Hansa Auto parāda noturīgu pozīciju Latvijas auto tirgū 2

 
19.janvāris 2006 10:16

““Opel” un “Chevrolet” markas automašīnu oficiālā dīlera SIA “Hansa Auto” 2005. gada neauditētie rezultāti uzrāda 4,6 miljonu latu apgrozījumu, kas salīdzinājumā ar 2004. gadu, ir pieaudzis par 60 procentiem”, informē uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aivis Silgals.

Rezultāti liecina par veiksmīgi aizvadītu gadu. Salīdzinot ar 2004. gadu, pērn pārdoto automašīnu skaists ir pieaudzis par 75 procentiem. Pārdotas 463 automašīnas, no kurām 348 ir “Opel” un 115 “Chevrolet” markas automašīnas. Izvērtējot iepriekšējā gada rezultātus, šogad pārdošanas apjomi palielināti līdz 630 automašīnām un plānotais apgrozījums uz gada beigām varētu sastādīt sešus miljonus.



Jau trīs gadus SIA “Hansa Auto” piedāvā iegādāties arī lietotas automašīnas. “Tas dod iespēju jauna auto īpašniekam bez lieka laika patēriņa atbrīvoties no vecā auto – mēs uzpērkam jūsu lietoto automašīnu un, ja vēlaties, tās vērtību ieskaitām jaunās cenā. Tāpat tas ir arī gadījumā, ja pie mums pērkat lietotu auto. Protams, vecais auto iepriekš tiek novērtēts apskatē un testā”, par klientiem ērto pakalpojumu stāsta Aivis Silgals, piebilstot, ka šis pakalpojums vēl turpina attīstīties.

Šogad SIA “Hansa Auto” turpinās nostiprināt savu pozīciju Latvijas auto tirgū, piedāvājot pircējiem vairākus jaunus “Opel” un “Chevrolet” modeļus. Starp tiem - Opel Corsa un Opel Meriva, kā arī Chevrolet Epica un apvidus automašīnu Chevrolet Captiva. Pirmie jaunumi gaidāmi jau martā, kad Latvijas tirgu sasniegs 4-durvju Chevrolet Aveo.

SIA “Hansa Auto” no 2000. gada marta ir autorizētais OPEL dīleris Latvijā, bet kolektīvam ir pieredze OPEL apkalpošanā un tirdzniecībā jau kopš 1992.gada. Pilnvaras tirgot Latvijā CHEVROLET markas automašīnas SIA “Hansa Auto” ieguva 2004. gada pavasarī.

 
Visi komentāri
 
191134. viesis 19.janvāris 2006 11:01
0 0 Atbildēt

Aveo sedans varētu būt interesants. Nesalīdzināmi interesantāks par pašreizējo. Jautāums tikai kā ar virzbūves garantiju? Joprojām 6gadi.

191147. viesis 19.janvāris 2006 12:00
0 0 Atbildēt

eu kaads zin kas taa pa zorro paketi kas tiek piedaavaata kaa bonuss peerkot opeli?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti