Robis viesosies parkos, autodromos un stāvvietās 3

 
1.jūnijs 2006 10:57

Šīs nedēļas nogalē Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) rīkotās kampaņas bērniem "Piesprādzē! Neriskē!" simbols – Bruņnesis Robis – ar palīgiem viesosies Rīgas parkos, lielveikalu autostāvvietās un t/c "Spice" un "Lido Atpūtas centra" Krasta ielā 76 autodromos, lai mācītu bērniem piesprādzēties.

Rīgas parkos, t/c "Spice" "Lido" bērnu pilsētiņas un "Lido Atpūtas centra" autodromos Bruņnesis Robis un viņa palīgi ar kampaņai īpaši sacerētas piesprādzēšanās dziesmas un dejas palīdzību mācīs bērniem piesprādzēties. "Hansa Līzings Ceļa skolas" speciāli aprīkotajās automašīnās bērniem tiks rīkotas piesprādzēšanās sacensības. Lai labāk apgūtu piesprādzēšanās kustības, Robis ar bērniem skaitīs skaitāmpantiņu un piedalīsies rotaļā "klasītes".

Paredzēta arī kopīga lielās Robja puzles likšana un bērnu zīmējumu konkurss. Kampaņas noslēguma pasākumā Rīgā, Doma laukumā 18. jūnijā būs skatāma bērnu zīmējumu izstāde.

Lai par jauniegūto draugu – Robi – un piesprādzēšanos bērni atcerētos arī pēc pasākuma, bērniem tiks dāvātas Robja rotaļlietas un puzles. Apliecinot savu apņemšanos vienmēr automašīnā piesprādzēties, katrs bērns pasākumā tiks aicināts parakstīties Lielajā Robja draugu grāmatā.

Kampaņas laikā bērnu automašīnas autodromos tiks aprīkotas ar drošības jostām, lai bērni arī rotaļājoties atcerētos, ka, iekāpjot automašīnā, ir jāpiesprādzējas.

Šo piektdien, sestdien un svētdien t/c "Mols", "Alfa" un "Spice" autostāvvietās patrulēs Bruņnesis Robis ar palīgiem un pārbaudīs, vai bērni automašīnās ir piesprādzēti. Bērniem, kuri automašīnās būs piesprādzēti, dāvinās Robja rotaļlietas, taču tie, kas nebūs piesprādzējušies, saņems pamācošu bilžu grāmatu. Robja rotaļlietas iespējams piestiprināt pie drošības jostas kā atgādinājumu, ka automašīnā vienmēr jāpiesprādzējas.

Bruņneša Robja patruļas tirdzniecības centru autostāvvietās tiek rīkotas papildus Valsts policijas reidiem un Robja patruļām "Statoil" degvielas uzpildes stacijās, lai kampaņas laikā par drošības jostu lietošanu informētu pēc iespējas plašāku sabiedrības daļu.

Kampaņa norisināsies septiņās Latvijas pilsētās – Rīgā, Ventspilī, Daugavpilī, Talsos, Saldū, Jelgavā un Limbažos – un ilgs trīs nedēļas: no 28. maija līdz 18. jūnijam. 18. jūnijā Rīgā Doma laukumā notiks kampaņas noslēguma pasākums.

Kampaņa ir vērsta uz 4-8 gadus veciem bērniem – automašīnu pasažieriem. Kampaņas radošā risinājuma autors ir reklāmas aģentūra "Creative Media Services", kas veidojusi kampaņu vienkāršā, bērniem saprotamā valodā, lai tā paliktu atmiņā un nestu rezultātus. Izpētot mērķauditorijas psiholoģiju, uztveri un intereses, kampaņas vadmotīvs būs bērnu draugs – rotaļlieta Robis.

Kampaņas mērķis ir palielināt drošības jostu lietotāju skaitu un samazināt ceļu satiksmes negadījumos ievainoto un bojā gājušo skaitu. Ar kampaņu tās rīkotāji vēlas mainīt bērnu, viņu vecāku un citu autovadītāju attieksmi un panākt, ka drošības jostas obligāti lieto gan auto vadītāji, gan pasažieri.

Kampaņu rīko CSDD sadarbībā ar Satiksmes ministriju, Iekšlietu ministriju un Valsts policiju. Kampaņu atbalsta Eiropas Komisijas, uzņēmumi "Latvija Statoil" un "Hansa Līzings".

Pasākumu plāns:

2006. gada 2. jūnijs, piektdiena. · t/c "Mols" autostāvvieta, pulksten 17:00 – 21:00.

2006. gada 3. jūnijs, sestdiena. · Kronvalda parks, pulksten 12:00 – 12:30. · Vērmanes dārzs, pulksten 13:00 – 14:15. · Bastejkalns, pulksten 14:45 – 16:00. · t/c "Alfa" autostāvvieta, pulksten 17:00 – 21:00. · t/c "Spice" autodroms ("Lido" bērnu pilsētiņa), pulksten 12:00 – 16:00.

2006. gada 4. jūnijs, svētdiena. · Kronvalda parks, pulksten 12:00 – 12:30. · Vērmanes dārzs, pulksten 13:00 – 14:15. · Bastejkalns, pulksten 14:45 – 16:00. · t/c "Spice" autostāvvieta, pulksten 17:00 – 21:00. · "Lido Atpūtas centra" autodroms, Krasta iela 76, pulksten 12:00 – 16:00.

 
Visi komentāri
 
202349. viesis 1.jūnijs 2006 12:46
0 0 Atbildēt

brunjesis robis ir kautkas liidziigs profesoram akjiitim ja?? :)

202362. viesis 1.jūnijs 2006 14:38
0 0 Atbildēt

he, iauto dzimshanas diena, sola bezmaksas autslegu, tacu nepiebilst, ka jauna usera izveidei taa neder. Nu ta biku tomer nezoliidi, domaju ka klusu par registretu useri peec vairaaku gadu lasiishanas... :)

202363. viesis 1.jūnijs 2006 14:41
0 0 Atbildēt

Jā, tā nu ir, jūzerus veidot nevar :(

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti