VW Concept A – galvenie aspekti 1

 
27.februāris 2006 10:47

Tas ir jaunās paaudzes automobilis. Nosaukums: Concept A. Volkswagen ar četru riteņu piedziņu - sporta auto un SUV automobiļa kombinācija - ar izskatu, kas ir tikpat spēcīgs, cik estētisks, piedāvājot vislabākās funkcijas.

Volkswagen svin vispasaules prezentāciju Berlīnē. Prezentācija sabiedrībai notiks izstādē Automobile Salon Ženēvā februāra beigās. Concept A pārstāv moderna dizaina filozofiju. Automobiļa priekšējā daļa ar jauno 3D radiatora režģi, kas izgatavots no slīpēta alumīnija, un izsmalcinātie priekšējās gaismas lukturi nodrošina glītu un tajā pašā laikā pārliecinoši modernu izskatu. Veidols ir labi pazīstams ne tikai automobilim – tas izskatās kā geparda spoguļattēls. Siluetā manāmas kupejas līnijas. Priekšējās un aizmugures durvis atveras viena pret otru. Bagāžas nodalījums ir pārsteidzoši īss, pārsegs garš, bet C balsts ir neatkārtojams. 20 collu vieglmetāla lietie diski un 295 lieluma riepas aizpilda īpaši pagarināto riteņu telpu.



Pilns komplektējums un daudz gaismas. Automobiļa Concept A apdare ir intensīvi zilā ledāju krāvumu tonī, ko sauc - „ledus metāliskais”. To papildina stiklu plāksnes, kas pastiprina klavieru lakas tehnikā uzklātās krāsas dziļumu. Aizmugures daļa ar atlētiskajiem sāniem automobilim piešķir spēcīgu eleganci. Aizmugures durvis ir veidotas aizmugures borta stilā, un tās var atvērt divos posmos: daļa zem aizmugures durvīm izgriežas kā pikapa iekraušanas virsma un tādejādi izveido daudz vietas lieliem priekšmetiem. Motora gāzu izplūde notiek caur divām apaļām hroma caurulēm auto apakšdaļā. Salons ir plašs un atvērts. Plašuma iespaidu rada gaisma un gaiss. Ja nepieciešams, lielo, mīksto jumtu iespējams attaisīt līdz pat C balstam.

Motori pēc jūsu izvēles, taču ar visu riteņu piedziņu.
Berlīnē demonstrētais automobilis ir ar 110 kW (150 zirgspēku) spēcīgu Twincharger (TSI) dzinēju, kura moto ir „maksimāls braukšanas prieks, minimāls patēriņš”. Tā jauda sasniedz riteņus ar sešu ātrumu transmisiju un visu riteņu piedziņu 4MOTION. Var izmantot turbo dīzeļa tiešo degvielas iesmidzināšanu (TDI) ar dīzeļa daļiņu filtru, Golf GTI (147 kW / 200 zirgspēku) FSI Turbo un vēl daudzas citas. Modelis spēj visu, un tam atļauts ir viss.



Sapnis ir piepildāms. Concept A ir ideāla Volkswagen sapņu tēls. Viena no nākotnes daudzajām variācijām. Tās visas vieno viens apgalvojums: Volkswagen, tāpat kā Concept A, jābūt pieejamam daudziem klientiem, un jāpaplašina modeļu diapazons saskaņā ar klientu vēlmēm.

Pašreizējais diapazons.
Šobrīd diapazonā piedāvā modeļus, sākot ar Fox un beidzot ar Phaeton. Taču aizvien vairāk būs iespējams novērot pievilcīgu daudzveidību papildus šiem modeļiem. CrossPolo, Golf GTI, Golf R32, Eos un Passat Individual tam ir sākums. Jaunais Beetle un Beetle Convertible modelis bija pionieri. Papildus minētajiem modeļiem pastāv vēl daudz iespēju, un tajās ietilpst tādi automobiļi kā gudrais Caddy Color Concept ģimenēm, mežonīgais GX3 Kalifornijai, lielais Multivan Beach kontinentālam ceļojumam un pastāvīgi mainīgais Eos ikdienai un visiem laika apstākļiem visa gada garumā.

Nākotnes diapazons.
Bet tas vēl nav viss. Starp minētajiem modeļiem iederas arī VW sporta auto. Un Golf klases visu riteņu piedziņas vislabākais automobilis jau labu laiku ir bijis gatavībā nokļūt starp automobiļu izlaidumu sērijām. Tā kā Concept A ir dažādu automobiļu kombinējums, tas norāda, kurp var aizvest vizuālais ceļojums.

Kombinētajā modelī apvienoti kompakta SUV automobiļa elementi ar sporta auto dizaina līnijām. Tas ir dizaineru radīts pārsteigums.

SUV klases kupeja. Vispasaules pirmajā prezentācijā Berlīnē Concept A vizuāli liecina par Volkswagen zīmola lēcienu nākotnē. Dizaina grupa konceptuāli izmantoja darbības virzienu, kas radās no augošās segmentu defragmentācijas. Rezultāts: ja līdz šim brīdim SUV klasē galvenokārt tika izmantotas stāvu aizmugures durvju priekšrocības, Concept A ar savu kupejai līdzīgo aizmugures daļu uzsver klasiskāku dinamismu. Šajā dizainā ir apvienota sporta auto bezkompromisa elegance ar bezceļu auto demonstratīvo raupjumu. Tas ir izklaides automobilis ar lielu lietderību ikdienā, sporta auto ar ceļojumam piemērotām īpašībām, kupeja ar autofurgona iezīmēm (4,35 metru garš, 1,85 metru plats un 1,55 metru augsts).

 
Visi komentāri
 
193501. viesis 27.februāris 2006 19:14
0 0 Atbildēt

Uhhhh, kas par "mārketinga bulšitu"! Pilnīgi smird tas texc no klišeju pārpilnības... & aplauzīsies arī tautas vāģis pēc kāda laiciņa - fiziski & ekonomiski nevar taisīt pievilcīgus modeļus visās klasēs & kategorijās, gan jua no kkā nāxies atteikties. :-) Tas pac Phaeton - it kā tīri pieņemams auto, bet - tauta nepērk, i viss. :-/

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 4

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 1

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti