Slēgs satiksmi vairāku ielu posmos

 
14.jūlijs 2006 9:59

Sakarā ar akciju sabiedrības “Ceļu pārvalde” iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Vagonu ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā teikts, ka no 17. jūlija līdz 4. oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Vagonu ielā, posmā no Bruņinieku ielas līdz Matīsa ielai.

Akciju sabiedrībai “Ceļu pārvalde” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Vagonu ielas slēgtajā posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksmi Vagonu ielā var atjaunot pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.


Sakarā ar pilnsabiedrības “A.R.S. Projekts” iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Garciema ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā teikts, ka no 17. līdz 31. jūlijam tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Garciema ielā, posmā no Pludmales ielas līdz Sējas ielai.

Pilnsabiedrībai „A.R.S.” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Garciema ielas slēgtajā posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta satiksmi.
Transportlīdzekļu satiksmi Garciema ielā var atjaunot pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

SIA „Rīgas satiksme” uzdots no 17. līdz 31. jūlijam:
- organizēt 24a maršruta autobusu satiksmi no centra pa maršrutu līdz Selgas ielai, tālāk pa Selgas ielu, Mazsalacas ielu, Pludmales ielu, Vecāķu prospektu un tālāk pa maršrutu;
- nodrošināt informācijas izvietošanu slēgtajās pieturvietās par izmaiņām maršrutos.


Sakarā ar SIU “SUIS-Rīga” iesniegumu par kanalizācijas izbūves darbiem Volguntes ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojuma projekts, kurā teikts, ka no 15. līdz 17. jūlijam tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Volguntes ielā, posmā no Irlavas ielas līdz Rucavas ielai.

SIA “SUIS-Rīga” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Volguntes ielas slēgtajā posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksmi Volguntes ielā var atjaunot pirms rīkojuma projektā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.
 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 8

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 3

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti