«Audi Roadjet» koncepts - sērijveidā 3

 
26.janvāris 2006 11:22

Vācu Audi oficiāli paziņojis, ka Detroitā prezentētais greznais koncepts Roadjet tiks pie sērijveida pēcnācēja. Pēc Audi izpilddirektora Martina Vinterkorna (Martin Winterkorn) vārdiem, «sērijveida auto uz Roadjet bāzes parādīsies ļoti drīz ».

Vēl kāds kompānijas vadošais darbinieks presei paziņojis, ka «sērijveida Roadjet tiks pozicionēts nedaudz augstāk par A4 un attiecīgi maksās vairāk ».



Roadjet ir diezgan augsts piecdurvju universāls ar augstu novietotiem visiem sēdekļiem, kas stilistiski drīzāk atgādina A3 Sportback nevis universālu A4 Avant. Pretēji klīdušajām baumām sērijversiju nesauks Q5. Ar šo nosaukumu tiks ražots cits modelis, kas vairāk līdzināsies apvidus auto un konkurēs ar BMW X3, Land Rover Freelander utt.. Iespējams, ka jauno auto sauks А5 Sportback. Bet var nosaukt arī par A4 – pagaidām nav skaidri zināms.



Detroitā prezentētais koncepts bija aprīkots ar 300 Zs 3,2 litru V6 dzinēju un septiņpakāpju DSG (Direct Shift Gearbox) transmisiju. Tieši šāda kombinācija, visdrīzāk, arī būs sērijveida versijai.
 
Visi komentāri
 
191677. viesis 26.janvāris 2006 12:06
0 0 Atbildēt

izņemot preikšējo resti un ciparus ar kaut ko no a3 atšķiras arī?

191682. viesis 26.janvāris 2006 12:39
0 0 Atbildēt

a, kurā vietā tam var pieskrūvēt valsts numurzīmi ? šķiet, ka aiz priekšējā stikla tas izskatītos vislabāk...

191689. viesis 26.janvāris 2006 15:37
0 0 Atbildēt

Džeki galīgi neseko līdzi naftas cenām. Ar katru gadu ar vien lielāki monstri.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti