11.februārī - rallijsprints «Ķekavas ziema 06» 4

 
25.janvāris 2006 9:41

Sacensībās varēs piedalīties gan rallija, gan minirallija prasībām atbilstoši automobiļi un no 16.janvāra var pieteikties arī standarta auto ekipāžas bez drošības karkasiem.

Neliels apraksts


Pēdējo gadu standarta a/m ziemas sacensības galvenokārt asociējās ar braukšanu pa ledus celiņu un sacensībām ziemas daudzcīņas trasēs, kas nenoliedzami ir pakāpiens uz meistarības paaugstināšanu, bet izteiktas standarta a/m rallija sacensības ziemas sniegotajos ceļos praktiski nebija notikušas.

Pārlūkojot Ķekavas pagasta ceļus, radies secinājums, ka vasaras rallijā neizmantotie, teicamie pēc reljefa un konfigurācijas ceļi, kurus ātrumposmiem nebija iespējams izmantot mīkstā ceļa seguma dēļ, ziemas rallijam ir kā radīti.

Rallijsprintā „Ķekavas ziema 06”ir iekļauti divi šādi ātrumposmi (5,5km, 4,5km ). Biežās aso līkumu kaskādes, kā arī nepārredzamie līkumi aiz tramplīniem vai reljefa maiņām aiz tiem, prasīs no ekipāžas patiesi labu sadarbību, teicamu rezultātu sasniegšanai. Arī ierobežotais ceļu platums neļaus īpaši izvērsties ar automašīnas „dancināšanu”, jo pilotam būs jāparāda sava braukšanas meistarība, precīzi izbraucot katru līkumu.

Kā ātruma slāpētāji gavenokārt tiks pielietoti ceļam pieguļošo krustojumu pievedceļi, kas izslēgs strīdus par riepu aizķeršanu vai izsišanu no vietas. Vienīgais sods + 60 sek. būs par katru šāda slāpētāja (arī riepu ) ignorēšanu. Šāds sods liek padomāt – vai ir vērts..

Arī ekipāžām, kuras PS trasi veiks režīma sacensību grafikā, lai noturētu vienmērīgu a/m kustību līkumotajā trasē, no ekipāžas prasīs tikpat meistarīgu sadarbību, kā no sportistiem, kuri PS trasi veiks kā ātrumposmu. Šie ceļi kā ātrumposmi rallijā parādās pirmo reizi.

Viss par rallijsprintu "Ķekavas ziema 06" atrodams šeit »»

 
Visi komentāri
 
190830. viesis 16.janvāris 2006 10:38
0 0 Atbildēt

Kruta!!

190889. viesis 16.janvāris 2006 17:35
0 0 Atbildēt

Arī ekipāžām, kuras PS trasi veiks režīma sacensību grafikā, lai noturētu vienmērīgu a/m kustību līkumotajā trasē, no ekipāžas prasīs tikpat meistarīgu sadarbību, kā no sportistiem, kuri PS trasi veiks kā ātrumposmu. Šie ceļi kā ātrumposmi rallijā parādās pirmo reizi.

Varbuut kaads var paskaidrot ko shii rindkopa iisti noziimee. Nolikumaa neko taadu neatradu...

Redaktors 16.janvāris 2006 17:36
0 0 Atbildēt

Palasi arī pielikumus.

190896. viesis 16.janvāris 2006 18:06
0 0 Atbildēt

beidzot pienācis ġads, kad bez drošības karkasiem naff ko darīt:(

protams, atliek iAuto rallijs, kas ir samērā interesanc, bet nu par standartauto ralliju var aizmirst...., nav jēgas maksāt 55 ~ 60 Ls, par to lai pagarlaikotos uz Ķekavas ceļiem...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti