Rallijā sāk veidoties nopietna konkurence

 
24.janvāris 2006 0:00

Rallija komandas “Bensons Honda Racing” vadība pēc rallija “Vidzeme 2006” izteikusi atzinību par izmaiņām Latvijas rallijā. Beidzot sāk piepildīties komandas vēlmes - ir jūtama rallija attīstība, tajā skaitā sāk veidoties nopietna konkurence.

Ralliju “Vidzeme 2006” rallija komanda vērtē kā labi noorganizētu, interesantu un skatāmu ralliju. Neraugoties uz laika apstākļiem, trases malās bija šim laikam neatbilstoši daudz skatītāju, bet sportisti ķēra sekundes un viens otru, kas neļāva garlaikoties skatītājiem. Notikumi trasē un rezultāti pierādīja, ka nospraustais mērķis vecināt sacensības ar N grupas automašīnām, kas ir minimāli pārbūvētas un saistās ar mazākām izmaksām, ir pareizs, jo tieši šajās klasēs notika vislielākā cīņa par sekundēm, pat par sekundes desmitdaļām.

Komandas menedžeris Džo Labuckas: “Man šis rallijs ļoti patika, un tas ir skaidrs, ka mēs vienmēr nevaram būt pirmie, jo tas nebūs ne sportiski, ne interesanti. Taču ņemot vērā rallijā “Vidzeme” gūto pieredzi jāizdara pareizi secinājumi priekšdienām, piemēram, jāizvēlas pareizās riepas rallijam “Sarma 2006”.

Rallija komanda “Bensons Honda Racing” rallijā “Vidzeme 2006” startēja ar divām ekipāžām klasē N3. Pirmo ātrumposmu Kaspars Šimkus / Armands Šimkus ar savu Honda Civic Type-R veica ātrāk par saviem konkurentiem un likās, ka piedalīšanās rallijā “Eesti Talv” ir devusi vēlamos augļus un brāļi Šimkus būs klases līderi. Jau otrajā ātrumposmā viņu rezultātu sadragāja liepājnieku Honda Civic Type-R ar Dana Lešča / Jāņa Vīksnes ekipāžu, izraudamies vadībā un neatlaižot vadības grožus līdz pat finišam. Turpmākā cīņa notika starp komandas biedriem – brāļu Šimkus ekipāžu un Ivara Caunes / Krišjāņa Caunes ekipāžu. Kamēr abas šīs ekipāžas mainījās ar pozīcijām, te vienam, te otram kļūdoties, no ceturtās vietas piezagās Anda Neikšāna / Edgara Utāna ekipāža ar oranžo Renault Clio un pēdējā mirkli pirms finiša apsteidza abas “Bensons Honda Racing” ekipāžas.

Pēc rallija rezultātu publicēšanas “Bensons Honda Racing” vadība izteica savu gandarījumu par to, ka Latvijas rallijs sāk kļūt arvien interesantāks un interesantāks. Beidzot starp N grupas automašīnām ir nopietna konkurence un skatītājiem ir ko redzēt. Tas ir tieši tas, ko “Bensons Honda Racing” rallija komanda ir vēlējusies. Nākamais vēlamais solis ir citu auto dīleru iesaistīšanās rallijā, jo tas ir produkts, kuru vēro tūkstošiem cilvēku un tā ir lieliska iespēja parādīt cik izturīgas un ātras ir konkrētas markas automašīnas. Šai auto dīleru un auto marku cīņai būtu jānotiek tieši N grupā, jo tajā sporta automašīnas ir vismazāk pārbūvētas.

Nākamā aizraujošā cīņa gaidāma jau 4. un 5. februārī Gulbenes pusē, rallijā “Sarma 2006”.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti