Latvijas autoizstāžu rīkotāji apvienojas 3

 
24.janvāris 2006 0:00

23. janvārī Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un SIA “Auto Ekspo” parakstīja līgumu par 8. Rīgas Starptautiskā autošova rīkošanu Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā no 27. līdz 30. aprīlim.

Pirmo reizi Latvijas autoizstāžu rīkošanas vēsturē abas kompānijas apvienojušās, lai kopīgiem spēkiem iepriecinātu Latvijas automīļus ar vēl nebijušu vienotu plaša spektra autoekspozīciju.


Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT1 ģenerāldirektors Viesturs Tīle un SIA “Auto Ekspo” mārketinga direktore Laura Lūkina pēc veiksmīgas līguma noslēgšanas.

8. Rīgas Starptautiskais autošovs būs unikāls notikums, jo sastāvēs no trim sadaļām: “Auto Exotica” un “Auto Exclusive”, “Auto Sale”, kas pārstāvēs dažādus autoindustrijas virzienus.

“Auto Exotica” – apmeklētājiem jau labi pazīstamā autotūninga un autoaudio izstāde jaunā veidolā un jaunās telpās. “Auto Exclusive” – ekskluzīvi un dārgi augstākās klases automobiļi, tiem domātie unikālie aksesuāri un piederumi. “Auto Sale” – pirmā izstāde, kas speciāli orientēta uz jaunu un mazlietotu auto pārdošanu par speciālu cenu, izdevīgiem noteikumiem un dažādu izsoļu veidā. Turklāt iegādes process tiks padarīts maksimāli atraktīvs un aizraujošs.

BT 1 projektu grupas direktors un projekta vadītājs Kaspars Cimermanis norāda, ka noslēgtais līgums ir nozīmīgs solis autonozares pasākumu vienošanā, kas, savukārt, ir ērtāk un izdevīgāk gan apmeklētājiem, gan dalībniekiem.

Savukārt, SIA “Auto Ekspo” mārketinga direktore Laura Lūkina skaidro, ka uz šādu rīcību kompāniju pamudinājusi vēlme padarīt autošovu daudzveidīgāku un apmeklētājam interesantāku. Pateicoties jaunajai koncepcijai, notikums būs ne tikai aizraujošs un krāšņs šovs apmeklētājiem, bet arī efektīvs biznesa instruments dalībniekiem.

8. Rīgas Starptautiskais autošovs norisināsies no 27. līdz 30.aprīlim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā un tas būs grandiozākais autošovs Austrumeiropā.


 
Visi komentāri
 
191459. viesis 24.janvāris 2006 9:04
0 0 Atbildēt

cerams - nebūs kā iepriekš - Mercedes nepiedalās, Honda - nepiedalās, BMW - nepiedalās....utt

191479. viesis 24.janvāris 2006 10:44
0 0 Atbildēt

Zato bija pārstāvēti Fordi, tiesa, no jaunā spooorta Focusa bira ārā kaut kādas skaidas vai rūsa, bet tas piederās zīmolam :)

191501. viesis 24.janvāris 2006 12:33
0 0 Atbildēt

Nu ko tas jau vareetu but reaals speeks un arii labs iemesls lai visi beidzot izdomaatu atraadiities.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti