Nosauc iespējamos Alonso aizstājējus 3

 
25.maijs 2006 0:00

Mihaels Šūmahers un Kimi Raikonens ir iekļauti potenciālo kandidātu sarakstā uz F-1 Pasaules čempiona, Renault komandas braucēja Fernando Alonso vietu.

Par to paziņojis franču komandas vadītājs Flavio Briatore. Itālis paziņojis arī, ka izskata vēl trīs pilotu kandidatūras, no kuriem katrs varētu kļūt par komandas līderi.



Briatore uzsvēris, ka komandas pirmā pilota lomā redz itāli Džankarlo Fisikellu, kurš arī pašreiz startē Renault sastāvā, lai arī ne tik veiksmīgi kā Alonso. "Es ticu, ka Džankarlo vēl parādīs, ka var uzvarēt sacīksti mūsu komandas sastāvā," – tā Renault boss izteicies preses konferencē, kas veltīta Monako Grand-Prix.

Turklāt, pēc Briatore vārdiem, viņu komanda izskata iespēju parakstīt kontraktu par kaujas pilotu lomu ar līdzšinējo Renault testu pilotu somu Haikki Kovalainenu un McLaren komandas protežē Luisu Hemiltonu, kurš pagaidām startē GP2 sērijā.

"Mēs uzmanīgi sekojam līdzi visu šo pilotu gaitām. Es ceru, ka īstajā brīdī pēc apsteigsim konkurentus un ar kādu parakstīsim kontraktu," – paziņoja Briatore. Attiecībā uz Fernando Alonso pāriešanu McLaren sastāvā nākamsezon, itālietis uzskata to par lielu zaudējumu Renault.
 
Visi komentāri
 
201992. viesis 25.maijs 2006 12:24
0 0 Atbildēt

Kā tad, Fisiks pirmais pilots, bet Raikonens vai Šumahres otrie... :D vecais briatore sāk jukt tāpat kā muļķa bernijs... Fisiks labākajā gadījumā Ferrari vai Mclaren būtu testu pilots.

201995. viesis 25.maijs 2006 14:21
0 0 Atbildēt

ja ferrari arī turpmāk "nevilks" uz taisnēm, nebūtu brīnums, ka pats šumis līdz pensijai labprātīgi atnāktu atpakaļ pie Briatores.

201997. viesis 25.maijs 2006 15:43
0 0 Atbildēt

Flavio jau viltīgs smaida,

Renaultu mums daudz ir duču,

Fisikellu ciemos gaida

Pavālēs un iedos buču!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti