Paplašina Toyota tehniskās izglītības programmu Lietuvā

 
1.februāris 2006 9:09

31. janvārī Toyota Baltic parakstīja Toyota tehniskās izglītības programmas (Toyota Technical Education program T-TEP) līgumu ar Viļņas tehnisko koledžu.

Toyota ir ilgstoši atbalstījusi profesionālo izglītību Baltijas valstīs, sadarbojoties ar lielākajām Baltijas tehniskajām skolām. Šodien Toyota paraksta līgumu par sadarbību ar Viļņas tehnisko koledžu. Tā ir pirmā T-TEP iestāde Lietuvā un trešā Baltijā.

Toyota ir slavena ar savu aptverošo Tehniskās izglītības programmu (T-TEP), ko tā īsteno 50 valstīs un 374 skolās visā pasaulē. T-TEP izmanto globālu apmācības un eksaminācijas sistēmu, pēc kuras Toyota tehniķi saņem sertifikātu, kas apliecina viņu zināšanas un tiek pieņemts jebkurā Toyota darbnīcā pasaulē.

Baltijā aptuveni 9 procenti programmas beidzēju pēc studijām Rīgas tehniskajā skolā vai Tallinas tehniskajā inženieru skolā turpina karjeru Toyota Baltic pārdošanas tīklā.

Turpmāk Viļņas tehniskā koledža piedāvās studentiem iegūt teorētiskas un praktiskas zināšanas, kas balstītas uz Toyota apmācības materiāliem, kuros uzsvars likts uz augstas kvalitātes servisu un prasmīgu remontu, kas ir pamatā Toyota filozofijai.

Toyota Baltic sadarbība ar Viļņas tehnisko koledžu ietver īpašu Toyota klasi, praktiskās apmācības materiālus vairāk nekā 55 000 EUR vērtībā, kā arī pastāvīgu programmu pilnveidi un jaunākās tehnoloģijas.

T-TEP programma pierāda, ka Toyota uzņemas saistības par sabiedrības attīstību, apmācot augsti profesionālu tehnisko darbaspēku vietējai automašīnu industrijai un nodrošinot to, ka Toyota klients vienmēr tiks apkalpots Toyota kvalitātē.

Toyota Baltic ir Toyota un Lexus oficiālais izplatītājs Baltijas valstīs, kam pieder līdera pozīcija kopējā jauno automašīnu pārdošanas apjoma ziņā Baltijā (Statistika Jan – Dec, 2005). Vienpadsmit gadu laikā Toyota Baltijas izglītībā ir ieguldījusi aptuveni 200 000 EUR.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti