Audi ir galvenais Zalcburgas festivāla sponsors

 
11.augusts 2006 10:31

Zalcburgas festivāls ir saviesīgs kultūras notikums, kas piesaista labi pazīstamus māksliniekus un mūzikas cienītājus no visas pasaules. Kā galvenais sponsors arī šogad Audi AG lepojas rosināt harmonisku mijiedarbību starp kultūru un rūpniecību.

2006.- jubilejas gadā, kopā ar mūzikas pasauli atzīmējot Volfganga Amadeja Mocarta 250. dzimšanas dienu, auto ražotājs komponistam cieņu izrāda divos veidos: papildus šī festivāla sponsorēšanai, kura centrā ir Mocarts, Audi ir veicis arī nozīmīgu finansiālu ieguldījumu mazās festivāla zāles – tā sauktās „Mocarta mājas” - pārbūvēšanā.

Šī gada Zalcburgas festivāla uzmanības centrā bija “Audi nakts” Monhsbergā (Mönchsberg). Daudzi prominenti Audi viesi un draugi, starp viņiem Tomass Gotšalks, Uši Glāsa un Kajs Flaume, piedalījās jubilejas svinībās restorānā M32, kas sekoja oficiālajai svinīgajai Mocarta “Burvju flautas” pirmizrādei. Kā īpašs pārsteigums visiem apmeklētājiem arī mākslinieki, kas piedalījās operas pirmizrādē, ieradās pasākumā „Audi nakts”, kad viņu veiksmīgā uzstāšanās bija beigusies.

Sadarbība ar Zalcburgas festivālu ir būtiskākā Audi kultūras sponsorēšanas programmā. Audi AG ir bijis pasaules visslavenākā mūzikas un teātra festivāla galvenais sponsors kopš 1995.gada. “Atbalstot mākslu un saglabājot kultūru dzīvu, mēs vēlamies uzturēt radošu motivāciju,” saka Ralfs Veilers, mārketinga un tirdzniecības padomes loceklis. Veicināt citu radošu darbību, kā arī pašiem būt radošiem ir divi aspekti, kas ir ļoti cieši saistīti, jo īpaši zīmolam, kura devīze ir “Vorsprung durch Technik”. Turklāt Zalcburgas festivāls piedāvā unikālu vidi, kurā piedzīvot Audi,- gan apmeklējot Audi sponsorētos uzvedumus, gan ceļojot ar kādu no festivāla satiksmei nodrošinātajiem Audi A8.



Jāpiemin arī Audi “Vasaras koncerti”, kas šogad notika jau septiņpadsmito reizi. Pasākums, apliecinot Audi AG rūpes par saviem darbiniekiem, ar devīzi “Vorsprung live erleben” no 14.jūlija līdz 4.augustam notika Ingolštatē un citās ar Audi ražošanu saistītās Vācijas pilsētās. Katru gadu “Vasaras koncertos” piedalās pasaulslaveni klasiskās un džeza mūzikas izpildītāji, kā arī rok- un popmūzikas zvaigznes. Šīgada programmā īpaši tika izcelts Volfgangs Amadejs Mocarts, atzīmējot komponista 250.dzimšanas dienu.

Arī Latvijā Audi ir iesaistījies kultūras dzīves atbalstīšanā. Kopš 2005.gada Audi importētājs Latvijā un Lietuvā ir Latvijas Nacionālās Operas orķestra patrons. Kā Audi viesi Zalcburgas festivālā V.A.Mocarta operas “Burvju flauta” pirmizrādi noskatījās Mārtiņš Ozoliņš, LNO diriģents, un direktora vietniece Indra Lūkina. Audi Centrs Rīga, savukārt, kā īpašos viesus uz Zalcburgas festivālu uzaicināja savus ilggadējos klientus.

Zalcburgas festivāls šogad norisinās no 24.jūlija līdz 31.augustam. Sīkāka informācija par festivālu www.salzburgfestival.at

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti