Pirmais «Chevrolet Captiva» džips pavisam tuvu 3

 
13.aprīlis 2006 9:29

Tallinas auto izstādē, kas notiks no 19. līdz 23. aprīlim, pirmo reizi Baltijas publikai rādīs drīzumā gaidāmo džipu Chevrolet Captiva. “Pēc pēdējām prognozēm Latvijas tirgū Captiva parādīsies ne ātrāk kā jūlija beigās, kas ir nedaudz vēlāk kā sākumā gaidīts.

Arī Chevrolet Captiva cena līdz izstādes beigām netiks oficiāli izpausta, bet jau tagad zināms, ka tā būs šī auto tīkotājiem ļoti pievilcīga,” ziņo oficiālais Opel un Chevrolet markas pārstāvis Latvijā SIA “Hansa Auto”.



Par to, ka Latvijas pircēji ar nepacietību gaida Eiropas tirgum radīto Chevrolet Captiva, kas būs pirmā arī ar dīzeļa motoru aprīkotā SUV klases Chevrolet automašīna, ik dienas pārliecinās SIA “Hansa Auto” tirdzniecības speciālisti. Pasūtījumus varēs sākt pieņemt līdz ar paša džipa parādīšanos, bet šobrīd visi interesenti, kuri vēlas būt starp pirmajiem informācijas saņēmējiem, ir aicināti sūtīt kontaktinformāciju uz e-pastu: auto@hansaauto.lv vai aizpildīt kontaktformu.



Jau ziņots, ka Chevrolet Captiva būs pieejama ar piecām un septiņām sēdvietām, automātisku 4x4 piedziņu, kā arī būs pirmais Chevrolet modelis Eiropā, kuram tiks piedāvāta ESP (elektroniskās stabilitātes programma). Captiva saviem īpašniekiem piedāvās ne vien izteiksmīgu virsbūvi, bet arī plašu un ērtu salonu ar augstas kvalitātes materiālu apdari.



Tāpat kā modeļiem ar benzīna motoriem (2.4 litru ar 4 cilindriem un 3,2 litru V6), arī turbodīzelis garantēs vadītājam dinamisku braukšanu pa Latvijas ceļiem. Turklāt svarīgi atzīmēt, ka Eiropas tirgum radīto Chevrolet dīzeļa dzinēju rādītāju jauktajā braukšanas ciklā degvielas patēriņš ir 8,1 litri uz 100 kilometriem, kas šāda tipa automašīnai ir ļoti labs rezultāts.

Mazliet Chevrolet Captiva ēnā ir palicis vēl viens šī gada jaunums – elegantais Chevrolet Epica sedans, kas būs vēl viens no jaunumiem, ko varēs skatīt Tallinas auto šovā. Epica piedāvās plašu komforta un drošības standarta aprīkojumu, kā arī un teicamu value-for money jeb cenas/vērtības attiecību.

Chevrolet ir viens no vadošajiem koncerna “General Motors” starptautiskajiem zīmoliem ar vairāk kā četru miljonu pārdotām automašīnām 120 pasaules valstīs. Eiropā vien Chevrolet tirdzniecības apjomu pieaugums ir 26 procenti. Pilnvaras tirgot Chevrolet markas automašīnas Latvijā oficiālais dīleris SIA “Hansa Auto” pats pirmais ieguva 2004. gada pavasarī un pērn pārdotas 115 automašīnas.

SIA “Hansa Auto”
 
Visi komentāri
 
197996. viesis 13.aprīlis 2006 16:56
0 0 Atbildēt

Kad pienaaks tie laiki, kad visas shitaas rotaljlietas paarstaas lamaat par dzhipiem?

198045. viesis 14.aprīlis 2006 21:38
0 0 Atbildēt
198151. viesis 18.aprīlis 2006 10:07
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti