Renault atsauc vairāk nekā 888 000 minivenu «Scenic» 2

 
11.aprīlis 2006 10:09

Franču auto ražotājs Renault atsauc 888 647 otrās paaudzes minivenus Scenic. Atsaukums attiecas uz visiem auto, kas ražoti līdz 2005.gada decembra vidum.



Problēmas saistītas ar aizmugures sēdekļu drošības jostām. Pēc kompānijas sniegtās informācijas, aizmugures sānu sēdekļu drošības jostas var pārstāt pildīt savas funkcijas pie pārāk lielas slodzes, kas apdraud pasažieru drošību. Defekta novēršanai kompānija aicina minivenu Scenic īpašniekus doties uz firmas tehniskajiem punktiem.

Renault uzsver, ka pagaidām nav zināms neviens gadījums, kad pasažieri būtu guvuši traumas nepareizas jostu darbības dēļ. Tomēr Renault tehniskās apkopes vietās bez maksas varēs nomainīt bojātās detaļas. Gaidāms, ka šī operācija aizņems aptuveni 6 stundas.
 
Visi komentāri
 
197754. viesis 11.aprīlis 2006 17:50
0 0 Atbildēt

nez ko darīs Riga Taxi, kuriem ir vesela kaudze ar shitiem Renault`tiem..

6stundas auto nepelniis naudu... mosh auto centrs kaut kaa maksās par dīkstāvi?

197766. viesis 11.aprīlis 2006 21:45
0 0 Atbildēt

viesim 197754

Nevis Rīga Taxi, bet gan RTP jeb Rīgas Taksometru parks.

Man domāt, ka to paveiks pie kārtējās tehniskās apkopes. Bet, ja no otras puses skatās, neviens jau takšos azmugurē nesprādzējas (cik saprotu, tas saistīts tieši ar drošības jostu lietošanu aizmugurējos sēdekekļos), tā kā RTP un Euro Auto īpaši nebūs jāiespringst.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 20

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti