Veiksmīgi testēts 2006.gada Chevrolet Lacetti TWC 2

 
20.februāris 2006 9:39

Pagājušajā nedēļā pirmo reizi veiksmīgi tika izmēģināts jaunais 2006. gada Chevrolet Lacetti TWC. Tāpat kā pagājušogad tas bija Britu autobraucējs Robs Huffs, kurš pirmais testēja jauno WTCC mašīnu.

„Tas bija patiešām pozitīvs piedzīvojums, un automašīna liekas izdevusies” teica Hufs. „Testa braucienu dzinējs izturēja un kopumā automašīna ir daudz uzlabotāka vadāmība. Liekas, ka tā ir arī dinamiskāka”.



Galvenais testa uzdevums bija pārbaudīt automašīnas aerodinamiskās īpašības. Arī RML’s izpilddirektors Rejs Mallroks bija apmierināts ar šo pasākumu: „Kopumā testa rezultāti bija ļoti labi. Šajā posmā mēs esām nodrošinājušies, ka jaunās sistēmas funkcionēs precīzi. Mēs turpināsim vērtēšanu, apmeklējot MIRA tuneli, lai uzzinātu galīgos automašīnas aerodinamikas testa rezultātus. Jāpiebilst, ka šī mēneša beigās mēs turpināsim mūsu ziemas testa programmu”.



“Chevrolet WTCC ziemas testa programma turpināsies Brands Hatch trasē 21. un 22. februārī, kad visi trīs autobraucēji testēs pirmos divus no 2006. gada Chevrolet Lacetti WTC. Brands Hatch ir arī viena no jaunajām trasēm 2006. gada WTCC kalendārā. Nedēļu pēc Brands Hatch komanda dosies uz Albacetu Spānijā un tad, marta sākumā, uz Mangy Cours Francijā” ziņoja ADAM AUTO Chevrolet tirdzniecības vadītājs Ruslans Vlasjuks.

 
Visi komentāri
 
193068. viesis 20.februāris 2006 10:18
0 0 Atbildēt

Pret sho raxtu nekas nav iebilstams, bet nu vispaar tas stils ka viens ieksh iAuto publiceejas un maximaali visu latvisko, cits savukaart normaali liek orgjinaalvalodaa, dazjreiz gan viens gan otrs vienas preses reliizes ietvaros. Mosh kaut kaa var sarunaat ka buus visi trshu nosaukumu orgjinaalvalodaaa, un ja tik ljoti gribas tad ielikt iekavaas LViskojumu. Citaak jau es teiktu ir sasniegts zinaams "nekompetences" liimenis, un ar vien mazaak rodas veelme lasiit iAuto ( kaut gan liidz shim vienigaa "altrenatiivaa literatuura" ir bijushi aarzemju vortaali par liidziigaam teemaam, jo vienkaarshi ir dazji LV vortaali ar kuriem vienkaarshi negribeetos asocieeties.).

193087. viesis 20.februāris 2006 11:42
0 0 Atbildēt

Un nevis Mangy,bet Magny Cours.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti