Minirallija čempionāts viesosies Ķekavā

 
25.jūnijs 2006 1:49

Svētdien Ķekavas apkārtnē risināsies Latvijas minirallija čempionāta trešais posms – rallijs „Ķekava ‘06”. Pirmās automašīnas starts paredzēts jau pl. 7:30 pie Ķekavas sporta nama, bet pirmais ātrumposms sāksies pl. 8:06. Kopumā sportistiem būs jāveic astoņi ātrumposmi, kuru kopgarums būs gandrīz 36 km.

Minirallijs „Ķekava ‘06” sāksies jau sestdien, kad izstāžu kompleksā „Rāmava” Valdlaučos tiks veikta tehniskā komisija, kā arī dalībniekiem tiks izsniegta trases dokumentācija. Pēcpusdienā sportisti dosies pierakstīt trasi, lai jau agrā svētdienas rītā varētu mesties sacensību virpulī.

Paredzams, ka sacensībās, kurām starts tiks dots svētdien pl. 7:30 pie Ķekavas sporta nama, startēs aptuveni 70 ekipāžas, to vidū arī Raimonds Strokšs/Anrijs Jesse („Mitsubishi EVO VIII”) un Andis Neikšāns/Edgars Utāns („Renault Clio RS”). Iespējams, ka dalībnieku vidū redzēsim arī Matīsu Mežaku/Miķeli Mežaku („Mitsubishi EVO VIII”).

Pirms dažām nedēļām minirallijā „Rietumi 2006 - „Yokohama” kauss” sāncenšiem nekādas cerības uz uzvaru neatstāja Strokšs, bet vai Ķekavas ceļos labākie minirallisti no 4WD+ klases – Jānis Dūcis, Jānis Meiers, Roberts Vuguls un Guntars Miķelsons vēlēsies ar to samierināties?

Ne mazāk sīvas cīņas gaidāmas arī citās ieskaites grupās, it īpaši jau 1600+ klasē, kurā vadošie sportisti uzrāda ļoti blīvus rezultātus. Šīs klases uzvarētājas savā īpašumā iegūs divas sporta riepas no „Plaza”.

Minirallijs „Ķekava ‘06” šogad ietvers astoņus ātrumposmus, kas būs sadalīti divās sekcijās. Pirmā ātrumposma Olainē starts jau pl. 8:06, bet pēc neilga brīža zaļā gaisma tiks dota arī Plakanciema ātrumposmam.

Šos „dopus” sportisti veiks divreiz. Pēc servisa zonas pie putnu fabrikas „Ķekava” rallijs atsāksies ar ātrumposmu Dimzu kalnā, turpinājumā sportistu karavānai dodoties uz Daugmali un Zvirgzdi, lai pl. 13:59 atgrieztos Dimzu kalnā uz pēdējo „dopu”. Precīzas rallija kartes būs pieejamas vortālos www.autosports.lv un www.4rati.lv piektdienas pēcpusdienā.

Latvijas 2006. gada čempionāts minirallijā
Kopvērtējums pirms 3. posma

4WD+
Jānis Dūcis/Aivars Anevics 30, Guntars Miķelsons/Aivars Maļavkins 18, Roberts Vuguls/Normunds Vuguls 18.

4WD
Didzis Blūms/Aigars Rencis 27, Gatis Balgalvis/D. Arājs 21, Mikus Bērzkalns/Māris Kulšs 18.

1600+
Raivo Pikke/Artis Dreimanis 27, Edgars Poriņš/Ģirts Roļskijs 20, Uldis Apsītis/Māris Liepiņš 16.

1600
Zigurds Kalniņš/Ģirts Dombrovskis 30, Andris Andiņš/Māris Ešmanis 20, Raivis Grīnfelds/Iveta Grīnfelda 16.

ROAD
Mareks Vītols/Elvis Stankevičs 22, Mareks Švarcs-Švampāns/Zigmunds Nurža 15, Māris Freibergs/Itars Siliņš 12, Oļegs Teļežņikovs/Irina Teļežņikova 12.

Komandas
 „Veģi” 51, „GM Auto/V4 Motors” 51, „RDN rallija komanda” 48.

LAF Standartauto komisijas preses dienests
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 3

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 7

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 39

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti