Noticis NSNF orientēšanās rallijs «Otrais 2006» 7

 
4.jūlijs 2006 9:59

Sestdien, 1. jūlijā notika kārtējais NSNF atklātais orientēšanās rallijs „Otrais 2006”. Šoreiz piedalījas 7 mašīnas.

Pasākumu ar savu dalību pagodināja arī viena iAuto ralliju „profesionāļu” ekipāža, kas bija aprīkota atbilstoši pēdējām modes prasībām. Tas nozīmē elektronisku karti, GPS navigāciju un precīzo nobraukto metru skaitītāju.

Sekojot tradīcijām daži pasākuma dalībnieki neieradās laikā, tāpēc starts arī šoreiz bija ar 15 minūšu kavējumu.



Startā dalībniekiem tika izsniegta karte, kurā bija starts un 12 kontrolpunkti. LKP un finišs kartē atzīmēti nebija, lai tos atrastu dalībniekiem vajadzēja nedaudz pastrādāt ar kalkulatoriem un cirkuļiem. Uzreiz jāatzīmē, ka stūrmaņi izrādījās attapīgi, tāpēc neesošo cirkuļu vietā uzreiz tika liktas lietā šņorītes, zīmuļi un adatiņas.
 
LKP bija jāatrod un tajā jāatzīmējas 45 minūtes pēc starta, bet visas distances veikšanai bija paredzētas 90 minūtes. Jūs teiksiet, ka nav jau nekas sarežģīts 90 minūtēs nobraukt apmēram 80 kilometrus! Pamēģiniet paši, te ir kontrolpunktu kartiņa uz kuras ir norādīts katra punkta attālums no KLP un finiša:


 
Kā parasti kontrolpunkti bija sadalīti pāros. Tomēr man bija aizdomas, ka trase izrādīsies parāk vienkārša un tāpēc dalībniekiem bija iespējas iegūt papildpunktus, izpildot kādu no pieciem nelieliem uzdevumiem. Piemēram, viens no papilduzdevumiem bija: LKP tiesnesim kopā ar kontrolkarti jāiesniedz pasākumā laikā uzpildītas degvielas čeks. Šo papildiespēju gan izmantoja tikai viena ekipāža.

Visus kontrolpuntus atzīmēt izdevās tikai vienai komandai. 24 minūšu kavējums finišā un rezultātā tikai neprecīzi noregulētās sekundes otro vietu ieguvušās ekipāžas stūrmanes „TheGirL” pulksteņos ļāva pirmo vietu iegūt NSNF labākajai stūrmanei „essss” ar pilotu „edgars80”.

Kā kuriozu vēl varētu pieminēt ekipāžu, kas „paņēma” pa vienam punktam no katra punktu pāra.

Vakarā pēc pasākuma notika pikniks pašā Rīgas centrā. Tur tika paziņoti iepriekšējie rezultāti. Uzvarētāju apbalvošana ar piemiņas diplomiem, kā arī NSNF ceļojošā titula „Lohs #1” piešķiršana notiks piektdien korporācijas tradīcijām atbilstošos specifiskos kruīza apstākļos.

Rezultātus un fotogrāfijas variet meklēt  šeit »

Visi tiekamies piektdien kuģīša piestātnē starp vanšu un akmens tiltiem nedaudz pirms 20:00, neaizmirstiet paņemt līdzi dažus latus kuģīša biļetēm.

Dalībnieki ziņoja, ka šis pasākums viņiem ir paticis vēl labāk kā pirmais, tāpēc organizatori jau domā par nākamo pasākumu „Knapi trešais 2006”.

Pasākuma maršruta veidotājs Pirmais.
 
Visi komentāri
 
205643. viesis 4.jūlijs 2006 11:13
0 0 Atbildēt

hmm, nebiedri varees piedaliities? :)

205699. viesis 4.jūlijs 2006 16:26
0 0 Atbildēt

supppper pasāciens... arī Otrais 2006 piedalījās nebiedri... laikam jau ar to problēmu nav !!!!

205709. viesis 4.jūlijs 2006 17:23
0 0 Atbildēt

Dīvaini, ka tik maz komentāru.....parasti zin visus "rakstniekus" te riktīgi noliek... :D Laikam par NSNF korporāciju, un viņas aktivitātēm jau sen te nevienam nav ko teikt.....un principā jau arī nemaz nevaig... :D Bet, par pasākumu runājot, tas tiešam bija ļoti pat o.k. un man ir patiess prieks, ka mūsu rindās ir kāds , kurš ņemās, darās un izrāda iniciatīvu....tas tiešam ir krietni grūtāk, nekā vienkārši škidri...**** ( izteikties ) par cita darbiem, nedarbiem!! Paldies Pirmajam, ka Tu mums tāds esi!! :)

205725. viesis 4.jūlijs 2006 18:38
0 0 Atbildēt

es labpraat apsveertu iespeeju piedaliities naakamajaa reizee :)

205773. viesis 5.jūlijs 2006 8:54
0 0 Atbildēt

Tāks - Sviestcs ziņoja, ka rakstā minētā savākšanās vieta nav īstā - pareizā atrodas tuvāk dzelzceļa tiltam....

205948. viesis 6.jūlijs 2006 23:21
0 0 Atbildēt

pirmās 3 vietas iegūs diplomus un bučas..... pārējās tikai bučas :D:D:D

206018. viesis 7.jūlijs 2006 17:43
0 0 Atbildēt

no kā būs bučas???

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti