Visus «Mini GP» izpārdod vēl pirms prezentācijas 3

 
14.jūnijs 2006 11:09

Visi speciālās sērijas Mini GP, ko izstrādājis ateljē John Cooper Works (JCW), izrādījās izpārdoti pēc iepriekšējiem pasūtījumiem jau mēnesi pirms oficiālās auto prezentācijas. Lielbritānijā par ekskluzīvo auto īpašniekiem kļūs 444 personas.

Mini GP tika „izsludināts” jau pagājušā gada oktobrī. Šis auto no sērijveida versijas atšķiras ar par 40 kg samazinātu svaru, kā arī līdz 218 Zs forsētu 1,6 litru kompresordzinēju. Rezultātā jaunais auto 100 km/h spēj sasniegt 6,5 sekundēs, bet tā maksimālais ātrums ir 235 km/h.



Turklāt Mini GP ir tikai divi Recaro sēdekļi – aizmugures „dīvāns” likvidēta auto svara samazināšanas nolūkā. Visbeidzot, hečbeks komplektēts ar ekskluzīva dizaina 18 collu riteņu diskiem, kā arī tam pārregulēta stabilizācijas sistēma. Mini GP tiks krāsots tikai vienā krāsā – gaiši zila metālika ar sudrabotu jumtu, bet tā cena teju vai divas reizes pārsniedz sērijveida Mini Cooper S cenu.

Mini GP ar numuru 0001 šajā vasarā būs aplūkojams Londonas autošovā. Turklāt, sakarā ar lielo pieprasījumu pēc šī auto, ateljē John Cooper Works pieņēmis lēmumu izlaist papildu partiju - aptuveni 2000 auto.
 
Visi komentāri
 
203928. viesis 14.jūnijs 2006 13:22
0 0 Atbildēt

Ja izlaidiis veel, tiem, kas taa raavaas peec ekskluziivaa mini, tas buus kaa sitiens pa d|#$|_|, jo no ekskluzivitaates vairs ne minjas.

203931. viesis 14.jūnijs 2006 13:25
0 0 Atbildēt

bet tas ir feini ierobežotā izlaidumu ierobežotais papildizlaidums!

diez kurš no tiem skaitīsies īstais un krutais?

krix

204099. viesis 15.jūnijs 2006 10:25
0 0 Atbildēt

vovo...kāpēc uzreiz nevar rakstīt, ka izlaidīs 2444 nevis 444? :)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti