13.maijā «VASARAS KAUSA» pirmais posms

 
26.aprīlis 2006 9:24

Pavisam nav vairs aiz kalniem 13.maijs - sestdiena kad savu trešo sezonu uzsāks „VASARAS KAUSS”, kas iepriekšējās sezonās bija pazīstams ar citu nosaukumu.

Reģistrācija norit pilnā sparā jau labu laiku, dalībnieki reģistrējas un maksā, tādējādi nodrošinot sev starta pozīciju. Tāpat kā iepriekš, dalībnieku skaits sacensībās ir ierobežots - 60 dalībnieki. Kuri pirmie samaksās, tie tad arī startēs. Tiem, kas nepagūs iekļauties sešdesmitniekā, šoreiz, diemžēl, nāksies palikt skatītāju rindās.

„Vasaras Kauss” ir sacensības, kas norisinās nosacīti, bet tomēr vasarā - sezonu atklājam maijā un noslēdzam septembrī. Šogad paredzēti ir pieci posmi - katru mēnesi pa vienam.

Šīs ir sacensības, kurās var piedalīties ikviens - arī TU, šī raksta lasītāj! Vienīgais nosacījums – vajadzīgs auto, ar ko startēt. Mašīnai ir jābūt ar derīgu TA uzlīmi, jābūt nokomplektētam ar trīs lietiņām, kuras pieprasa arī TA (aptieciņa, ugunsdzēšamais aprāts un avārijas trijstūris). Tiesa, iepriekš vēl nevienam tos izmantot nav vajadzējis, taču kārtībai jābūt. Vēl ir vajadzīga derīga OCTA polise, kura gan trasē nedarbosies. Sacensībās var piedalīties tie, kam ir autovadītāja apliecība. Ir arī divas labas ziņas jaunajiem - der arī tā saucamās „baltās tiesības”, kas tiek izsniegtas no 16 gadu vecuma, kā - var piedalīties vēl jaunāki braucēji, ja vien tiem ir LAF izsniegta braucēja licence.

Par to, lai dalībnieki bez uzvarētāja goda saņemtu arī kādu rokā paturamu prieciņu, rūpēsies sacensību ģenerālsponsors - FUJITSU SIEMENS COMPUTERS, kas jau iepriekšējā sezonā dāvināja dalībniekiem vērtīgas balvas. Šīs sezonas ātrākais braucējs sezonas noslēgumā saņems ģenerālsponsora dāvātu portatīvo datoru!!! Ir, par ko cīnīties!

Sacensību norise ir saskaņota Latvijas Automobiļu Federācijā, līdz ar to var droši piedalīties arī sportisti, kam ir LAF licences.

Iepazīties ar sacensību sezonas kalendāru un nolikumu, var mājas lapā www.vasaraskauss.lv. Turpat arī var reģistrēties sacensībām un apskatīties, kuri ir jau reģistrējušies un kuri ir ar pavisam nopietniem nolūkiem - jau apstiprinājuši savu dalību sacensībās, samaksājot dalības maksu.

Liels paldies atbalstītājiem: LAF, iAuto, CHIPTUNING.LV, s/k „333”, tūninga žurnālam FORSĀŽA, LATVIJAS HONDA KLUBAM, FUJITSU SIEMENS COMPUTERS.

www.vasaraskauss.lv
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti