VW prezentē sportisko «Passat» 8

 
21.aprīlis 2006 0:00

Ņujorkas autosalonā Volkswagen prezentējis jauno sedana Passat modifikāciju, kas veidota pēc pirms pus gada šovā SEMA prezentētā VW Passat R-GT motīviem.



Toreiz tūninga cienītājiem vācu inženieri piedāvāja uzreiz vairākus modeļus (Jetta, Passat un Touareg), kas sagatavoti atbilstoši R-GT programmai. Šos auto vienoja nopietni izmainītā āriene – agresīvie buferi, visgreznākās un modernākās apdares salons, bet zem dzinēja pārsega – dažāda forsējuma sešcilindru dzinēji, turklāt Jetta un Passat 3,2 litru dzinējs spēja attīstīt vairāk nekā 500 Zs jaudu.



Sērijversijā, diemžēl, nav ne 500 Zs dzinēja, ne jaunāko sasniegumu multimēdiju tehnoloģijās salonā. Paketē ietilpst vien priekšējie un aizmugures buferi, jaunas sliekšņu uzlikas, izplūdes sistēmas cauruļu uzgaļi, 18 collu riteņu diski ar Pirelli riepām un pazemināta piekare. Par visu šo prieku tiek prasīti 4,5 tūkstoši dolāru. Tuvākajā laikā gaidāma šādu pakešu parādīšanās arī modelim Jetta.

Ne tikai efektīgu, bet arī efektīvu auto cienītājiem nāksies griezties pēc palīdzības tūninga ateljē.
 
Visi komentāri
 
198760. viesis 21.aprīlis 2006 0:14
0 0 Atbildēt

enivei, izskatās vareni!

198771. viesis 21.aprīlis 2006 7:31
0 0 Atbildēt

Nu vareej jau nu arii bikuciit tai jaudai kko pielikt klaat...

198782. viesis 21.aprīlis 2006 9:08
0 0 Atbildēt

ir OK

198805. viesis 21.aprīlis 2006 10:32
0 0 Atbildēt

Un kur ir sporta uzlīmes? :))

198834. viesis 21.aprīlis 2006 12:30
0 0 Atbildēt

Izskatās jau zvērīgi - zaļiem puiškāniem un stilīgajiem ar tādu auto pabraukt pie džusēm būs prieks. Bet visis jau vairāk gaidīja to nikno dvižoku, ne plastmasas loriņus par vairākiem tūkstošiem baksu. Bet faktiski no tā jaunā passata kopumā nekā īpaša nav. Jutos vīlies. Nesaprotu, kāpēc tam auto daudzās aptaujās Pirmā vieta ? Bija te brīva nedēļiņa, izbraucu test-braucienus ar dažādiem jauniem auto: jauno passatu, hondu akkord, M6, e-mersi, jauno sonāti, ševroletiem un jetty. Nu, jāsaka, ja skatās uz auto+cenu(ar atlaidēm akcijas laikā), tad mani tiešām visvairāk pozitivā nozīmē pārsteidza jaunā hyundai sonāte. Sākotnēji uz to braucamo um marku skatījos skeptiski, bet kad sāku braukt - izcila jauda, kluss salons, komforts. Arī izskats vienkārši teicams . Jāsaka, ka jutos ne sliktāk, ka e-klases jaunajā mersī. Bet cik maksā mersis un cik sonāte ? Jaunajā M6 nekādus uzlabojumus nemanīju, ja nu vien vairs neradās tā vēlme to auto durvis un paneli piepūst ar celtniecības putām. Akkords arī pēc stila škita pārāk līdzīgs M6 braucamajam, tikai tā smalkāk nostrādāts. Nu, jaunais passats - kā jau passats. Sajūtas tādas pašas kā savulaik iekāpjot 94.gada modelī - nekā īpaši vairāk. ševrolets aveo - nu, tā tāda dāmu mašīnīte, nekas vairāk. Četriem kārtīgiem vīriem tajā auto ir nopietni pašauri. Nākamajās brīvdienās testēšu jaunos amerikāņus.

Nesaprotu, kāpēc pēdējā laikā iauto redakcija pati ir tik kūtra uz jauno auto testēšanu ? Pa nevienu no minētajiem modeļiem testu aprakstus atrast neizdevās. Bet tā tak ir interesanta tēma lasītājiem, jo jaunie auto pēdējā laikā ir modē !

198848. viesis 21.aprīlis 2006 14:23
0 0 Atbildēt

Baigi atgādina 7 bembi.

199022. viesis 24.aprīlis 2006 13:35
0 0 Atbildēt

Cik atceros, kādreiz iauto redakcija veica test braucienus ar jauniem auto, un publicēja aprakstus portālā. Bija viens interesants raksts par to braucienu uz kuršu kāpām, ja nekļudos - laikam ar A3. Bet, reali , ar lielu interesi izlasīt daudzu jauno auto testu rezultātus - īpaši interesanti būtu kaut ko vairāk uzzināt par jauno oktaviju un hondu civik. Cik zinu, daudzu interešu zonā šobrīd ir jaunā sonāte un jaunaais santa fe, kuri apliecinājuši sevi kā teicami nostrādāti braucamie.

199416. viesis 26.aprīlis 2006 12:29
0 0 Atbildēt

Ir jaabuut stingrai hierarhijai: Skoda < VW < Audi < Lamborghini. Taadeelj arii Passat nebuus iipashi jaudiigu motoru, savaadaak tas saaks konkureet ar Audi, kas nekaadi neietilpst VW grupas plaanos. Padomaajiet pashi, kaadus pirceejus jaudiigs passats visvairaak paarvilinaas? Tieshi jaudiigu Audi pirceejus.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti