«Fiat Punto» būs sedana virsbūve 7

 
23.augusts 2006 0:12

Dienvidamerikas un Āzijas auto tirgū drīzumā parādīsies jauna Fiat Punto versija ar sedana virsbūvi. Nav izslēgts, ka jaunais auto parādīsies Eiropas valstu dīleru salonos, kur modelis ar hečbeka tipa virsbūvi nebaudīja īpašu popularitāti.



Auto būs pieejams ar diviem benzīna dzinējiem – ar 65 un 95 Zs jaudu, kā arī ar 1,3 litru turbodīzeli MultiJet ar 75 Zs jaudu.



Pagaidām auto veic pēdējos testus, kuru laikā arī patrāpījies pa spiegu kameras objektīvam. Tomēr, pateicoties pamatīgajai kamuflāžai, spriest par auto ārieni pagaidām ir diezgan grūti, tomēr ir pamats domāt, ka eksterjers pārāk neatšķirsies no 3- un 5 durvju versijas.



Turklāt, tūlīt pēc spiegu foto parādīšanās tika publiskots arī datormodelēts attēls, kas ļauj gūt priekšstatu par topošā auto izskatu.
 
Visi komentāri
 
209577. viesis 23.augusts 2006 7:31
0 0 Atbildēt

Eu, nu raksta tulkotājs ir galīgi nogrābis greizi, citēju: "Nav izslēgts, ka jaunais auto parādīsies Eiropas valstu dīleru salonos, kur modelis ar hečbeka tipa virsbūvi nebaudīja īpašu popularitāti."

Kļūt par pārdotāko auto savā klasē nozīmē - negūt īpašu popularitāti Eiropā??? Varbūt Āzijā Grande punto nebija guvis popularitāti, bet par eiropu - tie ir salti meli....

209592. viesis 23.augusts 2006 9:20
0 0 Atbildēt

Nebaudīja īpašu popularitāti - what the f...

209596. viesis 23.augusts 2006 9:38
0 0 Atbildēt

Raksta autoram laikam Eiropa tiek uzsatīta kā LV, jo tikai Latvijā šim auto vēl iet pagrūti ar popularitāti.

209599. viesis 23.augusts 2006 10:30
0 0 Atbildēt

nu taatad priecaajamies in LV paraadiisies arī šis :D atskiriibaa no citaam eiropas valstiim :P mees buusim kaa aafrika :D

209616. viesis 23.augusts 2006 12:38
0 0 Atbildēt

maza izmēra sedans kā parasti izskatās nedaudz atbaidošs, pilnīgi atšķirībā no hečbeka.

209619. viesis 23.augusts 2006 13:14
0 0 Atbildēt

interesanti gan...

kas tad būtu šis?

auto.delfi.lv/news.php?op=a...&sid=3531&s=12

209732. viesis 24.augusts 2006 16:46
0 0 Atbildēt

Nu tikai un vieniigi jaasecina, ka Latvija pieder pie taa tumsaa gala, kaa aazija un D-amerika, ja seit tirgotu saadu modeli.

Bet buutu pilniigs analfabeetisms tik forsu auto sakeemot saadaa paskataa prieks Eiropas tirgus. Un nedomaaju, ka taa notiks.

Starp citu, Turcijaa, nezinu vai sobriid veel saliek, bet pirms diviem gadiem pilnaa sparaa gaaja Fiat Tempra razosana un tirdznieciiba, kurs prieks Eiropas no konveijera beidza ripot vairaak ka pirms desmit gadiem :)

Un siim tresajaam valstiim Fiats razo tresaas skiras auto. Tie gan dazreiz neizskaidrojamu iemeslu peec jau lietoti paraadaas arii muusu tirguu, piemeeram, Fiat Palio.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti