čoms, kuram arī nepārtraukti bija problēmas ar [poličiem par šmigu - tad viņš tieši tāpat kā tu [goda vārds] tikai sēdējis auto un nekur nav braucis, tad viņam kaut kas sānos iebraucis un aizmucis un poliči viņam pakaļ dzinušies utt utjpr. Tufta tas viss, es neticu, jo ar 2.24 promilēm smadzene vairs nestrādā.

190596. viesis 13.janvāris 2006 15:42
1 0 Atbildēt

ja raksta autors nav aizmirsis pateikt visu...zeel autora...

190597. viesis 13.janvāris 2006 15:43
1 0 Atbildēt

Jā te jau ir darbiņš juristam, bet izklausās, ka ieberzies esi pamatīgi :(

Sist tādus kretīnus, (policistus) kas atļaujas tā darīt...vēl kukuli paprasa ... neizteikšos!!!!

190598. viesis 13.janvāris 2006 15:43
0 0 Atbildēt

R99: bet ej un pierādi, ka nebrauci.... ej pierādi, ka uz tiesu biji ieradies, bet tev pateica, ka notiek 3-dien... ej pierādi... KĀ TU VARI PIERĀDĪT?

Ja paraksti viltoti, tad vēl kaut ko var izdarīt...

Noteikt ekspertīzi, ka tajā brīdī nebrauci vair snevar... to vajadzēja uzreiz tajā vakarā... uzskaite (ko smagajiem liek iekšā) arī diez vai ir uzstādīta... nu basta.. opciju ir maz.

190599. viesis 13.janvāris 2006 15:44
0 0 Atbildēt

to Sinn

ar 2.24 promilēm vēl tīri labi saprot..it sevišķi ja ir sūdi, ja sniedzas pāri pa 3..tad ir kā ir :)

190600. viesis 13.janvāris 2006 15:45
1 0 Atbildēt

Diemzel tada nu ir tiesu sistema musu valsti - pa cik nekadi videoradari vai citas parkapumu pieradosas ierices netiek izmantotas, CP un parejie var teoretiski rakstit protokolos ko velas un iespeja ka tevi attaisnos ir pielidzinama 0%.

190601. viesis 13.janvāris 2006 15:45
1 0 Atbildēt

Ja noteiksi expertīzi, tad parādīsies dīvainas lietas - pazudīs dokumenti, tiesā ieradīsies 4 policisti, kas it kā toreiz bija blakus... un visi vienbalsīgi apgalvos, ka redzēja kā tu brauci... vēl piebildīs, ka esi agresīvi uzvedies, piedāvājis naudu utt...

190602. viesis 13.janvāris 2006 15:47
1 0 Atbildēt

vo vo - ka tik tas protokols "nepazūd"

190604. viesis 13.janvāris 2006 15:49
1 0 Atbildēt

Jāaaa... šmiga visu tikai sarežģī . Bet pašvaldībnieki/kārtības policisti un visādi citādi policistu veidīgie pēdējā laikā pamanās aizvien biežāk paslepus pildīt ceļu policijas funkcijas . Sak , ja nu kāds 'uzraujas' pa šmigu .

Kaut nu izdotos pārsūdzēt veiksmīgi , ja nu tiešām ne centimetru netika pabraukts .

190605. viesis 13.janvāris 2006 15:50
1 0 Atbildēt

Vel jau paliek variants ar nejausu garamgajeju kas redzeja ka pie tevis pienakt policists un kurs apstiprina ka tu sedeji masina nevis brauci. Tas parasti ari ir reals variants. Tikai vajag kadu comu kur piesakas par liecinieku. Es parasti pie jebkura gadijuma ierakstu vismaz divus ieksa, jo citadi tie menti aizpilda protokolu, pec tam izlasa ko tu esi paskaidrojis un pieraksta visu ko velas pie sava lai tavejais izklausitos nereals.

190608. viesis 13.janvāris 2006 15:53
1 0 Atbildēt

to Vigants: neesmu speciālists tiesu lietās, bet vai nav tā, ka policistiem būs jāpierāda tiesā, ka viņš braucis, nevis viņam jāpierāda, ka nav braucis?

190610. viesis 13.janvāris 2006 15:54
0 0 Atbildēt

xz, viss tas staasts diezgan baltiem diegiem shuuts izskataas - ja jau bija paredzeets piedzerties nemanjaa, logiski buutu maajaas ar taxi braukt, nevis dieszin kur aizlieneetu mashiinu atstaat un tad 3 naktii zvaniities cilveekam,lai ved maajaas.

no citas puses - pasham vienreiz pasvaldiibnieki pieseejaas vakaraa - aizbraucu uz autoostu pavadiit radiniekus un turpat arii atstaaju auto,a tur bij staaveet aizliegts iznjemot takshus. a lieta bija peec 10 vakaraa, tukshs. arii seedeeju mashiinaa,atliida - gribot tiesiibas redzeet. es protams atteicos dot, un tad saakaas. beidzaas ar to,ka izokskjereeja bagaaznieka saturu un nolasooja lekciju par to ka menti ir visuvareni un vispaar ko grib to dara, un darba cilveekiem,kas tos izdzimtenjus ( ne visi taadi gan tur ir, bet nu laba dalja tomeer) uztur ar nodokljiem, jaastaav klusu....

190611. viesis 13.janvāris 2006 15:54
1 0 Atbildēt

to 190605. viesis

Es jau teicu... reiz biju tiesā... draugam, kuram toreiz es stāvēju blakus mēģināja piešut čurāšanu uz ielas...

mana liecība vs 3 policistu liecība (2 no tiem es redzēju pirmo reizi) = 0% iespējamība uzvarēt tiesā... ne mēs vieni gudri...

190612. viesis 13.janvāris 2006 15:56
0 0 Atbildēt

esmu slinks...(ir taads greeks)...kuraa mirkli skaitaas ka esi vadiijis auto? kaads sakariigi var izskaidrot?

190613. viesis 13.janvāris 2006 15:57
1 0 Atbildēt

R99: ja viņiem būtu jāpierāda, ka es esmu braucis, tad pilnīgi visi protokoli tiktu apstrīdēti tiesā... sorre... ej pierādi, ka es braucu uz 150kmh? Radars? ej pierādi, ka tas ir mans ātrums! Es biju dzēris? a es saku, ka sieva pie stūres sēdēja, bet man piesējās kā runātīgam blakussēdētājam... un tici man... tiesā TU un ES mēs zaudēsim.... jo tiesa ir pakārtota Policistiem.

190614. viesis 13.janvāris 2006 15:58
1 0 Atbildēt

Jāsagādā autobuss ar ķīniešu tūristiem par lieciniekiem :)

190615. viesis 13.janvāris 2006 15:58
1 0 Atbildēt

Man faateri shitaa rii menti iegaaza. Tas gan bija par avaariju un bez alkohola, bet ortaa mashiinaa bija ments, kursh reaali izraisiija avaariju. Atbrauca menti, uzreiz pateica, ka mans faaters vainiigs. Beigaas tiesa neatzina [pat neuzklausiija] mana faatera lieciniekus. Un viss. Ja nav paziistams ments, tad Latvijaa tev NEKAD nebuus taisniiba.

190616. viesis 13.janvāris 2006 15:59
1 0 Atbildēt

pieņemu, ka 16. decembrī laukā ir pietiekami vēsi, lai dzēris mašīnā gulētu prasās iedarbināt motoru... pieņemu, ka šis fakts tika noklusēts minētajā rakstā... jāizlasa likumi...

190617. viesis 13.janvāris 2006 15:59
1 0 Atbildēt

Fantastika, kurai diemžēl ticu! Skolā pasniedzējs jurists savā laikā šādu gadījumu apskatīja, tikai ar papildus bonusu: čalis šmigā izgāja no kluba uz savu auto, lai pabučotos ar meiteni, protams, ka sēdēja pie stūres un lakstojās, bet diemžēl pa to laiku tādas pašas krāsas un modeļa žigulītī citi čaļi laidās no miličiem. Tieši pa to pašu ielu. Miliči protams "nepamanīja", ka tas otrs aizlaidās, bet šo sašņorēja. Godīgi sakot neatceros kā lieta beidzās, bet secinājums bija viennozīmīgs: šmigā pie auto stūres pat nebraucot sēdēt nedrīkst, ja nevēlas problēmas! Novēlu autoram neizsīkstošu cīņas sparu un panākt taisnību! Par parakstu viltošanu, tas domāju šoreiz spēlēs CP par sliktu, jo to nav problēmu pierādīt!

190618. viesis 13.janvāris 2006 15:59
1 0 Atbildēt

to Vigants: nu tā ātruma pierādīšana, cik es saprotu, arī bija galvenais iemesls, kāpēc tagad ir tie videoradari, jo pirms tam švaki mentiem ar to pierādīšanu bija

190619. viesis 13.janvāris 2006 16:02
1 0 Atbildēt

R99: nu bet vēl taču ir citi pārkāpumi par kuriem soda, bet kuru konstatēšana ir subjektīvs viedoklis - nepiesprādzējies, runāju pa telefonu, agresīva uzvedība uz ceļa utt.

190621. viesis 13.janvāris 2006 16:03
1 0 Atbildēt

Ljoooti vienkaarshi - nevajag dzert. Paarbaudiits. Paliidz. Visaas situaacijaas.

190622. viesis 13.janvāris 2006 16:03
0 0 Atbildēt

turies. moraalais atbalsts ir. spied shos liidz galam. un veelaak iemet te iznaakumu, interesanti, kaa beigsies. cik zinu, tad vadiitaaja kreeslaa nav veelams sedeet vai guleet alkohola reibumaa, labaak blakus vai uz aizmugureejaa. veel jau lieki piebilst, ka tev dziives peec tam, ja uzvari, uz ielaam nebuus kaadu laiku. sviests.

p.s. spied uz parakstu viltoshanu utt.

190623. viesis 13.janvāris 2006 16:03
0 0 Atbildēt

manam paziņam stāsts bija gandrīz identisks. viņu arī paņēma par to pašu pašvaldības policija. paskaidrojumos sarakstīja ka pusstundu novērojuši kā šis pa ceļu zigzagiem braukā, nepakļāvies policistu prasībām, viņi bija spiesti dzīties šim pakaļ utt, atrada lieciniekus un ... 12 d/n + 500 Ls un tiesības nost. Lieta ir pārsūdzēta ...

ANARHIJA UN PATVAĻA.

iesaku cīnīties ar viņu pašu metodēm. rakstīt uz visām iestādēm (knab-u, proķeni, IeM pat prezidentei un ANO ģensekam) par policistu rīcību, izspieda kukuli, ņirgājās, sita , spīdzināja, neļāva iet uz tualeti, viltoja dokumentus, neizsniedza protokola kopiju utt, tad tie sūdi paši varēs pastaigāt pa kabinetiem un taisnoties ka nav kamieļi ;-)

190624. viesis 13.janvāris 2006 16:03
0 0 Atbildēt

PS

un nedod Dievs tu viens esi mašīnā... tev pat nav neviena liecinieka, lai apstrīdētu šādu pārkāpumu...

190625. viesis 13.janvāris 2006 16:04
0 0 Atbildēt

to Vigants: domāju, ka visos Tevis minētajos gadījumos varētu tiesāties, cits jautājums, cik laika, nervu un līdzekļu tas prasītu. Parasti vienkāršāk ir samierināties ar tiem kretīniem.

190626. viesis 13.janvāris 2006 16:05
0 0 Atbildēt

psc... toč jāmeklē kādi "liecinieki", kas palīdzētu cīnīties pret šo idiotiski situāciju. Policija jūtas visuvarena, kaut kā vajag sākt aplauzt.

190627. viesis 13.janvāris 2006 16:05
0 0 Atbildēt

R99: bet kur ir robeža? Kādēļ tev jābrauc pa ielu un jābaidās, ka policists, kas tevi stādina būs sliktā omā (sieva neiedeva pagājušā naktī) un sarakstīs tev veselu strēķi ar pārkāpumiem, kurus tu nemaz nēesi veicis?

190628. viesis 13.janvāris 2006 16:08
0 0 Atbildēt

... manuprāt vienīgais risinājums ir videokameras mašīnā (tā kā eksāmena laikā CSDD), kas visu laiku ieraksta...tas strādātu kā apdrošināšana pret policistu patvaļu... bet nu šajā situācijā tas maksā milzīgu naudu... un par to aizdomājas cilvēki tikai tad, kad ir "ielidojuši"!

190629. viesis 13.janvāris 2006 16:09
0 0 Atbildēt

Vigants: tas jau ir globālāks jautājums. Pie mums kādi 80% no kārtību sargājošajās institūcijās strādājošajiem joprojām ir MENTI, šī vārda sliktākajā nozīmē, nevis policisti (kā šo vārdu saprot citās valstīs). Grūti pateikt, kad tas mainīsies, manuprāt, vēl ne tik drīz.

190630. viesis 13.janvāris 2006 16:10
0 0 Atbildēt

...bet izčakarēt kādu ekipāžu šitādā veidā nenāktu par sliktu... lai citreiz zina...

190631. viesis 13.janvāris 2006 16:11
0 0 Atbildēt

sedeeji pie stuures, atsleega aizdedzee, mashiina piedarbinaata, lai arii tu pa centimetru neizkusties no vietas arii pie mums taa skaitaas kaa braukshana. Ir noveerota aina, kaa policisti noveero kaa keks iesteberee iesh mashiinas nekoa nedarot tikliidz ir iedarbinaata mashiina momentaali ar diseneem klaat un paarbauda dokjus.

190632. viesis 13.janvāris 2006 16:11
1 0 Atbildēt

Šito visu var pierakstīt tikai tad , ja ir šmiga . Cilvēkam skaidrā arī kaut ko var , bet stipri mazāk , un to jau menti uzreiz redz .

Bet pašvaldībnieki vispār nedrīkst aiztikt automašīnas. Pašvaldības šmurguļiem dokumentus nedodu , uzreiz saku , ja grib redzēt dokumetus , lai izsauc CP , tad tiem arī tiks parādīts .

190634. viesis 13.janvāris 2006 16:14
0 1 Atbildēt

Mja ir arii gadijumi kad taadus policis"teljus" tiesaa piedr^azj vienaa setaa. Bija darba koleegjim piesejushies par itkaa policijas lenatas paarkapshanu "Centra" universaalveikala "spridzinaashnas" gadiijumaa. Tipa choms bija kaapis paari tai lentai lai tiktu ofisaa - tipa gandriiz metru iekaapa "iezhogotaja un apsragaatajaa" teritorijaa. Bija tur mentiem kaut kaads chinovnjiks atbraucis pakatiities ka stradaa jamie "biistamajaa" zonaa, un panjeema koleegji ciet.

Peec tam tiesaa aiznesa ofisa videonoveeroshanas ieraxtu, un pastaastija ka lenta notikuma vietaa bija parastaa sarkanbaltaa sviitrotaa ( celtnieciibas), ka neviens sho "norobezjoto" teritoriju neapsargaaja, taa lai tajaa nevareetu iekljuut, un veel paris labas lietas par poicistinju pastaastiija, un vinju lieta tika iebaazta tam policistam atpakalj sejaa. Varbuut vajadzeeja veel iesniegt pretprasiibu par neprofesionaalismu apdraudot garaamgaajeeju dziiviibas umtl. :)

190635. viesis 13.janvāris 2006 16:17
0 0 Atbildēt

Nu veci, ja taa ir tiira taisniiba, ko staasti, tad 100% tiesaaties vajag! Un tieshaam noskaidro, vai tuvumaa nav kaadas noveeroshanas kameras, tas vareetu visu atrisinaat. Zaudeet nav ko, ljaunaakajaa gadiijumaa pn paar robezhu :)

190637. viesis 13.janvāris 2006 16:22
0 0 Atbildēt

Nu tak tu biji kluba vai tad ne - tur tak noteikti buus video noveeroshana, domaaju ka liidz ar to var mieriigi risinaat jautaajumu par to vai tu maz reaali laika zinjaa vispaar kaut kur aizbraukt vareeji. Un tad jau var saakt bazaru par to ka menti meloja.

190638. viesis 13.janvāris 2006 16:24
0 0 Atbildēt

Juris, Māris, Jānis - pats sākums stāstam jau izklausās pārāk samudžināts un neskaidrs....

Ar ko tā Jānis brauca tevi vest - ar tramvaju ???

190639. viesis 13.janvāris 2006 16:29
0 0 Atbildēt

piekriitu tiem, kuri teica par durvju netaisiishanu! bij pat skarbaaks gadiijums- polichi kaa taadi mikrinji sadomaaja nekauniigi apbraukt/celju nogrieza, tika paraatiita videejaa pirksta kombinaacija (jaa, shmiga), shie izmetaas aaraa nesaas pie durviim, bet pie stuures mums sievietiits attapiigs:)) aizsleedzaas, nu shie paraustiija durvis un aizvilkaas prom.

190640. viesis 13.janvāris 2006 16:39
0 0 Atbildēt

droši vien noteikti vispareizāk būtu tādās reizēs sēdēt blakus beņķī, kaut ar iedarbinātu motoru. Tad pienākušajam policim uzreiz var teikt, ka neesmu auto vadītājs, vadītājs tip aigājis pēc cigaretēm, da jebkur.

190641. viesis 13.janvāris 2006 16:40
0 0 Atbildēt

un kā sanāk - apstāšanās, stāvēšana neskaitās auto vadīšanas process???

190643. viesis 13.janvāris 2006 16:43
0 0 Atbildēt

exactly - darbinaat auto var, tikai pats tupi blakusseedeetaaja benjkjii, vai pat aizmuguree .. vieniigi aizsleedz durvis, lai kaadz neiekaapj un neiedod pa muti un nenolaupa autinju :)

190644. viesis 13.janvāris 2006 16:45
0 0 Atbildēt

pederasti

190645. viesis 13.janvāris 2006 16:46
0 0 Atbildēt

atrašanās pie auto stūres, ar iedarbinātu motoru, piedevām - uz IELAS, neviss savā garāžā, laikam tomēr gan ir auto vadīšana.

190646. viesis 13.janvāris 2006 16:47
0 0 Atbildēt

Jaaa, pogainie do vaļā tā, ka prieks :) Bet džekiņam iesaku atrast to inspektoriņu, parunāt pa nopietnam, ta , lai zēns nākamā rītā pats aizskrien uz menteni un atzīstas, ka viss ir safabricēts, jo savādāk mūsu banaānu republikā neko nepanāksi, uz tiesu neceri, pārbaudīts variants - izčakarēs :)

190647. viesis 13.janvāris 2006 16:48
0 0 Atbildēt

parakstus uz ekspertīzi...

190648. viesis 13.janvāris 2006 16:52
0 0 Atbildēt

Nevajag dzert.

190649. viesis 13.janvāris 2006 16:56
0 0 Atbildēt

vajadzeeja seedeet pasaziera pusee...

190650. viesis 13.janvāris 2006 16:59
0 0 Atbildēt

Mr_JMT: Koments vietaa! Arii tikko chaliits gaaja uz parakstu expertiizi, sakaraa ar nosleegtu liigumu ar vinja pases kopiju un viltotiem parakstiem :/

190651. viesis 13.janvāris 2006 17:01
0 0 Atbildēt

Lielisks virsraksts un secinaajums. Neguleet dzeerumaa mashiinaa. Ne visiem tas ienaaktu praataa, kaut mazliet vainot arii sevi.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia3100/1.0 (04.01) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0

190652. viesis 13.janvāris 2006 17:02
0 0 Atbildēt

Ideja par videonoveeroshanu autinjaa un diktafoniem kabataa ir laba, kamer policijas patvalja turaas veel kaut kaados raamjos. Bij' gadiijums man pasham:

Pirms zinaama laika, CP bez iemesla (vismaz man taa izskatiijaas) uzrakstiija protokolu vienam man svesham tautietim pie taas pashas Scanias, kad tur veel bija populaari piektdienu tusinji. Tad nu es pa shmigaa ar lielu entuziasmu un fotoaparaatu rokaas pat paaraak demonstratiivi njeemos asisteet notiekoshajam - nofotograafeeju visu un dazhaados rakursos: mentus pashus, vinju auto, pamaniijos paar plecu pat protokolu nobildeet. (Tikai peec tam skaidraa praataa iedomaajos, ka ideja nebija no spiidoshaakajaam - visdriizaak menti par spiiti censtos peec iespeejas ieriebt savam protokola upurim) Gala rezultaataa CP izsauca peec vinju zhargona kaut kaadu "specvieniibu" (diezgan nopietnaas shmigas deelj nepiefikseeju kas taa oficiaali bija par instanci), tie iebaaza mani busaa aiz resteem un kulturaali piedaavaaja man izdzeest sabildeeto materiaalu, atteikuma gadiijujmaa piedaavaajot atljurbeni un fizisku ietekmeeshanu. Vinji speeja mani paarliecinaat, ka vismaz pirmaa draudu dalja ir visai nopietni njemama, taapeec pazinjoju, ka nemaaku izdzeest sabildeeto materiaalu:), bet piedaavaaju vinjiem pashiem veikt sho operaaciju. Tas vinjiem TRIJATA aiznjeema aptuveni 10 MINUUTES :D, kameer vinji "atkoda" Canon PowerShot A510.

(Njemot veeraa, ka es aktiivi pieprasiiju lai mani nogaadaa ljurbenee, arii shos draudus vinji neizpildiija, bet paluudza mani atstaat viesmiiliigo businju)

190653. viesis 13.janvāris 2006 17:02
0 0 Atbildēt

un kā sanāk, nesanāk, vienalga! Ja autors nemelo, pārmetiens ir uztaisīts labs. Protams, ka tas viss izskatītos pavisam savādāk, ja protokolā tiktu ierakstīts kā bija patiesībā, nenoklusējot to, ka auto stāvēja, nebrauca.

190655. viesis 13.janvāris 2006 17:07
0 0 Atbildēt

ar to sedesanu blakus sedekli lidzets varbut bus tikai tik daudz, ka varbut nemeginas "piesut lietu". Ja "piesus", tapat neko nepalidzes :( - jo vardiem, ka "sedeju pasaziera vieta" bus tik pat liels speks, ka vardiem "nebraucu".

190656. viesis 13.janvāris 2006 17:09
0 0 Atbildēt

neko neteikšu par pašvaldībniekiem (klāt nebiju), bet CP te nav ko piesieties. Es arī viņu vietā neticētu, vēl jo vairāk - motors silts.

190657. viesis 13.janvāris 2006 17:10
0 0 Atbildēt

kur ir pašvaldībnieku uzvārdi? autiņa numurs?

190658. viesis 13.janvāris 2006 17:10
0 0 Atbildēt

meegini tai rajonaa iechekot noveeroshanas kameras nekur nav? ja tu reaali pieraadiitu ka menti tevi chakaree ar video paliidziibu tad buutu malacis, bet savaadaak tevi izfukaas d.... :(

190659. viesis 13.janvāris 2006 17:11
0 0 Atbildēt

RGPP 1.vada kārtībnieks, policijas kaprālis R.Paegle.

190660. viesis 13.janvāris 2006 17:14
0 0 Atbildēt

un vadīšana jau nav tikai stūrēšana pa ielām, ja tu iedarbini mašīnu - tu to vadi!!! pat ja tu ieslēdz radio, tu savā ziņā vadi autiņu. un kas var paredzēt, ka tu tādā pālītī pēkšņi neizdomā uzspiest uz gāzes un pabraukāties? vot par to kukuļa spiešanu gan jāizdrāž tos teļus.

190663. viesis 13.janvāris 2006 17:36
0 0 Atbildēt

koleegas konsultaacijas ar CPshnjiku deva rezultaatu tb atbildi sekojoshu :

PAALII VAR GULEET hotj rakom hotj kuuleniishus meetaajot pa auto un nekaada noziime tam vai motors darbojaas vai nee nav... :/ guleeshana ieksh auto NAV piedaliishanaas satiksmee...

P.S. veelu veiksmi paciinoties

kindzulis

190664. viesis 13.janvāris 2006 17:42
0 0 Atbildēt

...bet piemetinaaja gan ka chakars buushotpaliels lai pieraaditu ka neesi eezelis...

kindzulis veelreiz :)

190665. viesis 13.janvāris 2006 17:52
0 0 Atbildēt

eu - a kā tur beidzās tas stāsts, kad vasarā uz jūrmalenes notrieca ceļumentu ?

tas, ka mentenē sukas strādā, nekāds jaunums.

190666. viesis 13.janvāris 2006 17:52
0 0 Atbildēt

a pasaki man vienu lietu, kakova hera jaagulj vadiitaaja vietaa :? blakus tak eertaak :? SteelRat

190667. viesis 13.janvāris 2006 17:53
0 0 Atbildēt

starp citu, pašvaldībnieki ir 100000 reizes lielāki *******asi, nekā ceļinieki. liekas, ka pašvaldībnieki ir kautkāds pabiru bataljons, kurā strādā nu galīgi kokapieres, kuriem galīgi neko iemācīt nevar.

190668. viesis 13.janvāris 2006 17:55
0 0 Atbildēt

"NEGULI APZAGS"...

skutais 13.janvāris 2006 17:57
0 0 Atbildēt

Varbuut visus kas dzer, un kam tiesiibas vadiit auto sodiit vismaz 1x gadaa?

190671. viesis 13.janvāris 2006 18:01
0 0 Atbildēt

Labi nostrādāts es teiktu tīri - ideala "patstava", ja tāda protams bija ne man to vērtēt.

Varu ieteikt dažus padomus, ko darīt cilvēkiem, kas vēlas pastaigāties, gulēt mašīnās un tamlīdzīgi - alkohola reibumā.

1) Atcerieties, ka patiesību jums būs pierādīt praktiski neiespējami, jums ir smags reibums un jus diezvai atceraties notikušā nianses.

2) Jebkura amatpersona (tiesnesis, prokurors) skatīsies uz jūsu liecībām skeptiski, jo tā ir logiska smigaina cilvēka azstāvības taktika.

3) ja reiz ir doma pagulēt mašīnā alkohola reibumā nekad to nevajag darīt sēžot vadītāja vietā.

4) nekad nevajag rādīt nekādus dokumentus, kas var liecināt par to, ka jūs esat potenciāls vadītājs.

5) Uzreiz zvaniet draugam, advakātam, paziņam, kas var apliecināt, ka tā nebija, vai sniegt citu juridisku konsultāciju. (vienkārš apgalvojums, ka jūs to nedarījāt neies krastā situācijā, kad jūs apmelo.)

6) Sajā konkrētajā gadījumā CP satādija protokolu pamatojoties uz patruļdienesta darbinieku ziņojuma un CP nav pamata neticēt saviem kolēģiem.

p.s. Vislielākā nozīme šādās situācijās ir tikai tam, ko jūs, sakat, darat, rakstat pašā sākumā nevis pēc tam. Aistāvēties vajag uzreiz bet diemžēl alkohols jums traucēs to darīt.

Iespējamā darbiba šajā situācijā, tiklīdz jūs atlaiž policija griesties ar advokāta, drauga palīdzību attiecīgā policijas nodaļā ar smalku iesniegumu par prettiesiskām darbībām veiktām pret jums.

Neiesaku to darīt vienatnē aklohola reibumā nekā laba no tā nesanāks.

/Ainārs policists/

190672. viesis 13.janvāris 2006 18:10
0 0 Atbildēt

Labs koments - zhetons Policista kungam :)

Manupraat bija jaapiekriit kukulim, un tad jazvanaas uz KNAB un citaam lidziigaam iestaadeem :P

190675. viesis 13.janvāris 2006 18:25
0 0 Atbildēt

Eh, puis! Nu, ko lai saka? Zini savas tiesības, zini savus pienākumus! Sēdi vadītāja sēdeklī, atslēgas ir aizdedzē => esi vadītājs. Esi šmigā => esi vadītājs alkahola reibumā. Tā nu tas ir. Kā jau te "Policista" kgs izteicās - meklē lieciniekus, meklē advokātu, moš izdosies ko pierādīt.

Man gan personīgi liekas, ka būsi "nedaudz pārmaxājis" par "praktisko kursu CSN nianšu iepazīšanā", & ar to nāxies samierināties... :-/

190677. viesis 13.janvāris 2006 18:31
0 0 Atbildēt

Nu, nebij tas gluži ar mani. Tur ir nedaudz izlaidies pirmais teikums, kurš skan aptuveni šādi: "Re kā cilvēkam gadījās...". Es vienkārši cenšos viņam palīdzēt un pie reizes uzzināt, vai ir vēl bijuši līdzīgi gadījumi, kad kaut kādi partruļnieki prasa naudu, bet kad to nedabon, tad sauc ceļu policiju un sastāda melīgus ziņojumus. Pret ceļu policiju nekādu iebildumu šajā lietā nebūtu - visu izdarīja pareizi, balstoties uz ziņojuma pamata. BET - viltot parakstu, vēl jo vairāk, uz pavēstes par ierašanos tiesā! Tādā veidā jau cilvēkam pašā sākuma ir liegta iespēja sevi aizstāvēt, un tas grauj jau tā bēdīgo ceļu policijas reputāciju... Skrapcis.

190678. viesis 13.janvāris 2006 18:35
0 0 Atbildēt

Nu sviests kautkaads.

Shiten te lai panaaktu parskatishanu buus ilgs un chakarigs process, labaak tiem kjeemiem rokaas netikt.

Sodanaudu lai izietu teh-apskati ar maksaat nedriikst, taa atpakal buus jaagaida veel ilgaak, un veel jaacer ka sagaidiis.

Pie mums diemzhel viss ir caur ........

190679. viesis 13.janvāris 2006 18:37
0 0 Atbildēt

Varbūt nav labi tā te stāstīties, bet - tā kā ir iestājies noilgums, lai nu būtu: Es līdzīgā situācijā izglābos, pateicoties liecinieku iesniegumiem. Tiešām biju pālī (2.8 promiles), & pat mēģināju braukt. Tā kā sapratu, ka nevajag - apstājos ielas malā & jau trausos ārā no autiņa, kad piebrauca blakus mucipļu buss. Gribēja no manis kāpostus, kuru man nebija, atsuaca CP, iepūtu trubā, atzinos, ka esmu sēdējis da sildījies, gaidījis, kad taxisc vedīs mājās.

Sieva, taxisc & kluba gardrobiste uzraxtīja liecības, uz kā pamata tad tomēr minimālo tā laika sodu par braukšanu pālī iešķieba.Tas bija vēl 90o vidū, kopš tā laika pālī pie barankas nesēžos. :-)

Brauxim skaidri, brauxim uzmanīgi! :-)

190680. viesis 13.janvāris 2006 18:37
0 0 Atbildēt

skrapci, kapeec cilveks neguleja pasaziera vietaa kur ir nesaliidzinaami eertaak :?

190681. viesis 13.janvāris 2006 18:38
0 0 Atbildēt

SteelRat

190682. viesis 13.janvāris 2006 18:43
0 0 Atbildēt

Nekur jau nav teikts, ka viņš gulēja vadītāja vietā... Ne ziņojumā, ne protokolā...

190683. viesis 13.janvāris 2006 18:49
0 0 Atbildēt

tur tak vispar nav teikc ka vins guleeja :D:D:D SteelRat

190685. viesis 13.janvāris 2006 18:52
0 0 Atbildēt

Ir vēl kāda nianse - cilvēks, ja viņam pietrūktu prāta, un viņš brauktu ar 2.24 promilēm, noteikti arī uzreiz nestātos. Policijai viņu būtu sīki jāpabaida vismaz ar sirēnu. Vai ne? Un, kā jūs domājat, vai kāds uz Pērnavas ielas tai naktī ko tādu dzirdēja?

190686. viesis 13.janvāris 2006 18:54
0 0 Atbildēt

par velu laikam jau :(

190687. viesis 13.janvāris 2006 19:16
0 0 Atbildēt

Vajag izstradat tadu joku. Pateikt ka vispar neesi sodiits taja nakti un to dokumentu ir pashi menti sastadijushi. Paraksts ar nav tavs.

190688. viesis 13.janvāris 2006 19:34
0 0 Atbildēt

Caur paziņām policijā noskaidroju, ka RGPP 1 vada kārtībnieks esot īsts "dušītājs" naudas izspiešanas ziņā! Tā kā varētu pilnīgi ticēt autoram. Kā arī man piebilda, ka autors neko nepierādīs. Taču gribētos ļoti cerēt uz pozitīvo KNAB reakciju, lai tādu M. Paegli ietupinātu pašu uz ilgāku laiku...

190689. viesis 13.janvāris 2006 19:36
0 0 Atbildēt

Runa ir par kārtībnieku, M. Paegli!!!!

190690. viesis 13.janvāris 2006 19:43
0 0 Atbildēt

Ja tā ir taisnība, tad te var tikt līdzēts tikai ar sabiedrības viedokli, t.i. jāvēršas televīzijā, piemēram, "Bez Tabu".

190692. viesis 13.janvāris 2006 20:01
0 0 Atbildēt

Ja autors nemuld, ka nebija braucis tajaa briidii, tad tas ir afigennijs bespridjels no job... mentu puses. Jaatiesaajas, bet jau vienlaga zaudeesi baigo laiku. Nebiju domaajis, ka menti veel taisa taadus prikolus.

190694. viesis 13.janvāris 2006 20:07
0 0 Atbildēt

draaz vinjus, kameer vinji asinjo. Ja satiec kaadreiz uz ielas, sit pa seju. Ja vajag, ieshu paliigaa.

190695. viesis 13.janvāris 2006 20:14
0 0 Atbildēt

:D:D:D btw tv varetu paliidzet, veatuli vakara zinjaam, bez tabu, vel kaukam, prezidentei, presei un medijiem patiik sadas lietas, ja nebaidies no atklaatiibas, publicitaates un esi gatavs garai ciinjai tad uz priekshu. 500 lvl delj verts nebuutu bet 12 sutku delj noteikti.

SteelRat

190697. viesis 13.janvāris 2006 20:22
0 0 Atbildēt

Vajag uz Beztabu pazvanīt, noteikti viņiem tas interesēs.

190698. viesis 13.janvāris 2006 20:23
0 0 Atbildēt

www. Cīnies līdz pēdējam neļauj kāp uz galvas! Palasi likumus,vai konsultējiea pie jurista."Bet mēģini dabūt tiesības atpakaļ - nekavējies!

190699. viesis 13.janvāris 2006 20:47
0 0 Atbildēt

bez publicitaates te neiztikt

ciinies.

tikai paklau varbuut tu tomeer nedaudz brauci?

190700. viesis 13.janvāris 2006 20:50
0 0 Atbildēt

UN VALSTS PREZIDENTE V.V.FREIBERGA VĒLAS UZZINĀT, KĀPĒC LATVIJU ATSTĀJUŠO SKAITS IR LIELĀKS, NEKĀ 2. PASAULES KARA LAIKĀ? PREZIDENTES KUNDZE, ATRISINIET ŠO SITUĀCIJU, VAI PASKAIDROJIET ATBILDĪGAJĀM INSTANCĒM, KĀ TAS DARĀMS. PAR VIENU POTENCIĀLU VALSTS NĪDĒJU BŪS MAZĀK. RUNA NEIET TIKAI PAR PAŠU CIETUŠO. KĀ LAI CEĻU UN PAŠVALDĪBAS POLICIJA LAI REABILITĒ SEVI SABIEDRĪBAS ACĪS PĒC TĀDĀM ZAMAZGĀM, KO GATAVI PAŠI LIET SEV UZ GALVAS, LAI TIKAI SPĒTU UZ 300 LATIEM PASPĒLĒT? KUR MĒS DZĪVOJAM? GAMBIJĀ, ZIMBABVĒ VAI ES DALĪBVALSTĪ? KURU TAS INTERESĒ? KAS IR, POLICIST, KAS TAGAD ŠO LASA - ATCERIES PATS SEVI LĪDZĪGĀ - VAI VARBŪT ŠINĪ - SITUĀCIJĀ? SMĪNI, JA - SAK' LAI TIKAI RAKSTA.. NEKAS, IZSVĒPĒSIM JŪS, SARAINĀS PAKAĻAS!

190701. viesis 13.janvāris 2006 20:56
0 0 Atbildēt

Jau jau tu esi tāds lohs , ka atdevi mentam rokās tehnisko pasi un tiesības tad tagad vari raut no pakaļas spalvas sev laukā un raudāt. Jāvaicā kapēc tiesības devi ja jau tanī brīdī nebrauci??? Man gadījās līdzīgi , bet ,, korkas,, rokās nedevu . Paskaidroju tam mūdzim , ka pašulaik nebraucu un lai gulētu man piederōšajā autiņā vadītāja apliecība nav nepieciešma. Tad nu viņš gribēja noskaidrot manu personību pasklaidrojot ka nākšoties braukt līdz un pavadīt nakti iecirknī uz ko atbildēju , ka dikti jautri izskatīsies ieraksts aizturēšanas protokolā ,, aizturēts par gulēšanu privātajā automašīnā,, jauki vai ne. Tā nu tas toreiz beidzās , ments aizbrauca , bet es gulēju tālāk .

190707. viesis 13.janvāris 2006 22:33
0 0 Atbildēt

da mulkjiibas, savaa mashiina, ja taa staav es varu klausiities muuziku, seedeet galiigaa paalii kurvien veelos... man pazinja straadaaja mentenee... kad ieraudzija kaadu paali pie rulljiem,kas staav celjmalaa, bet zin, ka vinjs 100% saadaa staavoklii vada sho speekratu... vinji piegaaja pie taa dzeerushaa vadiitaaja un teica... te nedriikst staaveet padzeniet luudzu savu speekratu taalaak, tikko saak braukt unreiz saak vicinaat zizljus..:)) bet staavoshai mashiinai vinji izdariit neko nevar!!! nekaadaa gadijumaa nevajag dot dokumentus... Obligaati tiesaa apstriidi savu parakstu, tiesa nedriikst tevi tiesaat bez tavas klaatbuutnes!!! Ja visu izdariisi pareizi, vareesi piedziit matereaalo kaiteejumu, moraalo kaiteejumu, pat bik uzvaariities... matereaalajaa kaiteejumaa noteikti ieraksti + visam vel zaudeejumi katru dienu 10 ls mashiinas nelietoshanas deelj..:)) Veelu veiksmi... daudz interesanta var uzzinaat www.lcp.lv

190708. viesis 13.janvāris 2006 22:51
0 0 Atbildēt

neguliet gan

190710. viesis 14.janvāris 2006 0:31
0 0 Atbildēt

190663. viesis 13.01.2006 17:36

koleegas konsultaacijas ar CPshnjiku deva rezultaatu tb atbildi sekojoshu :

PAALII VAR GULEET hotj rakom hotj kuuleniishus meetaajot pa auto un nekaada noziime tam vai motors darbojaas vai nee nav... :/ guleeshana ieksh auto NAV piedaliishanaas satiksmee...

P.S. veelu veiksmi paciinoties

kindzulis

....................................................................................

pilnigi piekritu kindzulim. meistars kulibins nenolaiz zem 2.5 promilem, bet vins ir labakais rajona. tapec vins iet atgaisot dzesesanas sistemu manam auto. lai vairotu iekszemes kopproduktu kulibins strada 23 stundas diennakti. finala stadijaa parbaudot vai strada pecka vins ir pie stures ar darbojosos motoru. nav runa par auto vadisanu.

.....................................................................................

paris gadu atpakal salecos ar sava berna mati. aptuveni ar 2.5 promilem aizbraucu no barona/artilerijas stura lidz VC4 un ravu masaa ar darbojosos motoru. ticiet vai nee mani pamodina pasvaldibas musori. identisks stasts kaa raksta autoram. izskirosa atskiriba, ka es nekad mentam nedodu tiesibas. kaa tagad atceros stastus, ka mans auto ir meklesanaa un utt.

.....................................................................................

autors laikam atsez 12d/n?!

190713. viesis 14.janvāris 2006 2:00
0 0 Atbildēt

kas notiek, ja saka, ka dokumenti nav pie sevis? :)

piesien arii braukshanu bez dokjiem?

190716. viesis 14.janvāris 2006 11:04
0 0 Atbildēt

Sudainie,menti,vini vienmer provoce uz kukuliem!Es nesaku,ka visi tadi,bet liela dala!

190718. viesis 14.janvāris 2006 12:02
0 0 Atbildēt

Diezgan grūti ir vienam panākt kaut ko pret kretīnu baru, kam ir dota visatļautība. Baigais$$$

190719. viesis 14.janvāris 2006 12:19
0 0 Atbildēt

Eye

a zinaji ka ir specialas progas ar kuram izdzestos materialus no fochikiem utt var atjaunot?

190720. viesis 14.janvāris 2006 12:20
0 0 Atbildēt

VISATĻAUTĪBA NO JURIDISKĀ/LIKUMĪGĀ VIEDOKĻA ///NAV DOTA///. TIE SARAINIE KRUPJI TO PAŅEM PAŠI. PROTAMS, NEPATĪK MAITU KLIJĀM ĒST ĶIEĢELĪTI AR ĶILAVĀM UN DZĪVOT HRUŠČOVKĀ. VIŅI GRIB LASI UN MĀJU. BET TU, POLICIST, KAM DOTS TAUTAS MANDĀTS AIZSARGĀT LIKUMU UN TAUTU, KĀPĒC TAD NEIZVĒLIES CITU DARBU, KUR JĀSTRĀDĀ AR GALVU, NEVIS PĒCPUSI?

190724. viesis 14.janvāris 2006 12:55
0 0 Atbildēt

a kā ir ar to tiesibu doshanu vai nedoshanu?

vai tad pēc amatpersona lūguma nav jāiedod rokās tiesības lai varētu parliecinaties ka ir īstas un tml.

190725. viesis 14.janvāris 2006 13:20
0 0 Atbildēt

MAN TĀDU VISPĀR VAR ARĪ NEBŪT - ES SĒŽU SAVĀ AUTOMAŠĪNĀ APSTĀTIES/STĀVĒT ATĻAUTĀ VIETĀ. IEROSINĀJUMS: KĀ NĀK ZAĻAIS MAITU KLIJUA KLĀT ŠĀDĀ SITUĀCIJĀ, IESPIED PIEPĪPĒTĀJU. AUTOVADĪTĀJA APLIECĪBAS MAN NAV, UN DOTAJĀ MIRKLĪ MAN UN VĒL MAZĀK TEV TĀS NEVAJAG! ŠE, PATURI LABĀK ŠO!!! AAAAAAAAAAAAAA!

190726. viesis 14.janvāris 2006 13:26
0 0 Atbildēt

:):):):)

190728. viesis 14.janvāris 2006 14:24
0 0 Atbildēt

Tāpēc sildoties mašinā vajag sēdēt blakussēdētāja pusē, vai aizmugurē, tad kaut vai zem zīmes - šoferis aizgāja pa darīšanām, bet es te gaidu un viss.

190729. viesis 14.janvāris 2006 14:27
0 0 Atbildēt

Visai interesanta situācija no juridiskā viedokļa. Ja tā ir kā autors raksta, es viņam ieteiktu cīnīties par savu taisnību līdz pat AT Senātam, jo no rakstītā izriet, ka ir pārkāptas vairāks APL normas, par nevainīguma prezumpciju nemaz nerunājot.

Autoram nav jāpierāda savs nevainīgums. Tiesai ir jāpierāda autora vaina. Šajā gadījumā tiesneses rīcība arī ir visai interesanta, jo cik saprotu, tad piekrišanas lietu izskatīt bez autora klātbūtnes nav bijis. Cik bijusi saskarsme, Zaškina (ja tā ir tā pati) nav no drakoniskajām tiesnesēm.

Ja šito autoram izdosies izvest līdz taisnīgam rezultātam, manuprāt, tas kļūtu par vērtīgu precedentu šādās lietās.

Ak, jā...par doķu viltošanu pienākas kriminālatbildība...

190730. viesis 14.janvāris 2006 14:42
0 0 Atbildēt

Jā, 2.24 promilles ir pietiekami daudz. Šaubos, vai var tik glīti parakstīties kā parasti. Šajā situācijā nav izslēgta iespēja, ka paraksta pats "aizvainotais", bet savu parakstu nepazīst, jo parakstoties dzēruma roka dreb. Un atmiņa arī nav tik skaidra - medicīniski pieradīts:)Te ir darbs ekspertiem.

Šajā sakarībā var minēt kādu gadījumu no tiesu prakses. Divi draugi piedalījās kopējā iedzeršanā. Un, viens aiz devības, ko veicināja alkohola koncentrācija asinīs, parakstīja dāvinājuma līgumiņu. Nākamajā dienā, apdāvinātais jau skaidrā prātā devās pēc savas dāvanas. Dāvinātais bija sašutis un publiski apgalvoja, ka tas nav viņa paraksts un apdāvinātais viltvārdis. Rezultāts - draudzība vējā, prasība tiesā. Bet - GALA rezultātā izrādījās, ka dāvinātājs pats savu parakstu nepazina un nonāca nu ļoti nejaukā situācijā.

Tāpēc, mīļie cilvēki (īpaši vēršu raksta autora uzmanību)- 1) lietojiet stipros dzērienus ar mēru, 2) ņemiet vērā, ka personīgās aizdomas nav pierādījums. Tāpēc - pirms apgalvo ir jāpierāda. Citādi var sanākt, ka pret pašu var tikt izvirzīta prasība par nepatiesiem publiskiem apgalvojumiem.

P.S. Neesmu neviena pusē - likums attiecas uz visiem vienādi. Izšķirošais ir pierādījumi, nevis personu emocionālais stāvoklis, personīgā nepatika, aizvainojums utt.

190731. viesis 14.janvāris 2006 15:21
0 0 Atbildēt

njaa forsi sanaacis....

un tad gadiijums ka ments redz kaadu kurs dzeerumaa taisas braukt un tikliidz tas saak braukt nem ciet peec pilnas programmas.... manupraat vinam nevajjadzeetu pielaut taadu situaaciju un driizaak uzreiz iet klaat un teikt ka taa tax nedriixt.

tas taaa, mani nereaalie sapni par lv...

nu bet mums kaa jau parasts viss ir otraadi.

190732. viesis 14.janvāris 2006 15:26
0 0 Atbildēt

Tas ir normāli šajā valstī. Te mani valsts nekādi neaizsargā un ik pēc zināma laika kārtējais "ievēlētais" "simtnieks un ko" turpina mūs drāzt visos veidos. Citur tas nav tik murgaini. Policija? Kāda policija - tas ir pārpratums un idiotisms nevis policija. Es te nekad neesmu iedomājies, ka policiju interesē ceļu satiksmes drošiba un kārtība. Jo tādas policijas vispār nav un to kas tā saucas interesē nezinu kas.

190733. viesis 14.janvāris 2006 15:38
0 0 Atbildēt

zinuka nedriixt aicinaat uz masu nekaartiibaam, bet taa vien gribeetos lai tos mentus taa smagi sasit, lai saprot kas un kaa, vai paliekt tik stulbi ka neko nesaprot vairaak.... un taadas kretiiniskas lietas vairs nedara...

bez tabu, tautas kontrole, visasaviizes, lnt zinas, panoraama, iisak visi visi ir jaacel kaajaas lai saak blaut un galvenais visiem kas ir cietusi no mentu patvalas ir jaazino par sito lai redz statistiku cik loti neapmierinaati ar mentiem, zeel ka sitaadam lietam ir miinus ka katrs kuram liksies ka ments vinu nepatiesi sodiijis un buus baigi traki....

vispaar jau ir taa ka mees maxaajam par celiem to uztureesanu drosiibu uz viniem, un tas ir kaa pirkt pakalpojumu un es kaa klients esu loti neapmierinaats ar tiem. visi debiilie krustojumi utt. mentu patvala vispaar ir paari visam....

valsti veido taas iedziivotaaji, tad kapeec mes nevaram pateikt ko gribam, kaadu petiiciju vai ko ja ir kaada probleema tad valsts iestaadeem taa ir jaatrisina aatri un publiski un ja to nevar tad prom no amata atbildigie....

ko jaaiet protesta gaajienaa buus vai???

paliek arvien trakaak......

zeel ka ar runaasanu te netaa neko nevar panaakt, bet reaali dziivee neviens jau maniii neklausiisies....

autor cel kaajaass visas iestaades kas latvijaa ir, protams ja tavs staasts ir paties....

190734. viesis 14.janvāris 2006 16:26
0 0 Atbildēt

jurists: par to "stāsta patiesumu" iepriekšējos komentāros jāsaka sekojošo. Katrs cilvēks savu stāstu stāsta tā, kā viņam izdevīgi. Galvenais jau sacelt vētru. Un atmiņu vēlāk arī iespējams uzlabot un pielabot kā vajag - ar jurista palīdzību. Ai, kā mani māc šaubas par to, vai tiešām šis stāsts izstāstīsts ar visām patiesām detaļām no autora puses. Risinot šāda satura problēmas ikdienā nākas secināt, ka te kaut kas nav kārtībā.

Autor, var būt tas tomēr ir tavs paraksts, tikai to grūti atpazīt?

190736. viesis 14.janvāris 2006 17:28
0 0 Atbildēt

Ir viena nianse. No tā, ka potenciālais pārkāpējs neparaksta protokolu, policijas darbiniekam nav ne labums, ne ļaunums. Un noteikti, viņš nav ieinteresēts darīt šajā sakarā ko pretlikumīgu, jo par to goda rakstus neizsniedz:)

Cita lieta ir gadījumos, kad viltošana notiek, piemēram, saistībā ar nekustamā īpašuma pārdošanu, kur viltvārdis varētu gūt labumu.

Īstenībā izskatās, ka daļa šajā rakstā varētu būt absurds no autora puses, jo šajā gadījumā emocijas ir tās, kas liek daudz ko piepušķot.

190737. viesis 14.janvāris 2006 17:45
0 0 Atbildēt

*******i menti...ka tik sev naudu savākt...

190738. viesis 14.janvāris 2006 18:28
0 0 Atbildēt

Turaties menti, izmācīšu Jūs likumus ievērot. Vēl tik jāaprīko auto ar videonovērošanu ( tā lai videoierakstu noraida caur sakaru tīklu uz kādu attālu vietu). Pašlaik pats cīnos ar pogainajiem par 200 Ls sodanaudu un grasos arī piedzīt man radītos un zaudējumus un negūto peļņu dēļ uzliktā soda.

190739. viesis 14.janvāris 2006 18:30
0 0 Atbildēt

Pirms vairākiem gadiem līdzīga situācija radās arī vienam 7 Saeimas kreiso deputātam, kurš ar paziņu "koda" stāvošā mašīnā,kaut kur ceļmalā, Rīgas centrā. A, šim arī piesējās nejauši garāmejošs CP, kurš sastādīja protokolu, un rezultātā "pravas" deputātam bija nost. Bet, cik atceros, viņš tiesājās tālāk, un panāca savu taisnību. Domāju, ka arī ši raksta autoram jāturpina tiesāties līdz pat augstākai tiesu instancei, un jāpanāk taisnība. Domāju, ka paši CP noteikti nav aizmirsuši Jelgavas gadījumu, kad viens turienes CP atļāvās ieiet Jelgavas akadēmijas profesora mājas pagalmā un piekaut profesoru...par to, ka viņa volgai nedega gabarītgaismas. Policists palika nesodīts. Līdzīga situacija var būt arī tagad - jo CP apzinās savu nesodāmību no vadības puses. Atcerēsimies, ka CP tuvākie konkurenti - "patruļnieki" zaļajās vestēs, arī grib un vēlas nopelnīt kaut "belašu" naudiņu, bet viņu maize pamatā ir tikai malās stāvošās mašinas un tur tajās sēdošie cilvēki, kuri vai nu žūpo, sexo, lamājās vai pārāk skaļi klausās muzonu. Tāpēc, ja ir vēlme neradīt sev problēmas, Rīgas apstākļos labāk bez vajadzības mašinā nesēdēt. Par līdzīgiem gadījumiem no tiesnešiem ir dzirdēts daudz.

190741. viesis 14.janvāris 2006 19:14
0 0 Atbildēt

Daži te saka-vajag gulēt blakus vadītāja sēdeklī,vai aizmugurē,bet īstenībā,ja jau grib piešūt lietu,tad jau nav nekādas starpības kur tu guli,kaut vai bagažniekā.Vienīgi,tas varbūt spētu paglābt no liekas uzmanības.

190742. viesis 14.janvāris 2006 19:55
0 0 Atbildēt

Man tomēr liekas, ka automašīnas iedarbināšanu varētu jau uzskatīt par viņas vadīšanu.

190743. viesis 14.janvāris 2006 20:03
0 0 Atbildēt

Hmm... man rodas jautajums!?! Vai tad pašvaldībniekiem ir tiesības jautat pēc vadītāja apliecības(VA) un tehniskās pases(TP), kur nu vēl kaut kadam kārtibniekam!??? Cik esatceros tieks CP varēja dot VA un TP!

190744. viesis 14.janvāris 2006 20:05
0 0 Atbildēt

Ja auto bija iedarbināts,tad gatavo naudiņu,ja ne-vispār vari nestresot!lai gan 2,2 promiles neparādās no pat 10 0,5 aliņiem.

190745. viesis 14.janvāris 2006 20:08
0 0 Atbildēt

un aizmirsu pajautāt-kā tad mašīnas tehniskā pase atradās pie tevis,ja tā nav tava mašīna???Kaut ko tu lej!

190746. viesis 14.janvāris 2006 20:37
0 0 Atbildēt

Pašvaldības policijas darbiniekam pēc tā pieprasījuma ir jāuzrāda personas apliecinošs dokuments, personu apliecinošs dokuments likuma izpratnē nav tikai vadītāja apliecība, bet arī pase, ....Līdz ar to autovadītājs var uzrādīt pasi,...

Attiecībā par minētā stāsta ticamību - stāsts man likās ticams līdz tam brīdim, kad raksta autors savā stāstījumā pieminēja viņa paraksta viltošanu. Jo ja vadītājs atsakās parakstīt protokolu, pavēsti uz tiesu,...., tad par to attiecīgajā dokumentā tiek izdarīts ieraksts - parakstīt atteicās, ko paraksta 2 liecinieki. Attiecībā par lieciniekiem pārsvarā tie nav cilvēki no malas, to vispār mēdz nebūt, bet liecinieku vietā parakstās CP darbinieki vai nu arī CP darbinieki kā lieciniekus ieraksta sev pazīstamas personas un parakstās to vietā. Biju aculiecinieks gadījumam, kad CP atvēra pierakstu blociņu, kurā bija ierakstīti iespējams, ka CP darbiniekam tuvi cilvēku - vārdi, uzvārdi, personas kodi un parakstu paraugi. Līdz ar to CP darbiniekam nav nepieciešams viltot autovadītāja parakstu. Ir vēl variants (no dzīves), ka CP darbinieki aptur braucošu automašīnu un tās vadītājs tiek pieaicināts pie automašīnas kurā sēž autovadītājs (šajā gadījumā stāsta autors )kurš atteicies parakstīt protokolu un ar savu parakstu apstiprina, ka automašīnā sēdošais vadītājs ( stāsta autors) atsakās parakstīt protokolu.

Attiecībā par to, ka stāsta autors nav braucis man arī liekas maz ticams. Ir dzirdēti gadījumi, ka policijas darbinieki piebrauc pie stāvošas automašīnas kurā atrodas piedzēries autovadītājs un palūdz to, lai tas pārvieto ( pabrauc ālak ar automašīnu ), lai netraucētu satiksmi,....(īsāk sakot atrod iemeslu lai vadītājs pabrauktu ar auto vismaz pāris metrus), pēc kam to sāk "ārstēt", ka tas braucis reibuma stāvoklī. Par tādiem gadījumiem man stāstījuši vairāki CP darbinieki.

190747. viesis 14.janvāris 2006 20:40
0 0 Atbildēt

jā, tā piebilde par tehnisko pasi ir vērā ņemama un liek aizdomāties tālāk.

Vai tad autora draugam bija problēma piebraukt tieši pie tusiņa vietas (kas noteikti bija kāda "silta" telpa) un pa taisno savākt. I atslēgas, i tehniskā pase būtu pie īpašnieka palikusi. Un, vai par tusēt palikušo draugu autors nepadomāja, to atstājot bez auto atslēgām un tehniskās pases? Kur tad auto īpašnieks sildīsies pēc tusiņa? Kurš tad viņu vedīs mājās? Kur viņš sagaidīs vedēju.

Nu ļoti neloģiski sanāk. Ka tik autoru pašu vēlāk neiesūdz tiesā.

190748. viesis 14.janvāris 2006 20:52
0 0 Atbildēt

Ja stāsta autors grib uzvarēt tiesā, tad jāpārdomā stāsts, jo pēc minētā raksta - ir ļoti daudz, bet .... un pēc minētā stāst analīzes spriežot viņš arī braucis pie auto stūres reibuma stāvoklī, vismaz man radās tāds iespaids pārlasot rakstu. Autoram rakstot iesniegumu tiesai, prokuratūrai,...jāpārdomā kārtīgi savs stāstītais, lai nebūtu kur piesieties, bet šitas stāsts ir iereibuša autovdītāja grēksūdze no sērijas, bet es taču nebīju tik piedzēries, ka nevarētu pabraukt.

190749. viesis 14.janvāris 2006 21:26
0 0 Atbildēt

jaa ar draugu aizgaaji tuseet, bet draugs palika.. Ar ko tev brauca pakalj tas kas solija aizvest maajas? Neticu, ka tava mashiina staaveeja.. tip pashvaldiibnieki vai kaartiibnieki apstaajas pie katras staavoshas mashiinas un skataas vai kaads tur iekshaa kramaa negulj... ticamiiba tavam staastam 30%... Es ticu tam, ka shamie prasija kukuli... nu k-kaa neliekas ticami...

190750. viesis 14.janvāris 2006 21:27
0 0 Atbildēt

daudz interesantu lietu var uzzinaat www.lcp.lv

190751. viesis 14.janvāris 2006 21:32
0 0 Atbildēt

Tikai neaizraujieties ar lcp.lv lasīšanu, jo daudzas tur aprakstītās lietas vairs nav aktuālas, jo kopš tiem laikiem, kad lapa veidota, mainījušies dažādi MK noteikumi un par Ceļu satiksmes likums.

190752. viesis 14.janvāris 2006 21:39
0 0 Atbildēt

man liekas, ka raksta autors ir no tās kategorijas, kas nevar samierināties, ka kādam bija taisnība un viņa iedzeršana izmaksāja vairāk nekā bija plānots.

Tagad vienīgais mierinājums "šai nelaimes čupiņai":) ir izdarīt ko sliktu tam, kas viņam nodarījis pāri, savu stāstu piepušķojot līdz maksimumam. Tas tautā saucas maza bērna sindroms, vai sieviešu slimība- "ja man kāds izdara to, kas man nepatīk, noteikti jāatriebjas. Neatkarīgi no tā vai man tas nesīs labumu un vai man ir taisnība". Nu nu, turpini tādā garā. Ha ha

190753. viesis 14.janvāris 2006 22:08
0 0 Atbildēt

Pilnīgs vāx!!!

Ja Tu netiksi ar to galā, tad vismaz cerams, ka tiem mentiem tas kādreiz atnāks atpakaļ...!

Ieliks viņus ķurķī, kur viņus dupsī drāzīs 150kg smags Vaļera!

190754. viesis 14.janvāris 2006 22:24
0 0 Atbildēt

ermondo - skaties tik , ka pašu priekšā nepaņem. Policija ir sabiedrības spogulis. Vismaz paskatoties apkārt, kas notiek varu spriest, ka mūsu sabiedrība ir slima. Labs piemērs arī esi Tu ar savu tekstu, citēju: Ieliks viņus ķurķī, kur viņus dupsī drāzīs 150kg smags Vaļera!

Labāk palasi grāmatas un attīsties!!!

190755. viesis 14.janvāris 2006 22:35
0 0 Atbildēt

neatkarīgais eksperts teiks tā - ja jau policija ir tik slikta, varbūt tādu vispār nevajag? Man būtu liels prieks, ja poliči kādu dienu (nē, labāk nedēļu) neviens neizietu darbā. Ko tad tie lielie bļāvēji darītu? Skaties, ka kādā tumšā stūrī to pašu ermondo kāds Vaļera riktīgi priekšā ņemtu:) Tad gan būtu cirks.

Dzirdēju kādu gadījumu, kad policijas darbinieks ar elponāšanas no "viņsaules" izglāba cilvēku. Tas cilvēks policistam pat paldies nepateica. Nu lūk, tas, kas mums nepatīk - mēs pa labi pa kreisi izbļaujam, bet gadījumos, kad izdara labu - klusums. Tā nu vairojas sabiedrībā naids pret poličiem.

190757. viesis 14.janvāris 2006 23:32
0 0 Atbildēt

he he heee cik taadi gudriishi nav redzeeti, esmu pat vienreiz polichiem paliidzeejis pieteicies par liecinieku situaacijaa sekojoshaa- viens pludinsh paalii ( ja redzeetu kaa vinhs brauca) brauca prostituutas mekleeja pa peernavas ielu un kad ieraudizija policijas auto meta mieraa un tjipa uz aizmugureejaa seedeklja guleeja draugus gaidiija, vecs kaa zeme joks, un tad uzreiz blaava es jus ***** ieseedinaashu un utt, nav braucis draugu gaida un utt -nu tieshi kaa shaaja staastaa, vaards vaardaa, bet vinjam bija paarsteigums kad es pieteicos par liecinieku , protams muusdienaas nedabiska situaacija, skaidrojums vinjai vienkaarsh - necieshu alkaanus pie stuures un pilniibaa atbalstu suuros likumus, draazt vinjus vajag, un neticami neticami ljauni tie polichi - pie kam, laikos,kad vinjus nabagus kaa piiraagus abos galos cepina nu taadus nevajadziigus loha gaajienus kaa pasha paraksts vinji nedariitu,jo likumaa ir vienkaarshi, ieraksta ka atsakaas lohs parakstiities un parakstaas veel divi cilveeki kas to redzeeja un kaa vienmeer IAUTO policijas nelikumiibas attainoshanas prieksgalaa VAI cien iauto ESI IZMEKLEEJIS UN PAARLIECINAAJIES PAR TAA PUIKAS TAISNIIBU????? vai kaa vienmeer prese nesodiita varees tikai pliki atvainoties ka izraadiisies ka puikam nav taisniibas , zeel ka muusu policija tiesaa neaizstaav peecaak savu taisniibu un nepiedzen no masu meediijiem kompensaaciajs par aptraipiishanu

190758. viesis 14.janvāris 2006 23:36
0 0 Atbildēt

atliek tikai divām trešdaļām polistu būt kretīniem, lai mēs domātu, ka kretīni ir visi..

190759. viesis 14.janvāris 2006 23:36
0 0 Atbildēt

Vai pašvaldībnieki vispār drīkst apturēt māšinas? dokumentu pārbaudei un tiri pirir???

190760. viesis 14.janvāris 2006 23:50
0 0 Atbildēt

tā rakstītāja stāstiņš vietām klibo. Ja poličiem izrādīsies taisnība, tad morālo kaitējumu varēs piedzīt gan no raksta autora, gan no raksta publicētāja. Tādi nu ir tie likumi.

Katram kokam divi gali. Un vienu var iebāzt zemē.

190761. viesis 15.janvāris 2006 0:27
0 0 Atbildēt

Pasvaldiibas policisti arii var jautaat un paarbaudiit A/m tehnisko pasi, a/v aplieciibu. Palaci CSN graamatu. POLICIJAS darbiniekam ir jaauzraada..... utt utt

taatad JEBKURAS policijas darbiniekam.

taati tie suu..

irbux

190762. viesis 15.janvāris 2006 0:58
0 0 Atbildēt

man zheel shiis sasodiiti pretiigaas valsts..............

190763. viesis 15.janvāris 2006 1:39
0 0 Atbildēt

a gadījumā raksta autoram pie 2,4 promillēm nebija iestājusies alkohola encefalopātija ar smadzeņu atrofijas un plānprātības pazīmēm? No medicīniskā viedokļa pie tādas alkohola koncentrācijas asinīs cilvēks var tādas lietas sadarīt........ui?

Es nedzeru, braucu pēc noteikumiem un man nekad problēmas nav bijušas. Izdari secinājumus............

190764. viesis 15.janvāris 2006 1:56
0 0 Atbildēt

Te Vigants izteicās, ka nevar pierādīt neko, jo viss tiesā ir pakārtots mentiem. Nu jā, tā jau arī ir. Bet būtībā jau ideja nav slikta. Iedomājieties - brauc kaut kāds *******s ar 3.5 promilēm, apdraud citu dzīvības. Braucot pārkāpj ātrumu, brauc agresīvi. Viņu aptur pogainie, taču džeks nekādus protokolus neparaksta un tiesā uzstāj, ka nav braucis, bet gulēja vāģī. Taču pieci menti saka, ka viņš vadīja savu vāģi lielā ātrumā. Un huj kaut ko tas nabags pierādīs, viņu notiesās un vēl iedos liekas sutkas par *******anos. No šāda viedokļa skatoties - ir viss kedā. Citādāk braukātu pilnas ielas ar dzērušiem *******iem un visi kā viens dirstos līdz pēdējam, ka nav neko izdarījuši. Ar videoierakstiem varbūt varētu tad kaut ko panākt pret tādiem. Tā ka sistēmai būtībā nav ne vainas. Tikai ļoti skumji, ka atrodas arī starp pogainajiem lieli *******i, kas izmanto sistēmas nepilnības. ļoti skumji.

Starpcitu, runājot par to, ka pašvaldībnieki uzņēmušies CP lomu - mani arī laiku atpakaļ apturēja PP. Man toreiz vēl nebija tiesību, līdz CSDD eksim bija palikusi apmēram nedēļa. Visi pārējie papīri kārtībā, dzēris nebiju, noteikumus nepārkāpu, braucu lēni un mierīgi uz tur pat netālu esošo veikalu pa mazu, tumšu ieliņu. Nu negribas vakarā staigāt pa tām ielām, nenocietos, paņēmu vāģi. Un apstādināja vot *******i pogainie, šiem redz esot licies, ka es tā dīvaini braucu. Lai gan nekā dīvaina nebija, varbūt pārāk kulturāli braucu. Ments, ieraudzījis manu autoskolas braukšanas apliecību ar ierakstu, ka eksāmens nokārtots, teica "nu sūdīgi, vecīt, nevarēji nedēļu paciesties?" Taču vaļā laist negribēja. Man paveicās, ka bija makā apstākļu sakritības dēļ nedaudz nauda aizķērusies. Kukulis tika burtiski izspiests. Ok, es priecājos, ka mani atlaida, pēc pusotras nedēļas es saņēmu rozīgo papīrīti un tagad varu kā baltais cilvēks braukt uz darbu. Taču no otras puses - izskatījās, ka viņi speciāli braukā pa mazām, tumšām ieliņām un meklē iereibušus vai bez tiesībām esošus murmuļus.

190765. viesis 15.janvāris 2006 3:17
0 0 Atbildēt

Jaaa.. es arii koliidziigu zinu... tikai dzeks neiztureeja un samaxaaja, jo bija jaalido uz aarzemeem.. labaakais, ka puisis guleeja priekshaa blakusseedeetaaja seedeklii... Takaa LV policija un sodu bardziiba ir nonaakusi liidz pilniigam sviestam. Peec tam advokaati teica ka visu vajadzeeja nofilmeet, kaut ar telefona kameru. Jo atrashanaas automashiina NAV likumparkaapums. Tapeec nicinu visus shitaadus liekuljus, kukuljuh pieprasiitaajus un paraxtu viltotaajus.... Te tieshaam KNABAm paveras plashs darbiibas lauks... bet kaa jau zinaam LV nevienu nekas neinterese...

190766. viesis 15.janvāris 2006 3:23
0 0 Atbildēt

Ieniistu tik pretiigu LV policiju... Polichiem buutu jaapieraada, ka esi braucis...

190767. viesis 15.janvāris 2006 3:24
0 0 Atbildēt

Baac - buutu man viss pFig... panjemtu un shautu taadiem losiigiem polichiem!

190768. viesis 15.janvāris 2006 12:54
0 0 Atbildēt

Pilnīga policijas patvaļa. Tamlīdzīgu gadījumu piedzīvoju pirms septiņiem gadiem. Sēdēju iedarbinātā auto. Pienāca CP darbonis, uzprasīja dokumentus. Man (it kā) nebija, palūdza izkāpt, aizveda uz posteni, bet auto uz stāvlaukumu. Puisis mundierī bija ļoti neapmierināts, kad pieprasīju pilnīgu mantas apraksti, kas tobrīd palika auto. Satikāmies mēs pl.01,30, bet šķīrāmies 06,35. Postenī lika pūst trubiņā (atteicos). Aizveda uz slimnīcu, gribēja no vēnas ņemt asins paraugu (neļāvu). Tad pēc manas gaitas un runas secināja, ka esmu lietojis. Tālāk admin. tiesa, tiesības nost (kamēr nesamaksās sodu), autostāvvietas pakalpojumi, un reģistrācija pesonīgā lietā Iekšlietu Min. "IC". Vienīgi nestrīdējos tamdēļ, ka tajā laikā man nebija izdevīgi, lai tamlīdzīgā situācijā figurētu mans vārds. Bet biju apņēmības pilns.

190770. viesis 15.janvāris 2006 13:33
0 0 Atbildēt

Nemaz nebrīnos ka rakstītais ir pilnīga patiesība, esu piedzīvojis ko līdzīgu, cerēju ka tas bija 'senos'laikos, bet.....:(((

190772. viesis 15.janvāris 2006 14:20
0 0 Atbildēt

Nesaprotu, kādēl menti ,,viltoja" parakstu? Protokolā ir aile kurā, ja persona atsakās parakstīt protokolu, tiek izdarīts attiecīgs ieraksts, un pārkāpējam nekas tur arī nav jāraksta.

Ja tiešām viss ir bijis tā kā tu raksti, cīnies līdz galam! Pastāv rokrakstu salīdzinošas ekspertīzes, kurās arī savu taisnību vari meklēt. Ja pierādīsies, ka kāds tavā vietā ir smērējies protokolā, sniedz sūdzību par protokola anulēšanu un adm. pārkāp. lietas izbeigšanu. Protams, cik tas viss izmaksās, bet ja taisnība ir tavā pusē, nepaliec par āzi, lai ko tas nemaksā.

Zināmā mērā jau neticība māc, lasot šo rakstu, un pieļauju iespēju, ka raksti, lai kaut kādā veidā mēģinātu sevi attaisnot..., jo nav nācies dzirdēt, ka kāds tāpat vien gribētu stundām ilgi čakarēties - braukāt pa ekspertīzēm, rakstīt ziņojumus, protokolus u.t.t..

Ja esi drošs, ka taisnība ir tev, cīnies, taisnība ir tikai viena.

190773. viesis 15.janvāris 2006 15:02
0 0 Atbildēt

Domāju džeks nav vainīgs, lai arī analoģisku situāciju, kur tiešām ir šmigotāji braukuši, netrūkst.

Nu nedomāju ka šis autors ir tik atsaldēts, ka būtu šmigā braucis, paņemts ciet, un šis vēl iauto līktu šādu atmazku. Pat URLAS tā nedarītu :).

Bet nu autors pieļāva pāris kļūdas:

1. Ja gribēji sildīties, tad vaidzēja sēdēt šofera blakus sēdeklī !!!!

2. Nedot nekādus dokumentus ne tehnisko ne vad apliecību, jo ja tu sēdētu blakus sēdeklī Tev to nebūtu.

Šīs ir divas rupjas kļūdas ko tu izdarīji, un ja skatāc no CP viedokļa, tad nu zini cik viņi satiek dienā šadu šmigotājus pie stūres ,kas saka ka nav nraukuši :) Tāpēc arī tev viņi neticēja.

Par to paraksta viltošanu, proti, pārsūdzi tiesas lēmumu sakarā ar to pašu paraksta viltošanu, administratīvs lēmums pieņemts balstoties uz viltotiem dokumentiem

190774. viesis 15.janvāris 2006 15:08
0 0 Atbildēt

RGPP - pilnīgie *******i, pret zemi mētāt tos sukas

190777. viesis 15.janvāris 2006 15:23
0 0 Atbildēt

Bet, ja nemaldos, parakstu viltošana vairs nav tikai administratīvs pārkāpums, bet gan apzināts noziedzīgs nodarījums, kā rezultātā var tikt ierosināta (uzbudināta) kriminiāllieta. Tas būtu daudz interesantāk!

190778. viesis 15.janvāris 2006 16:53
0 0 Atbildēt

sukas

190779. viesis 15.janvāris 2006 18:49
0 0 Atbildēt

Stuulbums! taada hu*nja var notikt tikai LATVIJAA !

190780. viesis 15.janvāris 2006 19:05
0 0 Atbildēt

visi te baigi izsaka savu viedokli, bet izrādās, ka dzekiņš nemaz tik "nevainĪgs " nav kā izliekas. Vienmēr jau ir kāds, kam informācija pienāk ātrāk un tā ir patiesāka nekā vari iedomāties. Autor, Tu gan esi tā nedaudz samelojies. Jautāsi, no kurienes zinu visus sīkumos - putniņš uz astes atnesa. Dažkārt sanāk tā nejauši ko ieraktīt diktafonā. It sevišķi piedzērušos autovadītāju gudros spriedelējumus un attaisnošanos. Un tas noteikti nav tavā labā:)

TĀ KĀ TAGAD PAŠAM VAR DRAUDĒT TIESAS PRĀVA PAR GODA UN CIEŅAS AIZSKARŠANU. Palasi labāk likumus un tad sapratīsi, kurš, kur un ko raksta protokolā. Kā arī patrenējies parakstīties dzērumā, lai visi parakstiņi vienādi sanāk. Ar taviem parakstiem eksperti vienkārši tiks galā.

DOMĀ, KA POLICIM IR KĀDA INTERESE VILTOT "DZĒRĀJA" PARAKTU? Muļķības. Jebkuram, kas vismaz nedaudz jēdz no likumiem ir skaidrs, ka atteikšanās paraktīties uz protokola attiecībā uz policijas darbinieku nekādas sekas neizraisa. Nu, neparakstījās, lai neparakstās. Policijai tas ir vienalga, jo lietu tik un tā izskatīs. Tā kā autors pats to putru ievārīja, pats arī strēbs!!!!!!!!!!

Un vispār, apbrīnoju tos

190781. viesis 15.janvāris 2006 19:11
0 0 Atbildēt

Nemaz nebrīnos par tādu policistu rīcību. Man gadījuns vēl no tiem laikiem,kad bija auto evakuācija no vietām,kur aizliegs stāvēt noteiktā laikā. Protams,ka no rīta stāvēšēšanas laiks bij beidzies un manu auto gribēja vilkt prom. Tā kā pats biju pohains,večiem teicu,ka mašīnu tūlit pārliks citur mans čoms. Viņi teica,ka neesot laika gaidīt un lai es pats nolieku atļautā vietā,ielas otrā pusē. Kad es to biju izdarījis,viņi izsauca CP un visu nokārtoja pa pilnu programu,tas ir auto vadīšana dzērumā. Tad arī ķērās pie sava darbiņa aizvilkt autiņu.

190782. viesis 15.janvāris 2006 19:24
0 0 Atbildēt

Autor, labāk nemelo - tavs vārds skaidrā prātā - pret tava paša vārdiem, kas ierakstīti diktafonā (tikai tā runa nedaudz raustījās, jo biji taču tā nedaudz lietojis alkoholu)..........pilnīga izgāšanās:)

190789. viesis 15.janvāris 2006 21:20
0 0 Atbildēt

Paliek aizvien interesantāk. :) Atbalstītāju autoram kļūst aizvien mazāk. Skaidrs, ka lieta interesanta un šādi gadījumi varētu arī būt bijuši. Bet tagad jau runa ir par konkrēti šo. Kā tad būs? Cietējs vai melis?

190790. viesis 15.janvāris 2006 21:31
0 0 Atbildēt

Iestāde administratīvā procesā tiesā drīkst atsaukties tikai uz tiem pierādījumiem, kuri ir izmantoti administratīvā akta pamatojumā.

Pat, ja ir izlaizts DVD, kur nabaga dzērājs ar savu auto mūk no policijas cauri visai Rīgai, bet protokolā šis video nav pieminēts, tad CP šo video (vai diktofonu) var izmantot zīmējoties meitenēm, pierādot sava darba bīstamību.

190791. viesis 15.janvāris 2006 21:38
0 0 Atbildēt

hahaha

195.62.135.72

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; en) Opera 8.50

190792. viesis 15.janvāris 2006 22:17
0 0 Atbildēt

Vienreiz vasarā man ilgāks laiks bija jāstāv, jāgaida, tādēļ nolēmu izraut vienu aliņu un pēkšņi piebrauca policija, viņiem likās ka tajā vietā stāvēt nedrīkst, tad pamanījuši manu aliņu nolēma ka vajadzētu iepūst trubā tas nekas ka mašīna bija noslāpēta viņiem pietika ar to ka sēžu pie stūres. Parcik par sevi biju drošs (1/3 gaišā) iepūtu, viss bija kārtībā, Izrādījās ka stāvēt ari tajā vietā nav labi bet nav ari aizliegts. Beidzās viss labi. Morāle-Ja dzer, tad ne vadītāja pusē.

190793. viesis 15.janvāris 2006 22:19
0 0 Atbildēt

Vot lietas :)

190794. viesis 15.janvāris 2006 22:26
0 0 Atbildēt

Skrapcim: protams, ja tiesnesis noklausīsies ierakstu, un atzīs to (priekš sevis personīgi) par pateisu, tad gan jau atradīs, par ko izčakarēt prasītāju. Tomēr ar dzērāja balss autentiskuma pierādīšanu varētu būt problēma - ja jau kāds te saka, ka cilvēks pie 2.24 promilēm raksta tā, ka tas nav izlasāms, tad pieļauju, ka runā viņš tā, ka runu neatpazīs pat miesīga māte.

Bet šinī gadījumā neizskatās, ka tas bēdu brālis būs bijis pie kā vainīgs. Man arī žagata mēdz pienest ziņas, un ir aizdomas, ka dzērušais gulētājs varētu palikt neizčakarēts.

Un nedomāju, ka šis raksts būtu parādījies iauto, ja cilvēki nebūtu pārliecināti par savu taisnību.

Rakstā jau arī ir minēts, ka protokolā paraksta viltošana šķita dīvaina pat iereibušajam gulētājam. Pieļauju, ka CP inspektoram nekādu savtīgu mērķu nebija - vienīgi vēlme ātrāk tikt vaļā no kārtējā kārtībnieku piespēlētā dzērāja, nu i nedaudz paātrināja lietas noformēšanu, parakstoties tur, kur nevajag, kā arī pierakstot kādu vārdu tur, kur nevajag. Bet tā taču tomēr nav korekta rīcība?

190795. viesis 15.janvāris 2006 22:42
0 0 Atbildēt

njaa mentiem gadriiz vienmeer ir taisniiba!! ja esi zemaks par mentu

190797. viesis 15.janvāris 2006 23:18
0 0 Atbildēt

lasot rakstu rodas iespaids, ka autors tiešām ir aizvainots. Bet savu aizvainojumu viņš pauž neprofesionālā veidā. Tā kā šīs 2,4 promilles tika konstatētas tikai Hospitāļu ielā, alkohola koncentrācija viņa asinīs noteikti bija vēl augstāka, kad sastapās ar policistiem. Var paiet pietiekami ilgs laiks, kamēr pašvaldības policija ar viņu skaidrojās, kamēr sagaidīja ceļu policiju, kamēr ceļinieki ar pašvaldības policiju skaidrojās, kamēr uz Hospitāļu ielu aizbrauca utt. Pie kam, Hospitāļu ielā, kā dzirdēju, raksta iespējami mazāko promiļļu daudzumu. Tātad rēķinaties, ka koncentrācija asinīs bija vēl lielāka. Pie šāda alohola daudzuma cilvēks var paraktīties......bet, jautājums ir - kā un cik glīti? Pilnīgi iespējams, ka paraksts ir paša.

Kā arī lielākā daļa no cilvēkiem, tādā stāvoklī būdami, vēlāk nespēj atcerēties visu sīkumos. Bet rakstā viss aprakstīts tik sīki, ka pilnīgi jābrīnās. Tāpat jāapšauba tas, ka policija tiešā vārda nozīmē pieprasīja kukuli - dod man 300 un brauc? Neviens jau tik ļoti neriskētu.

Autors pieļāva kļūdu, raktot šo rakstu tajā , ka minēja konkrētu personu un apgalvoja, ka tā viltojusi parakstu. Šajā gadījumā vajadzēja norādīt, ka "iespējams, ka mans parakts ir viltots, jo to neatpazīstu". Taču pa visu Latviju bārstīties ar tādiem apgalvojumiem, kuriem nav juridiska seguma un pierādījumu, ir diezgan muļķīgi. Tas tiešām var izraisīt juridiskas sekas.

Tā kā draudziņ, nevajag tik daudz dert. Jo tā vien liekas, ka biji tādā pālī, ka varēji arī neko neatcerēties:)

190798. viesis 15.janvāris 2006 23:36
0 0 Atbildēt

Tik daudz komentāru pa sestdienu/svētdienu. Kas būs rīt, kad pieslēgsies visi strādājošie "dīkdieņi", tai skaitā, gan CP, gan RGPP ?

190799. viesis 15.janvāris 2006 23:50
0 0 Atbildēt

Zinot kādi menti ir cūkas nemaz nebrīnos. Pats jau gandrīz gadu cenšos pierādīt, ka neesmu kamielis, pirmā instance man nenoticēja, tomēr padoties netaisos, neko darīt ja tiesnesis neatšķir mentu no liecinieka, ments ir iestādes amatpersona nevis lieinieks, tādēļ mentu paskaidrojumi (1,2 kaut vai 100) ir tikai iestādes paskaidrojumi, nevis liecinieku liecības. Lai arī sods nav liels, tomēr man principā besī šitie noēdušies tizlie purni, kam dzīves jēga ir kādu izčakarēt. Tikai cīnoties par savām tiesībā mēs panāksim, ka tās sāks arī ievērot, ne tikai dažreiz tiesu zālēs, bet arī uz ielas. Tādēļ visus aicinātu tomēr nepatiesos lēmumus pārsūdzēt tiesā un nepieciešamības gadījumā izmantot visas instances, jo, ja jums piešūts nenoticis pārkāpums, tad a priori menti nevarēs pierādīt to, kas nav noticis.

190800. viesis 15.janvāris 2006 23:50
0 0 Atbildēt

Mūsu pusē ir viens CP, kurš plātās, ka var izjāt jebkuru, ja vien šis to grib: viņam esot alkometrs, kurš vienmēr rādot 0, 7 promiles, un ja kāds nav mierā ar rādījumu, tad lai iet nodot asinis, jo viņa radinieks strādājot laboratorijā un rezultāts jau iepriekš ir garantēts. Labāk maksājiet uzreiz cik prasu un daudz nemuldiet pretī, šis vēl ņirgājas, man vienmēr būs taisnība!

190803. viesis 15.janvāris 2006 23:57
0 0 Atbildēt

Tā vien likas,ka tas nezināmais viesis ar apaļo smaidiņu to vien dara,kā šēž iauto un met savus nožēlojamos komentus. Vai nu viņš ir mants,vai arī nav saskāries ar tādām negodīgām lietām.

190804. viesis 16.janvāris 2006 0:06
0 0 Atbildēt

Klausies, domā ko runā:( Netaisos uzņemties atbildību par visiem komentiem, kas ir ar smaidiņiem. It kā man tikai tādi būtu pieejami. Ne "ments" neesmu, un saskāries arī neesmu ar tādām situācijām. Bet likumus pārzinu. Un dzirdēju arī pietiekami daudz. Tāpēc spēju spriest loģiski. Skaidrs........gudriniek........:(

190805. viesis 16.janvāris 2006 0:08
0 0 Atbildēt

Pārlasīju rakstu vēlreiz. Man šķiet, ka neviens personīgi jau apvainots nav. Sašutums ir par amatpersonu patvaļu. Un cilvēks pauž savu taisnību. Policistiem, droši vien, ir sava taisnība. Jācer, ka tiesa nozīmēs rokraksta ekspertīzi, un ar to lieta būs izbeigta - kļūs skaidrs, kurš kamielis, kurš nē.

190806. viesis 16.janvāris 2006 0:08
0 0 Atbildēt

Vnk.. lohi.. lohi.. man patieshaam truukst vaardu un juutu tev liidzi... kaa tev viss tas beidzas.... es labraat vinus panemtu pats un mezaa piesietu un ne tikai. 300Ls kukuliiti uzprasiitu.. bet veel.. vini vispaar bez dreebeem paliktu.. tadas cuukas.. kropli.. vot saucaas policija.. Protams, sajaa valstii veel nekas naw sasniegts... brrr. vnk.. murgs... man gribas uz viniem uzvemt...

190807. viesis 16.janvāris 2006 0:50
0 0 Atbildēt

Kaut nu šiem mentiem ragus paaplauztu. Maitas un noziedznieki. :(

190808. viesis 16.janvāris 2006 4:48
0 0 Atbildēt

z

190809. viesis 16.janvāris 2006 5:01
0 0 Atbildēt

Izlasiet ko saka 190780 un 190782 tas ar to smaidiņu lapā (161-180). Interesanti zināt cik cilvēki varēja būt klāt brīdī, kad "šoferis" taisnojās un kuram būtu interese par diktafonu?

Ļoti izskatās, ka paeglim sāk kaut kas svilt un tad "cilvēks" izmanto uzbrūkošo taktiku.

Un nav jēga "smaidiņam" rakstīt, ka nav ments, jo šoferis bija viens un pārējie menti. Vienīgi tu vēl vari būt asins analīžu ņēmējas dēls, kas agrā rītā atvilcies apciemot māti un kabatā bija diktafons.

Izturi līdz galam - autor.

190810. viesis 16.janvāris 2006 8:59
0 0 Atbildēt

Šis notikums ir spilgts piemērs tam, ka "Tiesību aizsardzības iestādes" Latvijā netiek kontrolētas, policijas amatpersonas, kas strādā policijas patruļdienestā, kā M. Paegle, nereti aizturot iereibušus cilvēkus iztīra tiem kabatas (reizēm pat veselas algas)!!! Kas attiecas uz satiksmes noteikumiem, tāds M. Paegle varētu mēģināt tikai fiksēt pārkāpumu, neatkarīgi pārkāpums ir vai nav bijis, runa par 300 Ls jau ir "kukuļa pieprasījuma" pants.

Ņemot vērā mūsu kopējo sašutumu par M. Paegles rīcību ieteiktu griezties ar oficiālu iesniegumu Iekšējās Drošības birojā, kas, ja nemaldos atrodas Stabu ielā.

Savādāk šāda policijas visatļautība kārtējo reizi apliecina to, ka ieslodzījumos atrodas ļoti daudz nevainīgu cilvēku, kuri tā pat kā Autors nevar pierādīt savu taisnību!!!

190812. viesis 16.janvāris 2006 9:19
0 0 Atbildēt

Te Bumbulics...

Stulbi sanāca... :( Neizgāju visiem komentiem cauri, iespējams, ka kas tāds jau teikts.

Cik zinu, ja Tu atradies vadītāja beņķī, tad CP bija tiesības piesieties... Ja gribēji gulēt, vajadzēja ierausties blakus krēslā, vai aizmugurē un sust cik uziet, Tu esi pasažieris!!!

Nu bet, lai veicas!!! Un Pfu! Pfu! Pfu!

190814. viesis 16.janvāris 2006 9:22
0 0 Atbildēt

kaut, tie kretiini CP un PP pasi taa iekristu..!!! neba jau tie ir tie kas brauc skaidraa!?!?!

Blja, tam policistam vajadzeja pieiet pie auto un novertet vai motors ir silts!?... bet tas laikam nenotiek, jo ... tie ari grib izsisties dzive ...:D

Uz policiju iet stradat Pid#@%! Skolaa atstumtie un taada garaa..

190818. viesis 16.janvāris 2006 9:41
0 0 Atbildēt

Passvaldiibas policistiem Tu vari saskannaa ar likumu nedot rokaas dokumentus! Un vel likumaa ir teikts ka ir JAUZRAADA nevis JADOD ROKA! Taa kaa pats uz ssito dossanu esu iekritis tad zinu! Bet vieniigais ieteikums meklee Dzerinu, labo advokaatu, kas tiessi ssitaadaas lietaas specs un tad iespeejams ari dabuusi savas tiesiibas un visu paareejo! Veiksmi!

190819. viesis 16.janvāris 2006 9:47
0 0 Atbildēt

viesi 09:41 palasi likumu pirms gudri pirst:

35. Mehāniskā transportlīdzekļa vadītājam jābūt klāt šādiem dokumentiem, kas JĀIEDOD pārbaudei pēc policijas darbinieku vai robežsargu (uz valsts robežas vai pierobežā) pieprasījuma:

190821. viesis 16.janvāris 2006 9:59
0 0 Atbildēt

kuraa briidii vinsh bija transporta vadiitaajs? Uz kurieni vinsh vadiija transporta liidzekli?

automashiina = mans iipashums. gulju mashiinaa, savaa iipashumaa. Policisti aiz neko dariit nevar ienaakt manaa maajaa un prasiit kaa man iet.

190823. viesis 16.janvāris 2006 10:07
0 0 Atbildēt

Ja viss tā arī bija, kā autors stāsta, tad:

1. Šmigā pie stūres nekad nevajag sēdēt, tas ir likums, pēc tam tu varēsi kaut valsts perzidentei rakstīt, ka nevadīji auto...

2. Situācijas risinājums bija pavisam vienkārš, ja tā ir taisnība, ka policis paraksītījās tavā vietā un ierakstītja kaut ko, ko nedrīkstēja darīt - vajadzēja tiesā paziņot, ka tas nav tavs paraksts un pieprasīt ekspertīzi, tiesa es nezinu vai tev pašam par to nebūtu jāmaksā, bet labvēīga sprieduma gadījumā tu varētu pieprasīt atlīdzināt tiesas izdevumus. Ja protokolā, vietā, kur vajadzētu būt tavam parakstam tiek pierādīts, ka tas nav tavs paraksts - dokumens ir nederīgs un pūt ļipā, tātad nav nekāda juridiska apliecinājuma, ka tu vispār tur atradies.

3. Tagad tu neko vairs nepierādīsi...

190825. viesis 16.janvāris 2006 10:07
0 0 Atbildēt

Ieteiktu tev pie apkārtējo māju kāpņutelpām izlikt sludinājumus ka meklē videoierakstu, jo tas tagad nav retums, ka cilvēki pie savu dzīvokļu logiem piestiprina mazas kameras kas raksta informāciju kompja cietajā diskā.

Daudzie negatīvie komentāri pierāda vien to, ka gandrīz katrs no mums ir saskāries ar mēģinājumu no mums izspiest kukuli. Viena no iespējām ir tai pašai ekipāžai uztaisīt padstavu, lai varētu pārliecināties ka šādi gadījumi notiek regulāri.

190836. viesis 16.janvāris 2006 11:01
0 0 Atbildēt

CP smird un viss!

190840. viesis 16.janvāris 2006 11:08
0 0 Atbildēt

Repo esmu gatavs piedalīties ''padstavā''

190847. viesis 16.janvāris 2006 11:30
0 0 Atbildēt

lai veicās!

šādus poličus pie sienas un 80 sitienus ar rīksti

190851. viesis 16.janvāris 2006 12:10
0 0 Atbildēt

Iesaku, katram, kurš iekritis par braukšanu dzērumā, likt savus muļķīgos attaisnojuma rakstus šajā portālā!

Tauta jūs uzklausīs un amata brāļi atbalstīs.

Viens par visiem, visi par vienu....

Ja kāds iekrīt, tad pārējie zīļi par lieciniekiem un neviens nebūs nosodīts...

Galvenais laicīgi paraudāt, kā mani un par ko mani, gan aizstāvju netrūks...

Ha, ha, ha, ha, hāāāāāāāāā

190852. viesis 16.janvāris 2006 12:13
0 0 Atbildēt

Cīnies līdz galam!

Uzskatu, ka policistus ir jāiemāca klausīt likumu vispirms un tikai tad likumu sāks klausīt pārējie iedzīvotāji.

Turklāt, policistiem ir pirmām kārtām jānovērš noziegumu, nevis jāpieļauj to un tad jāiekasē naudiņu. Nemaz nerunājot par kukuļa pieprasīšanu. Vajadzēja turpat uz vietas pacīnīties par to, ka auto pāris stundas nav braukts - iesalusi rocene, neizbraukts sniegs pie riepām u.t.t. Bet to jau vairs par vēlu darīt. Paņem viņus par parakstiem!

Par to, ka viņiem kauko jāpierāda - tas ir tikai tad, ja tā ir krimināllieta, taču, ja tiesības ir derīgas un tā ir pirmā šmiga pie stūres - tas ir administratīvs pārkāpums, kur pieķertajam jāpierāda savu nevainīgumu.

Vēlu veiksmi un taisnības panākšanu!

190853. viesis 16.janvāris 2006 12:15
0 0 Atbildēt

Un visiem policistiem, kas te tik diženi mētā savus komentārus, iesaku padomāt par to, cik labi ir cilvēkam sačakarēt dzīvi sūda 300 latu dēļ. Un padomāt par to, kā būtu nonākt viņu vietā! Nekas, ganjau pieprasīsiet savu kukulīti arī kādam no drošības policijas...

190854. viesis 16.janvāris 2006 12:15
0 0 Atbildēt

Un visiem mentiem, kas te tik diženi mētā savus komentārus, iesaku padomāt par to, cik labi ir cilvēkam sačakarēt dzīvi sūda 300 latu dēļ. Un padomāt par to, kā būtu nonākt viņu vietā! Nekas, ganjau pieprasīsiet savu kukulīti arī kādam no drošības policijas...

190858. viesis 16.janvāris 2006 12:32
0 0 Atbildēt

ieliec sludinaajumu aviizee, saglabaa kviiti par sludinaajuma apmaksu, lai piesakaas liecinieki.

190861. viesis 16.janvāris 2006 13:12
0 0 Atbildēt

Njaa, nu taadi tie policisti ir - pilniigi idioti! :(

190866. viesis 16.janvāris 2006 13:45
0 0 Atbildēt

Mazliet izskatās pēc basņas, no tās sērijas, kur sēž nodzēries mūlis savas mašīnas pasažiera sēdeklī un brīnās: šoferi nepazīstot un tas nupat kaut kur esot aizgājis :). Bet no otras puses, tāda situācija var gan gadīties, vienmēr ir jādomā, ko dari. Es jau nu gan diezgan pamatīgo apsvērtu šāda varianta iespēju, starp citu, tas "Jānis" atbrauca arī? No teksta tā arī nav noprotams.

190867. viesis 16.janvāris 2006 13:49
0 0 Atbildēt

Par CP gan šajā gadījumā nav ko brīnīties. Domāju, pēc "15 diennakšu" ieviešanas ne tādi vien stāsti jādzird. Tas pats attiecas uz tiesnešie un tml., tur rindā nāk visi tie, kas "blakus sēdeklī sēdējuši" vai vienkārši "dzērumā nejauši gājuši garām vietai, kur kāds man nepazīstams cilvēks novietojis manu auto" … Tāpēc, domājiet ko darāt.

190871. viesis 16.janvāris 2006 14:25
0 0 Atbildēt

Nu es teiktyu lieta vienkaarsha njemam sarunajam "privaatu" filmeeshans grupu, njemam kaadu auto ne paaraak lepnu, veelams taadu ar ko jaunatne pashlaik vispopulaarak braukaa. MOsh vispaar var atrast taadu auto ar kuru kaads jau dzeeruma ir bijis nokjerts un kam atnjemtas tiesiibas. Tad aizbraucam pie kaada baara ejam ieskhap atuseet, bet dzert nafig nedzeram( vismaz tas kursh peecaak teelos dzeerusho vadiitaaju) un tad ejam guleet savaa vaagjii. Pirmkaart panjemam blakus kaadu kas kaartigi ir ieshvilleejis, taa lai normaali logi saak sviist. Un tad gaidam kad kaada laipna ekipaazja saaks izraadiit interesi. Filmeeshanas grupai droshi vien ir veerts nosleepties kaadaa mikroautobusaa kaut kur netaalu utt. Ja izdosies paradiit nofilmeetu precedentu tas liks daudziem par sho to aizdomaaties. Un ja tas skar tevi vai tavu draugu domaju ir veerts shaadu dokumentaalu "hroniku" nofilmeet, jo gan jau ka tas nav vienigais gadiijums.

190876. viesis 16.janvāris 2006 14:58
0 0 Atbildēt

kautkada murgaina policijas patvala

190880. viesis 16.janvāris 2006 16:02
0 0 Atbildēt

nu gan komentāru kaudze, jau kopš paša rīta neko nedaru un lasu tikai kometārus un esmu tikai līdz 180 ticis :)

190881. viesis 16.janvāris 2006 16:17
0 0 Atbildēt

Diivaini, ka tas Jaanis taa arii neuzradaas, kameer notika skaidroshanaas ar pashvaldiibniekiem un CP gaidiishana :?

Maaris iedod Jurim un x savu BMW, lai shamie aizbrauktu izklaideeties :? Juris paliek izklaideeties, bet x nolemj braukt maajaas - tipa liecinieku nav - vieniigi Juris kljuust par liecinieku tam, ka auto tika novietots konkreetajaa vietaa un laikaa:?! "cietushajam" 2,... promiles :!:?

Kam gan te lai tic? Domaaju, ka tiesnesim te nebuutu ilgs paardomu laiks nepiecieshams. Vieniigais - parakstu viltoshana, bet cik sapratu, arii tas fakts veel nav paarbaudiits.

Karoche - nenormaala apstaaklju sakritiiba "cietushajam" par sliktu :?!:?

190886. viesis 16.janvāris 2006 17:08
0 0 Atbildēt

Viens stāsts iz dzīves, par patiesumu var nešaubīties. Zivju inspektori uz trases aizsķērsojot ceļu noķēra maliķus. bagāžniekā zivis un slapji tīkli. Konfiskācija, protokols, sods. Pēc pāris dienām šie atnes čeku par zivju pirkumu, tīklus esot atraduši pie ezera krastā, un iesniegums par nelietīgajiem zivju inspektoriem, kas brutāli cietušos uz ceļa apturējuši, stipriem vārdiem nolamājuši, nav ļāvuši neko paskaidrot u.t.t.

Protams bija iesniegums tiesā, tiesa visu atstāja spēkā (paldies tiesneša veselajam saprātam).

Var jau būt, ka raxta autoram taisnība, bet ja tādu taisnošanos sākt ņemt par pilnu, tad par likumību un sodāmību var aizmirst.

190887. viesis 16.janvāris 2006 17:16
0 0 Atbildēt

off-topiks.

Situācija apstādināja ments po ģelu (ātrums, agresija), paņēma tiesības un drukā protokolu. A tikmēr taču var paņemt pēdu! Normāls ments jau pakaļ nedzīsies un nešaudīses, īpaši ja doķi pie viņa. A vainīgais tikmēr, iet uz CSDD, saka, apturēja menti, viss ok, tikai doķus aizmirsu/pa*******. vai gadienā nav pie ekipāžas XX. Un kad izrādās ka ir sastādīts protokols, tad sūdz mentus visos KNAB un citur, jo izliekas par nevainīgo jēru, kuru menti padstaviļi dēļ aizmirstiem dociem.

Labi, šādu stāstu man piedāvāja viens vidusskolnieks, tikai šaubos vai arī ir izmēģinājis dzīvē.

190888. viesis 16.janvāris 2006 17:26
0 0 Atbildēt

hmm..

Bet ja zivis + slapji tīkli automātiski nozīmē malu zvejnieks....

Tad jau nazis kabatā = slepkava.

Un jebkurš vīrietis - izvarotājs.

Utt...

Tomēr vaina ir jāpierādā!!!! Nevis mentu aizdomas var kādam kalpot par pierādījumu!!! Vai arī meta sastādīts protokols. Galu galā - sods par braukšanu dzērumā ir ļoti bargs - arī pierādījumiem jābūt neapstrīdamiem.

Galu galā - vai nevar nopirkt katrai policijas mašīnai pa lētai videokamerai. Tad nebūtu šadu problēmu....

190892. viesis 16.janvāris 2006 17:50
0 0 Atbildēt

Rolandam

asiņains nazis kabatā + līķis bagāžniekā - jā, slepkava

Spemas identitāte ar no cietušās ņemto - jā, izvarotājs.

var būt totāla sagadīšanās, bet tas ir vienreiz no miljona. Par nelikumībām ir jāsūdzas. ja par negodīgu ceļu policistu ienāks daudzas sūdzības, viņš tiks pastiprināti pārbaudīts. Tāpat ar visām citām amatpersonām. Un nevajag katram kabināt klāt videokameru, arī policistam šad un tad jāiet pačurāt:)

190893. viesis 16.janvāris 2006 17:52
0 0 Atbildēt

Noteikumos rakstiits,persona kas atrodas sofera(piestuures)vietaa uzsaktaama par automobila vadiitaaju,dzeeris,nedzeeris,ar vai bez tiesiibaam,iekaapis autinaa lai panemtu cigaretes.

Sezot tajaa vietaa automaatiski esi soferis,pat ja neproti vadiit auto!!!!!!!!!!!

Un to ka nakts patrulaam patiik izpildiities nav nekaads nosleepums.

Pats naktii braucot pa Riigu esmu apstaadinaats ielankts no visaam puseem(brunoti,vestoti gorillas)

Saados gadiijumos esmu loti korekts un bezkauniigi zoliids,tas siem aunapiereem loti nepatiik,ja viniem aizraada,ka jaabut iemeslam manis apstaadinaasanaa utt....

190894. viesis 16.janvāris 2006 18:00
0 0 Atbildēt

laikam tiešām tikai pa naktīm šādi gadās...

190895. viesis 16.janvāris 2006 18:03
0 0 Atbildēt

parunā ar kādu labu juristu un lai nākošais raksts būtu kā šī raksta autors uzvelk mentus!

190897. viesis 16.janvāris 2006 18:10
0 0 Atbildēt

o, Dinsberga kungs.

Tas gan paziistams uzvaards, biju tiesaajies par vinja nepamatoti sastaadiito aatruma paarkaapuma protokolu. Protams, bezjeedziigi, tiesas noleemumaa paraadaas kaut kaadi apstaaklji, par kuriem tiesas seedee vispaar runas nebija :)

190900. viesis 16.janvāris 2006 18:55
0 0 Atbildēt

to viesis 17:52

pats izdomāju, ka tā ir kaut kur rakstīts?

190903. viesis 16.janvāris 2006 19:33
0 0 Atbildēt

Varbūt kaut kas ir mainījie,bet agrāk neko nevarēja "pisiet",ja auto nav bijis kustībā. Tad jau sanāk,ka es vairs nevaru aiziet uz autiņu un paņemt savas mantas.Tad tie bomži,kas uz Čakenes guļ mašīnās arī jāsavāc.

190904. viesis 16.janvāris 2006 19:47
0 0 Atbildēt

kas tas par stulbumu!? Ja es aizbraucu piknikā un teltī nav vietas,vai nevēlos teltī gulēt,bet guļu mašīnā. Te pienāk un iztraucē manu miedziņu un vēl sastāda protokolu par to,kas emu braucis šmiģā. Tas jau nav normāli!

190910. viesis 16.janvāris 2006 21:34
0 0 Atbildēt

:))) Tad jau es savu 12gadīgo puku arī nedrīkstu laizt pie stūres pasēdēt,(stāvošā auto).Pienāks cp un sodīs mani par to,ka devu puikam braukt. :)))

190915. viesis 16.janvāris 2006 23:10
0 0 Atbildēt

Šeit bez normāla advokāta nav ko darīt. Izklāsti šo pašu stāstu visās detaļās un sīkumos advokātam un gan jau viņš zinās ko pasākt. Pats kādreiz ar advokāta palīdzību izlīdu no gandrīz bezcerīgas situācijas.

190916. viesis 16.janvāris 2006 23:28
0 0 Atbildēt

kur ir autors? komentus ludzu

190918. viesis 17.janvāris 2006 0:08
0 0 Atbildēt

190893. viesis 16.01.2006 17:52

1.46. transportlīdzekļa vadītājs − fiziska persona, kas vada transportlīdzekli

vai māca vadīt transportlīdzekli personu, kurai nav atbilstošas

kategorijas transportlīdzekļa vadīšanas tiesību. Šis termins attiecas uz personu,

kura ir vadījusi transportlīdzekli, līdz brīdim, kad šo transportlīdzekli sāk vadīt

cita persona;

190953. viesis 17.janvāris 2006 14:44
0 0 Atbildēt

TAUTĀ SAKA - "GALVENAIS NAV UZVARĒT. GALVENAIS IR PIEDALĪTIES." PĒC KOMENTĀRIEM IZSKATĀS, KA TE VISI CĪTĪGI PIEDALĀS, BET PAŠI ĪSTI NEZINA PAR KO, JO FAKTI IR MIGLĀ TĪTI. ŠIS TAS TICAMS, BET ŠIS TAS NETICAMS AUTORA RAKSTĀ.

190958. viesis 17.janvāris 2006 15:15
0 0 Atbildēt

Uzskatu, ka dzārāji ir bargi jāsoda. Esmu pārliecināts, ka sodu bardzība ir pamatota. Ir tikai viens bet - vienmēr ir kāds, kurš nosaka - vainīgs vai nevainīgs. Un ne vienmēr tā ir tiesa. Ja tiesai piestāda izdomātus faktus, tad lēmums tiek pieņemts, balstoties uz šiem faktiem. Arī CP darbinieki, sastādot protokolu uz ziņojuma pamata, pieņem, ka šis ziņojums ir patiess. Un pret N.Dinsberga kunga un citu CP darbinieku rīcību nebūtu nekas iebilstams - viņiem nav iemesla neticēt RGPP kārtības policijas sastādītajam ziņojumam. Izlasot cauri komentārus, rodas iespaids, ka lielai daļai cilvēku ir gadījies sadurties ar kādu kārtībnieku patruļu. Parasti šīs sadursmes notiek vēlās nakts stundās, kad cilvēki atgriežas mājās pēc vakara uzdzīves vai darba nakts maiņās. Un šeit nu kārtībniekiem rodas iespēja mazliet nopelnīt. Neuzskatu, ka visi policisti ir slikti un korumpēti. Bet pietiek ar vienu šādu gadījumu, lai veidotos kopējais iespaids.

Par konkrēto atgadījumu - pazīstot stāstītāju (N), esmu pārliecināts, ka VIŅŠ TIEŠĀM NEBRAUCA, jo citādi būtu bijusi gan bēgšana, gan sirēnas, gan arī vēl beigās avārija. Bez šādas pārliecības šī stāsta nemaz nebūtu. Un, ņemot vērā cilvēka nožēlojamo stāvokli, kad kāds ziņojumā raksta par tevi pasakas, bet tu neko nevari pasākt, atliek vienīgi ķerties pie salmiņiem. Šinī gadījumā - pie paraksta "viltošanas". Esmu pārliecināts, ka CP darbinieks neko neguva no tā, ka parakstījās dzēruša cilvēka vietā. Ja nu, vienīgi, varēja bez dažu lieku teikumu rakstīšanas, ātrāk pabeigt protokola aizpildīšanu.

Tomēr viņam bija jāapzinās, ka sods par ziņojumā uzrādīto pārkāpumu ir ļoti nopietns, un VAJADZĒJA ievērot procedūru.

190959. viesis 17.janvāris 2006 15:18
0 0 Atbildēt

Par tālāko notikumu gaitu noteikti painformēšu.

190970. viesis 17.janvāris 2006 15:48
0 0 Atbildēt

ja es būtu tiesnesis, tad autoram tiešām neticētu. pārāk daudz visa kā jocīga jau no paša stāsta sākuma un kur nu vēl kaut kāds čoms no malas, kurš nāks un 3 naktī brauks mājā. tā kā, ja tā ir tiešā'm patiesība, tad pierādīt nevain'bu būs grūti. faktiski, manuprtāt, tikai kādas videonovērošanas kameres lietu varētu glābt, bet, ja tracis ir tik liels un menti tiešām šo lietu ir safabricējuši, tad 99.9% tieši šajā laikā kameras būs izslēgušās vai ieraksts nebūs sanācis... bet par to gulēšanu pālī vadītāja vietā, manuprāt, nav aizliegts gulēt pālī vadītāja vietā, taču katram jārēķinās, ka sekas var būt šādas, tāpēc vajag tēlot aizmigušu un nevērt vaļā durvis, lai mentiem apnīk gaidīt. kaut gan menti var sastādīt arī šādā gadījumā protokolu par to, ka nepakļaujies varas vīru likumīgajām prasībām un atkal ziepes (vienīgais viņiem nebūs ko rakstīt par pārkāpēju, taču kaut ko jau viņi varēs izdomāt, piemiēram, nofotografēt gulošā seju).. vai cīnīties - ja tā ir taisnība, tad jā, varbūt kādas būtiskas procesuālas kļūdas, varbūt par šiem mentiem parādās kāda cita tamlīdzīga info un tas var palīdzēt, bet tas ko te daži komentēja par nevainības prezumcijām un pierādījumiem ir liels buļļa s..ds, jo,lai gan apl paredz, ka var pievienot tikai tos pierādījumus, kas izmantoti galīgajā administratīvajā aktā, taču tiesai jebkurā gadījumā būs jānoskaidro lietas apstākļi un pašai faktiski būs jāsavāc jauni pierādījumi, ja autors tiesas laikā iedos "jaunus" pierādījumus..prognoze - 5% iespējamība uzvarēt lietu - tieši tik liela, ka menti pieļāvuši milzīgu procesuālu kļūdu (haha, dipl. iur., (specalizācija - administratīvās tiesības))

190980. viesis 17.janvāris 2006 17:19
0 0 Atbildēt

Šo rakstu vajadzēja nosūtīt E.Zivtiņam! Lai zēns palasa. Nu te vajadzētu ritīgu šumu sataisīt. Lai gan ņemot vērā, ka raksta autors bija dzēris un viņam bija virs 2 promilem, iespējams, ka viņa teiktajam neviens neticēs.

191032. viesis 18.janvāris 2006 15:42
0 0 Atbildēt

KNABS jūs noknābs, tāpat kā poliči! Tizleņiem zaļa dzīve - ej nu pierādi,ka šie p... muld, jo ko tu nabags ar savām 2,... promilēm vairs atceries! Un lai viss būtu tīrāks,nekādas iespējas aizstāvēties! Forši! varētu popularizēt mentus-kukuļņēmējus un tādus publiski nolinčot! Sāli Di... tādiem!

191339. viesis 21.janvāris 2006 9:47
0 0 Atbildēt

Man bija tiesi ta pat - pazvani un moska mes kopa varam ko mainit - 9229505 Sandris

191359. viesis 22.janvāris 2006 22:54
0 0 Atbildēt

pats vainigs, noteikti esi vainigs bet tagad raksti te mulkibas!!!

191517. viesis 24.janvāris 2006 14:41
0 0 Atbildēt

ĀRPRĀC!

Viss ko varu pateikt. Mīļā Latvijas valsts. Tfu...

Kā tu lai pēc tam vēl uzticies kādam mentam?

192893. viesis 15.februāris 2006 12:56
0 0 Atbildēt

To: 191359. viesis

Pēc Tavas daiļās gramatikas vien var redzēt, ka esi viens no tiem mentiem, vai sabiedrotais.

192920. viesis 15.februāris 2006 15:47
0 0 Atbildēt

A kur par visu šito pati policija domā - tipa algas mazas, nav kas strādā, kā māk, tā pelna naudu, un viss ...?

Pašvaldības policija lai atriebtos - man paziņam katru nedēļu izrakstīja pa fiktīvai soda kvītij, un tad tikai izrādījās, ka tomēr nav foto, bet tas arī viss... Pašvaldībnieki par viltošanu neko nedabūja...

192922. viesis 15.februāris 2006 15:50
0 0 Atbildēt

Ir jau arī valstis kur šitādus pigorus taisīt poliči tā baidītos, un visi aizdomās turamie uzreiz būtu no Policijas ārā (vismaz uz izmeklēšanas laiku)

192923. viesis 15.februāris 2006 15:53
0 0 Atbildēt

Vēl rekomendācija - Droši vajag iesniegumu rakstīt par kukuļa prasīšanu. Gan jau laika gaitā tad savāksies par to brigādi arī vairāki iesniegumi.

192981. viesis 16.februāris 2006 11:35
0 0 Atbildēt

klau, autor, tad tu beidzot esi vai neesi iesniedzis to iesniegumu KNAB? Vai tu tikai ar "muti daudz mal".

VISMAZ ES TIKTU PIE DARBIŅA UN VARĒTU TEVI IESŪDZĒT TIESĀ PAR GOIDA UN CIEŅAS AIZSKARŠANU. Tici man - tiesas process šajā gadījumā ir visnotaļ vienkāršs un interesants. Un vēl par tādu darbu naudu maksā.

193416. viesis 24.februāris 2006 13:16
0 0 Atbildēt

viesi 192981 iesuudzi mani:)) jo es tev tagad draudu, ka tu dziivi labi nebeigsi!!! Atradies gudrinieks!

193934. viesis 4.marts 2006 22:04
0 0 Atbildēt

mūsu valstī iereibis c ilvēks ir pilnīgi beztiesisks.sēzōt bārā neiepatikos bārmenim.Sajutu roku uz pleca,policija.Ejot prom bārmrnis smīnēja.Aizturēja par atrašanos reibumā sabiedriska'vietā.atlaida tikai no rīta.noteicot nekaitini manu draugu.

193949. viesis 5.marts 2006 19:27
0 0 Atbildēt

Nu autor tev vineet ir l'oti mazas ceriibas jo lai nu kaa latvijaa mentiem veel despotisma vara un tiesneshi uzklausa tikai mentu pusi

193977. viesis 6.marts 2006 10:12
0 0 Atbildēt

khmm. i kaa tas viss ir beidzies:?

194008. viesis 6.marts 2006 16:07
0 0 Atbildēt

Nu kad es paalii gulju masiinaa - tad tas vienmeer ir bakusseedeklii,kurs ir nolaists un ar segu......un vienmeer esmu taa atrubiijies,ka mani ar sireenaam neuzmodinaatu.... Ticamiiba sai situaacijai un apraxtam ir no 30 - 95% Tagad ej un pieraadi ka Teu ir 100% taisniiba! Lai veicas!

194790. viesis 11.marts 2006 21:24
0 0 Atbildēt

kaut tiem kr******* nekad nestaaveetu!!!!!!!!!

194799. viesis 12.marts 2006 11:48
0 0 Atbildēt

Man pirms 3 gadiem bija identiska situacija - inspektors Ekmanis ar netraferetu mersi piebrauca, izcela mani no mashinas, kuraa vienkarshi sedeju pec party Vecriigaa un saraxtija,ka es esot braukusi... taa nebija taisniba... izskatas, ka tas ir sava veida bizness CP

Interesanti, ko tada situacijaa iisti darit, ja nav liecinieku???

204958. viesis 25.jūnijs 2006 8:47
0 0 Atbildēt

Pakārt to CP darboni! fašists ir un paliek fašists...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti