Toyota mērķis - miljons pārdotu automašīnu Eiropā

 
2.marts 2006 9:04

Toyota Motor Europe svin veiksmīgu 2006. gada sākumu ar ļoti lielu pasūtījumu skaitu kopš gada sākuma tikko izlaistajām automašīnām – RAV4, Yaris un AYGO.

• Liels pieprasījums pēc Yaris
• Ap 20 000 pasūtījumu jaunajam RAV4
• AYGO kļūst populāri jaunajā tirgus segmentā
Šie rezultāti Toyota ļauj labi iesākt gadu, lai sasniegtu 2006. gada mērķi – Eiropā pārdotu vairāk nekā miljons automašīnu.

Pavisam jaunais Toyota Yaris tika sagaidīts ar lielu klientu pieprasījumu. Lai gan tas tika izlaists tikai 2005.gada decembrī, ap 60 000 klientu jau ir veikuši savu pasūtījumu. Tā ir daudzsološa tendence, lai sasniegtu šīgada mērķi – pārdotu 260 000 mašīnu.



Kopš janvāra sākuma ir saņemti ap 20 000 pasūtījumu jaunajam RAV4, lai gan tas netiks pārdots līdz februāra vidum. RAV4 pārdošanas mērķis ir 100 000 mašīnu.

Jaunais AYGO, kas tika izlaists 2005. gada otrajā pusē, jau ir apliecinājis savu vietu jaunajā Toyota automašīnu segmentā. Tam ir jau 40 000 klientu, no kuriem lielākā daļa ir jaunie Toyota klienti.

Andrea Formika, Toyota Motor Europe pārdošanas un tirdzniecības daļas viceprezidente, saka: „Šis ir ļoti labs gada sākums Toyota Eiropā. Tas parāda, ka klienti ir ieinteresēti mūsu jaunajos produktos. Mēs sagaidām, ka jaunais Yaris būs mūsu vislabāk pārdotā automašīna šogad, un mūs īpaši iepriecina augstais pieprasījums pēc 1.3 VVT -i dzinēja, kas veido gandrīz 50 % no pārdošanas apjoma. AYGO veiksme pierāda, ka Toyota var veiksmīgi strādāt arī ar gados jauniem klientiem. Visbeidzot, mēs esam sajūsmināti, ka ceturtdaļa RAV4 pircēju izvēlas tā flagmaņkuģa versiju, kas aprīkota ar D-4D 180 Clean Power dzinēju.”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti