Avārija uz Tallinas šosejas (+ foto) 61

 
8.maijs 2006 9:10

Lasītājs: Uz Tallinas šosejas, kādus 2km aiz atpūtas centra „Korande” Saulkrastu virzienā grāvī guļ kokos pakāries 2005.gada BMW 750i...

Evakuators jau izsaukts un pilda savu funkciju.Cilvēki apkārt skatās uz iznīcināto BMW.



Gāju klāt policistiem un jautāju: „Kā tas noticis, vai ir cietušie?” Atbildēja man, ka trīs cilvēki BMW mašīnā bijuši, sveiki un veseli.















Puisis, kas sēdēja blakus vadītājam cietis visvairāk, ja tā var teikt „cietis”. Bija apsieta roka un kakls, bet brīvi runāja un tur pat staigāja. Meitene bija manāmi izbijusies, viņa bija sēdējusi aiz puiša. Vadītājs – stresā un arī manāms satraukums. Visi gaida evakuatoru no Igaunijas, lai auto vilktu uz mājām.

Sadursme bija notikusi ar AUDI markas automobili. Vadītājs – DZĒRUMĀ. Kā acu liecinieki stāsta, tad diemžēl [iespējams] „būšot paralizēts, jo lauzta spranda, guļot slimnīcā reanimācijā”. Abas cietušās mašīnas bija no Igaunijas.

Sadursmes iemesls: Audi markas automašīnas vadītājs gribējis apdzīt BMW markas automašīnu, un kā stāsta cietušie, tad BMW ātrums bijis aptuveni 100km/h, kad viņos no muguras ieskrējis pa to pašu joslu braucošais AUDI markas automobilis ar aptuveni 180km/h lielu ātrumu.

BMW – norakstāms. Īpašnieks saka, ka nelaimes mašīna, jo jau kad nopircis, nobraucis 40km, viņam sānā ieskrējusi smagā mašīna. Auto ticis salabots un braucis tālāk. Šoreiz laikam auto tiks mainīts uz citu.

Foto, teksts: Māris Rozenšteins [.MR2.]


Papildus - kāda aculiecinieka [o515] stāsts burnout.lv forumā:


Nu tad izstāstīšu kā bija īstenībā.

Pats redzēju šito avāriju, notika kilometru pirms manis. Devos no Saulkrastiem uz Rīgu, šitie abi gudrinieki palidoja man garām uz kādi 160 točna, pats maucu uz 110, aizgāja garām gluži kā stāvošam. abiem distance vienam no otra nebija vairāk kā 10m.

Tad lēnām dudinājām tālāk, kad pēkšņi tālumā [augstākminēto kilometru tālāk] parādījās mizlīgs putekļu mākonis un koki sakustējās, krita nost zari. Jau tad draugs paņēma trubu un sauca ātros, piebraucām klāt, es uzprasīju vai visi dzīvi, tad apstāstīja 112 kas un kā.

A notikās, cik parunājos ar Omegas [vēl viena avārijā iesaistīta mašīna] īpašnieci apmēram šādi, ka viņi abi divi kaut ko bija viņai aiz muguras muhļījuši, karoč gribēja apdzīt, a viņa kaut kā pašāva pa kreisi vai pa labi un tad viss aizgāja ķēdes reakcijā. Ne cik saprotami viņa parunāt nevararēja, tapēc mans atreferējums par notikušo arīdzan diezgan miglains. Nu cietušie - viens džekiņš no behas [bmw], kurš sēdēja blakus vadītājam un bija iespiests mašīnā un no auda viens, tas izskatījās traģiskāk.

Nu kaut kā tā (:
Sagaidījām ātros, mentus un devāmies uz Rīgu.

 
61 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
200406. viesis 8.maijs 2006 9:45
1 0 Atbildēt

Pilnīgi ticu, ka vecene pamaisīja, pats uz Saulkrastiem vasaras sezonā braucu gandrīz katru dienu un tādas situācijas ir bijušas neskaitāmas reizes, kad nelaiž garām vai brauc pa vidu uz 70-80 km/h. Es nesaprotu, vai tiešām cilvēki nejūt gabarītus vai arī tas ir princips - esmu viens uz ceļa, zinu kur braucu un pārējie PO! Parasti, ja kāds mani šādā veidā nokaitina tas tiek ļoti nospiests labajā pusē!

200407. viesis 8.maijs 2006 9:50
1 0 Atbildēt

grave race

200408. viesis 8.maijs 2006 9:58
1 0 Atbildēt

bet kapēc nav neviena bilde ar audi?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti