Piektdien - «Honda Challenge» parāde Rīgā 3

 
5.maijs 2006 11:14

Gatavojoties autošosejas sezonas atklāšanas sacensībām, piektdien, 5. maijā, notiks „Honda Challenge” automašīnu parādes brauciens no Biķernieku trases uz Vecrīgu, kur Rātslaukumā no plkst. 21 – 21:30 visi interesenti varēs apskatīt sporta mašīnas, iegūt autogrāfus no sportistiem un uzzināt informāciju par sestdienas un svētdienas sacīkstēm.

"Honda Challenge" parādes brauciens pulksten 20:30 startēs no Biķernieku trases un pa S. Eizenšteina ielu – Biķernieku ielu – Ieriķu ielu – A. Čaka ielu – Marijas ielu – 13. janvāra ielu – 11. novembra krastmalu – Grēcinieku ielu – Kungu ielu visi dalībnieki ar sporta automašīnām ap pulksten 21:00 nokļūs Rātslaukumā. Pēc tikšanās ar autosporta līdzjutējiem pulksten 21:30 visi "Honda Challenge" dalībnieki parādes braucienā dosies atpakaļ uz Biķernieku trasi pa Kungu ielu – Grēcinieku ielu - 11. novembra krastmalu - 13. janvāra ielu – Marijas ielu – A. Čaka ielu – Dzelzavas ielu – Stirnu ielu – Biķernieku ielu – S. Eizenšteina ielu.

Rīgā, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē 6. un 7. maijā notiks "Honda Challenge" sacensību seriāla, NEZ, Latvijas čempionātu un SABI kausa 1. posms. Autosporta komandu "Bensons Honda Racing" sacensību seriāla "Honda Challenge" pirmajā posmā pārstāvēs pagājušā gada seriāla čempions Arvis Zārbergs un pieredzējušais autosportists Jānis Vorobjovs.

Sestdien, 6. maijā abi komandas piloti no pulksten 14:30 līdz 14:50 kvalifikācijas braucienos mēģinās uzrādīt labākos apļu laikus, lai izcīnītu labākās vietas uz pirmā brauciena starta. "Honda Challenge" pirmais sacensību brauciens 6. maijā pulksten 16:45 atklās Baltijas autošosejas sacensību sezonu, ko visi interesenti varēs vērot bez maksas. "Honda Challenge" otrais sacensību brauciens notiks svētdien, 7. maijā pulksten 12:20. Tam sekos visu citu klašu sacensību braucieni.

 
Visi komentāri
 
200288. viesis 5.maijs 2006 11:29
0 0 Atbildēt

Visi interesenti.. :)

Es jau saprotu, ka ne visiem interesē hoķis, bet šaubos vai šim pasākumam būs daudz interesentu... :)

Ja tas notiktu citā - ne Latvijas spēles laikā, tad gan!

200301. viesis 5.maijs 2006 12:36
0 0 Atbildēt

pag, bet 6dien vai 7dien nebuus Bikjerniekos Formula Baltic vai tad nemaz? Tad jau nav veerts iet.. man likaas, ka jaabuut posmam..

200333. viesis 5.maijs 2006 16:35
0 0 Atbildēt

Būs, būs Formula Baltic svētdien.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti