Ielu būvniecības un rekonstrukcijas apspriešana 4

 
16.augusts 2006 0:00

Šonedēļ sākas Juglas ielas pagarināšanas posmā no Biķernieku ielas līdz Lubānas ielai, Šmerļa ielas rekonstrukcijas un jaunu ielu izbūves Juglā ieceres publiskā apspriešana. Tā turpināsies līdz 11.septembrim.

Lai autovadītājiem turpmāk būtu iespēja apbraukt pilsētas centru pa Juglas ielu, Rīgas domes Satiksmes departaments ierosina izbūvēt Juglas ielas turpinājumu līdz A.Deglava ielas rotācijas aplim. Kaivas iela līdz ar to turpmāk būtu vietējas nozīmes iela.
RD Satiksmes departaments ierosina arī veikt Šmerļa ielas rekonstrukciju ar mērķi paplašināt brauktuvi, nodrošināt ērtu sabiedriskā transporta satiksmi, izbūvēt gājēju ietves ar veloceliņu. Rekonstrukcijas gaitā tiktu arī paaugstināta gājēju drošība, šķērsojot Šmerļa ielu pie Brīvības gatves. Līdz šim Šmerļa ielā gājēju ietves nav bijušas.

Rekonstrukcijas ietvaros gājēju ietves ierosināts izbūvēt uz atsevišķas no brauktuves atdalītas joslas, izmantojot esošās Šmerļa meža takas un maksimāli saglabājot esošos kokus.

Tāpat paredzēts izbūvēt jaunas ielas Juglā, lai nodrošinātu iespēju īpašniekiem piekļūt pie pašvaldības piedāvātajiem kompensējamajiem zemes gabaliem.

Informatīvie materiāli apskatāmi Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas vestibilā, Rīgā, Brīvības gatvē 266 katru darba dienu no plkst.9.00 līdz 17.00.
Aicinām iedzīvotājus atsauksmes un ierosinājumus sniegt Rīgas pilsētas Būvvaldē Amatu ielā 4 līdz 11.septembrim.

Būvniecības publiskās apspriešanas beigu sēde notiks 13. septembrī plkst.11.00 Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcijas telpā Nr.110, Rīgā, Brīvības gatvē 266.

Pēc publiskās apspriešanas rezultātu apkopošanas Rīgas pilsētas Būvvalde virzīs jautājumu izskatīšanai Rīgas domē.
 
Visi komentāri
 
209085. viesis 17.augusts 2006 0:28
0 0 Atbildēt

paredzēts izbūvēt jaunas ielas Juglā, lai nodrošinātu iespēju īpašniekiem piekļūt pie pašvaldības piedāvātajiem kompensējamajiem zemes gabaliem

----------------------------------------------------------------------

Stulbā dome toč ir stulba. Vairs nav ko remontēt, ka biezajiem par nodokļu naudu ir jāsponsorē pievadceļi? Nabadziņi. Būtu labāk uzlabojuši visiem rīdziniekiem domātos ceļus, piemēram Miera iela posmā no Brīvības līdz Tallinas ielai u.t.t..

209088. viesis 17.augusts 2006 8:23
0 0 Atbildēt

Diemžēl darba laikā man ir jābūt savā darba vietā. Aiz kam man nav iespējams piedalīties sabiedriskajā apspriešanā un nodot savu vērtējumu projektam.

Vai tiešām šajā informācijas tehnoloģiju laikmetā nevar izvietot projekta dokumentāciju publiski pieejamā vietā Rīgas Domes interneta portālā lai cilvēkiem ir iespējas arī ārpus darba laika iepazīties ar projektu? Atpakaļsaikni varētu nodrošināt kaut vai ar parastā pasta starpniecību - pēc projekta izpētes internetā savas atsauksmes ar savu parakstu nosūtīt pa pastu.

Domāju ka šāda veida apspriešana būtu daudz efektīvāka un ar projektu varētu iepazīties krietni lielāka sabiedrības daļa. Galu galā darba laikā mēs strādājam un pelnam naudas no kurām tiek iekasēti nodokļi kuri daļēji nonāk Rīgas kasē. Ja man būs daudz brīva laika darba laikā tad Rīgas kasē ticamākais ka naudiņas no manis būs minimāli...

209094. viesis 17.augusts 2006 9:16
0 0 Atbildēt

TO: viesis209085

Duraciņ; izlasi kartīgi šo citātu

"paredzēts izbūvēt jaunas ielas Juglā, lai nodrošinātu iespēju īpašniekiem piekļūt pie pašvaldības piedāvātajiem kompensējamajiem zemes gabaliem''

UN tad virini muti. Neesmu vainīgs, ja manu mantoto zemi šķērso Brīvības iela tādēļ arī dabūju zemīti tur.

209177. viesis 17.augusts 2006 20:44
0 0 Atbildēt

TO 209094. viesis

Pajoliņ, ne jau tādiem kā tu šie ceļi tieši (!) Juglā tiek būvēti. Labi pievadceļi tikai ceļ zemes vērtību pie tās tālakas pārdošanas. Tas, ka tu parakstījies uz savu zemi kaut kur hrenviņzinkur es vainīgs nejūtos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti