Visus «Mini GP» izpārdod vēl pirms prezentācijas 3

 
14.jūnijs 2006 11:09

Visi speciālās sērijas Mini GP, ko izstrādājis ateljē John Cooper Works (JCW), izrādījās izpārdoti pēc iepriekšējiem pasūtījumiem jau mēnesi pirms oficiālās auto prezentācijas. Lielbritānijā par ekskluzīvo auto īpašniekiem kļūs 444 personas.

Mini GP tika „izsludināts” jau pagājušā gada oktobrī. Šis auto no sērijveida versijas atšķiras ar par 40 kg samazinātu svaru, kā arī līdz 218 Zs forsētu 1,6 litru kompresordzinēju. Rezultātā jaunais auto 100 km/h spēj sasniegt 6,5 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 235 km/h.



Turklāt Mini GP ir tikai divi Recaro sēdekļi – aizmugures „dīvāns” likvidēta auto svara samazināšanas nolūkā. Visbeidzot, hečbeks komplektēts ar ekskluzīva dizaina 18 collu riteņu diskiem, kā arī tam pārregulēta stabilizācijas sistēma. Mini GP tiks krāsots tikai vienā krāsā – gaiši zila metālika ar sudrabotu jumtu, bet tā cena teju vai divas reizes pārsniedz sērijveida Mini Cooper S cenu.

Mini GP ar numuru 0001 šajā vasarā būs aplūkojams Londonas autošovā. Turklāt, sakarā ar lielo pieprasījumu pēc šī auto, ateljē John Cooper Works pieņēmis lēmumu izlaist papildu partiju - aptuveni 2000 auto.
 
Visi komentāri
 
203928. viesis 14.jūnijs 2006 13:22
0 0 Atbildēt

Ja izlaidiis veel, tiem, kas taa raavaas peec ekskluziivaa mini, tas buus kaa sitiens pa d|#$|_|, jo no ekskluzivitaates vairs ne minjas.

203931. viesis 14.jūnijs 2006 13:25
0 0 Atbildēt

bet tas ir feini ierobežotā izlaidumu ierobežotais papildizlaidums!

diez kurš no tiem skaitīsies īstais un krutais?

krix

204099. viesis 15.jūnijs 2006 10:25
0 0 Atbildēt

vovo...kāpēc uzreiz nevar rakstīt, ka izlaidīs 2444 nevis 444? :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 6

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Rīgas dome ārkārtas sēdē lems par 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma atjaunošanai 3

Šodien izsludināta Rīgas domes ārkārtas sēde, kurā deputāti lems par vairāk nekā 10 miljonu eiro novirzīšanu ielu seguma remontiem, liecina ārkārtas sēdes darba kārtība. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 2

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti