Toyota: pasaules un Eiropas prezentācijas Ženēvā

 
8.februāris 2006 10:22

Tikai dažas nedēļas pēc jaunā Toyota Yaris modeļa palaišanas Eiropas tirgū, Toyota prezentēs sava vispopulārākā modeļa augstas veiktspējas risinājumu Ženēvas autoizstādē.

• Yaris T Sport – jauns sportiskuma risinājums
• Jauna uzlabota Prius versija
• Urban Cruiser – drosmīgs Toyota ED2 risinājums mini SUV automašīnu segmentam
• Fine-T un i-swing – Toyota pēdējie mobilitātes risinājumi
Yaris T Sport darbina 1,8-litru dzinējs, kas ir lielākais, ar kādu šis modelis jebkad aprīkots. Jauni buferi, radiatora režģis, metālu sakausējuma riteņi un modificēta balstiekārta piešķir agresīvāku veidolu, vēl vairāk akcentējot šī modeļa sportiskumu.

Jauns uzlabots Prius

Pasaulē vispopulārākais hibrīdauto 2006. gadā iegūst jaunus uzlabojumus. Atsvaidzinātu jaunu virsbūves dizainu papildina novatoriski risinājumi, uzlabota braukšanas dinamika un lielāka salona izsmalcinātība.

Geneva_MS_Prius.jpgGalvenais jauninājums ir Intelligent Park Assist (IPA) sistēma, kas ar jauno Prius Eiropā ir pieejama pirmo reizi – tā ir unikāla un vienkārši izmantojama, ļaujot vadītājam izvēlēties vietu automašīnas novietošanai un pēc tam kontrolēt ātrumu, kamēr automašīna pati sevi novieto stāvvietā.

Urban Cruiser, jauns drosmīgs risinājums mini SUV automašīnu segmentam


Urban Cruiser virsbūves dizains ir Toyota Eiropas dizaina studijas ED2 risinājums futūristiskam mini SUV automašīnu segmentam.

Geneva_MS_Urban_Cruiser.jpgŠis konceptauto lielā mērā balstās uz Toyota pieredzi Sports Utility Vehicles segmenta automašīnu ražošanā un iemieso īpašu dinamismu un nebijušu oriģinalitāti. Urban Cruiser piedāvā atsvaidzinātu salona stilu, ko iedvesmojušas jaunākās tendences mēbeļu dizainā.

Jauns autotransporta koncepts: Fine-T un i-swing

Geneva_MS_Fine_T.jpgDivi novatoriski jauninājumi piedāvā ieskatu nākotnē un atklāj Toyota iespējas ierobežot ietekmi uz apkārtējo vidi, vienlaicīgi piedāvājot veiksmīgus autotransporta risinājumus.

Fine-T ir nākošais solis degvielas šūnu hibrīdautomašīnu ražošanā un apvieno Avensis izmēra salona telpu ar Yaris virsbūves dimensijām. Neatkarīga četru riteņu platleņķa stūres sistēma nodrošina īpaši mazu pagrieziena rādiusu, ko parastām automašīnām nav iespējams panākt.

Geneva_MS_i_swing.jpgi-swing ir pēdējais izgudrojums personiskās mobilitātes attīstībā, kas piedāvā tiešāku cilvēka un automašīnas savstarpējo saskari, izmantojot jaunākos IT robottehnikas sasniegumus.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti