Jaguar palielina pārdošanas apjomus par 50% 2

 
2.februāris 2006 12:45

2005.gadā, salīdzinot ar 2004. gadu, jaunu Jaguar automašīnu tirdzniecības apjomi palielinājušies par 50%. Tā kā kopš 2005. gada 1.aprīļa Jaguar oficiālais pārstāvis Latvijā ir SIA "Inchcape Motors Latvia" (IML), tad pagājušajā gādā, 17 Jaguar automašīnas tika pārdotas jaunajā Jaguar salonā Skanstes ielā.

Kopā 2005. gadā pārdotas 18 jaunas Jaguar markas automašīnas. Populārākie Jaguar modeļi bijuši X TYPE, kas ir vidējās klases biznesa automašīna, un augstākās klases limuzīns XJ.

"Sasniegtie rezultāti mūs iepriecina, un esam pārliecināti, ka arī 2006. gads nesīs labus rezultātus. Līdz šim Jaguar markas automašīnas Latvijā nebija pietiekoši novērtētas – esam uz pareizā ceļa un domāju, ka turpmāk Jaguar popularitāte pieaugs," – stāsta IML tirdzniecības vadītājs Edvīns Čiščakovs.

"Jaguar automašīnu tirdzniecības pieaugumu noteica gan tas, ka tās tagad tiek tirgotas plašā un modernā salonā, gan tas, ka tagad Jaguar automašīnām varam nodrošināt pilnu servisa apkopi," – piebilst E.Čiščakovs.

2006. gadā Jaguar pircējiem piedāvās jaunu XK modeli. Jaunais XK būs jauna laikmeta sākums gan dizaina, gan konstrukcijas jomā, turklāt šis būs tehniski modernākais Jaguar, kāds jebkad uzbūvēts. Jauno Jaguar XK raksturo nozīmīgi ekspluatācijas un dinamisko īpašību, virsbūves iekšējā un ārējā dizaina, aprīkojuma, kā arī produkta kvalitātes uzlabojumi.

IML ir arī oficiālais Mazda tirgotājs un tehniskās apkopes nodrošinātājs Latvijā. Jaguar un Mazda automašīnas tiek tirgotas IML salonā Skanstes ielā 33. IML īpašnieks ir "Inchcape Motors Finland Oy" (IMF), kas ir starptautiskās automobiļu tirdzniecības grupas "Inchcape plc" uzņēmums. IMF ir ekskluzīvs automašīnu marku Mazda, Jaguar un Land Rover importētājs un izplatītājs Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā.
 
Visi komentāri
 
192111. viesis 2.februāris 2006 19:39
0 0 Atbildēt

un kam tad nepatika komentars??

192152. viesis 3.februāris 2006 19:10
0 0 Atbildēt

Jaguar palicis "lēts" tāpēc arī pārdošanas apjomi pieaug. Līidzīgi ir ar Porsche. Tie apjomi pieaug uz "lēto" modeļu rēķina, kurus jau nu vairs grūti nosaukt par īstiem Jaguar.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 2

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 17

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti