Bensons Honda Racing uzsāk 2006. gada sezonu 1

 
19.janvāris 2006 10:19

Rallija komanda “Bensons Honda Racing” sadarbībā ar kompānijām “Hansa Līzings“ un “Baltijas Apdrošināšanas Nams“ 21. janvārī uzsāks 2006. gada sezonu startējot rallijā “Vidzeme 2006” ar divām rallija ekipāžām.

Ar ralliju “Vidzeme 2006” 21. janvārī sāksies LMT un Siemens 2006. gada Latvijas čempionāts rallijā. Tajā startējot ar divām ekipāžām cīņu par godalgotām vietām N3 klasē un komandu vērtējumā uzsāks rallija komanda “Bensons Honda Racing”. Šī sezona būs rallija komandas ceturtā sezona kopš tās izveidošanas 2003. gada sākumā. Trīs sezonu laikā “Bensons Honda Racing” rallija komandas piloti ir izcīnījuši vairākus svarīgus titulus – Igaunijas čempiona titulu, Latvijas čempiona titulu, 1. vietu Nordic Rally Gravel Cup, 1. vieta Baltijas rallija kausā, 1. vietu junioru ieskaitē. Komandu vērtējumā “Bensons Honda Racing” vēl nav sasniegusi augstāko rezultātu, bet divus gadus pēc kārtas tā ir bijusi labāko trijniekā. Šādi rezultāti ir sasniegti tikai un vienīgi pateicoties augstai komandas profesionalitātei un sadarbības partneru atbalstam. 2006. gada sezonu “Bensons Honda Racing” uzsāks kopā ar saviem pastāvīgajiem atbalstītājiem - līzinga kompāniju “Hansa Līzings” un apdrošināšanas kompāniju “Baltijas Apdrošināšanas Nams”.

Rallija komanda “Bensons Honda Racing” rallijā “Vidzeme 2006” savus atbalstītājus un fanus priecēs ar pārbaudītām vērtībām - Siguldas apkaimes rallija ātrumposmos pie vienas no komandas Honda Civic Type-R sporta automašīnas grožiem sēdīsies rallija vecmeistars Ivars Caune, kuram stūrmanis būs Krišjānis Caune. Ivars ir apņēmības pilns cīnīties un priecājas, ka N3 klasē būs nopietna konkurence, jo sevišķi rallijā “Vidzeme”, kurš šoreiz notiks viesiem neparastā laikā - ziemā.

Otra ekipāža no rallija komandas “Bensons Honda Racing” būs Kaspars Šimkus / Armands Šimkus. Arī viņi ir apņēmības pilni cīnīties par godalgotām vietām. Kaspars nedēļu pirms šī rallija piedalījās rallijā “Eesti Talv”, kas kalpoja gan kā labs treniņš, gan laba tehnikas sagatavotības pārbaude pirms LMT un Siemens 2006. gada Rallija čempionāta.

Diemžēl šajā rallijā nevarēs piedalīties komandas jaunā cerība Jānis Kārkliņš ar savu tēvu Andri Kārkliņu. Jācer, ka pavisam drīz mēs Jāni ieraudzīsim atkal rallijā, bet pagaidām ir jāgaida, kad atveseļosies, slēpojot traumu guvušais, stūrmanis un treneris Andris Kārkliņš.

Rallijā “Vidzeme 2006” redzēsim aizraujošu cīņu N3 klasē. Tajā pieteikušās septiņas ekipāžas ar N3 klases Honda Civic Type-R un Renault Clio sporta automašīnām.

Rallijs “Vidzeme 2006” pirmo reizi notiks ziemā, 21. Janvārī, Siguldas un Taurenes apkaimē, un būs pirmais posms LMT un Siemens 2006.gada Latvijas atklātā čempionātā un kausa izcīņā autorallijā. Sīkāka informācija par šo ralliju atrodama internetā: www.vidzeme2006.lv un www.autorally.lv, kā arī žurnālā “RallyLV”.

 
Visi komentāri
 
191152. viesis 19.janvāris 2006 12:28
0 0 Atbildēt

Sveicens Cauneem!!! Man maizes kjeepaat tagad vai no riita?!? :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 8

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 

Porsche Panamera sasniedz trešo paaudzi (+ FOTO)

Sportiskais modelis ir apritē jau 15 gadus, laiks jaunās paaudzes uznācienam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti