Sāks remontēt Vienības gatves otru pusi 1

 
6.jūnijs 2006 0:08

Naktī no otrdienas, 6.jūnija, uz trešdienu, 7. jūniju, sāks rekonstruēt Vienības gatves otru pusi posmā no Ģimnastikas ielas līdz Kārļa Ulmaņa gatvei. Satiksme tiks organizēta pa kreiso Vienības gatves pusi virzienā no centra, kas tika remontēta līdz šim un kas šobrīd ir paplašināta.

Lai paaugstinātu satiksmes drošību un uzlabotu satiksmes plūsmu, kopš aprīļa tiek veikta Vienības gatves rekonstrukcija posmā no Ģimnastikas ielas līdz K. Ulmaņa gatvei.

"Remontdarbi norisinās atbilstoši plānotajam. Līdz šim remontdarbi tieka veikti kreisajā ielas pusē virzienā no centra. Ir izbūvēts lietus ūdens kolektors, elektrokabeļi, ir pilnībā pārbūvēta ielas pamatne un turpinās trolejbusa kontakttīklu pārbūve. Remontētajā ielas posmā ir uzklāts šķembu segums. Pēc remontdarbu veikšanas ielas otrajā pusē atliks vien nolīdzināt šķembu segumu un veikt ielas asfaltēšanas darbus, lai jau septembrī Vienības gatvē varētu pilnībā atjaunot satiksmi pa asfaltētu un plašāku brauktuvi nekā līdz šim," norāda Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora vietnieks Edgars Strods.

Rekonstrukcijas laikā Vienības gatves bruģētais, sašaurinātais posms no Ģimnastikas ielas līdz K.Ulmaņa gatvei tiks padarīts platāks, tiks uzklāts jauns asfaltbetona segums, izbūvēta pagrieziena josla pie krustojuma ar K.Ulmaņa gatvi, ierīkota jauna lietus ūdens kanalizācijas sistēma. Tāpat tiks pārveidots arī paralēlais pievadceļš, lai tas vairs netiktu izmantots kā alternatīvais ātrumposms, kā tas, izbraukājot zālājus, ir šobrīd.

Tiks izveidota norobežota vietējā josla piekļūšanai pie ēkām. Virzienā uz centru līdzšinējā sabiedriskā transporta pieturvieta "Ģimnastikas iela" tiks izveidota pieturvietas kabatā, savukārt virzienā no centra pieturvieta "Ģimnastikas iela" tiks pārcelta uz priekšu aiz Atgāzenes ielas. Luksofori tiks uzstādīti uz arkas pār Ulmaņa gatvi, kā rezultātā luksofora signāli būs daudz pārskatāmāki. Tāpat tiks mainīts trolejbusu kontakttīkls, kā arī veikta apgaismojuma rekonstrukcija u.c.

Tāpat kā līdz šim satiksme pa Vienības gatves remontējamo posmu tiks organizēta divās joslās- katrā virzienā pa vienai. Ielas otras puses remontdarbu laikā satiksmes organizācija saglabāsies līdzšinējā.

Rīgas domes Satiksmes departaments aicina iedzīvotājus būt saprotošiem.

 
Visi komentāri
 
203213. viesis 7.jūnijs 2006 21:38
0 0 Atbildēt

www.satdep.lv/Demo/index2.asp?x=77

beidzot arii shis sakusteejies.

tiesa nabaga maaciibniekiem, kas tuseja tai tupikaa pa dienu un miilniekiem, kas pa naktiim, naksies bik relokjeeties ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti