Atgādinājums par satiksmi hokeja čempionāta laikā

 
8.maijs 2006 14:12

Lai hokeja līdzjutējiem nodrošinātu ērtāku nokļūšanu uz hokeja čempionāta norises vietām, no 5. līdz 22. maijam ir izveidots papildu trolejbusa maršruts 3a. Šā maršruta trolejbusi kursē no Centrālās stacijas līdz Ierēdņu ielai.

To kursēšanas laiki ir pieskaņoti hokeja čempionāta spēlēm, trolejbusi kursē ar četru minūšu intervālu līdz pat plkst. 24.00. Nepieciešamības gadījumā trolejbusu skaits šajā maršrutā tiks palielināts, tāpat arī sabiedriskā transporta vienību skaits maršrutos pa K. Valdemāra ielu, Pulkveža Brieža ielu, Ganību dambi un Miera ielu.

Atsaucoties uz Rīgas domes aicinājumu, lielākā daļa pilsētas maršruta taksometru hokeja čempionāta laikā no 4. maija līdz 21. maijam veiks pasažieru pārvadājumus līdz plkst. 1.00 naktī no pilsētas centra. Kopumā Rīgā maršruta taksometri apkalpo 41 maršrutu. No tiem 28 maršrutos maršruta taksometri paildzinās kursēšanas laiku. Šajos maršrutos maršruta taksometri ilgāk kursē jau no 4. maija.

Atgādinām, ka līdz 22.maijam hokeja čempionāta norises vietu apkārtnē noteiktas satiksmes organizācijas izmaiņas: vairākās ielās transportlīdzekļiem ir aizliegts apstāties un stāvēt, dažās ielās satiksme ir pilnībā slēgta.

Pulkveža Brieža ielas posmā no Hanzas ielas līdz Ganību dambim, Skanstes ielas posmā no Hanzas ielas līdz Mālpils ielai un posmā no Jāņa Daliņa ielas līdz K. Valdemāra ielai, kā arī Zirņu ielā ir paredzētas stāvvietas vieglajām automašīnām. Hanzas ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz Skanstes ielai un uz Skanstes ielas posmā no Jāņa Daliņa ielas līdz K.Valdemāra ielai ir stāvvietas autobusiem.

Iespējas novietot vieglās automašīnas ir arī privātās teritorijās Hanzas ielā 7 un Hanzas ielā 14c.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti