Sākas vairāku Rīgas ielu seguma atjaunošana 4

 
24.augusts 2006 0:00

Šonedēļ sākas ielas seguma periodiskā atjaunošana Ikšķiles ielā. Tāpat norit Mazās Juglas ielas rekonstrukcija posmā no Smilškalna ielas līdz Ezerkrastiem, Brīvdabas ielas un pievadceļa rekonstrukcija posmā no Brīvības gatves līdz Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja Rietumu vārtiem, Pils laukuma seguma rekonstrukcija Vecrīgā un ielas seguma periodiskā atjaunošana Krišjāņa Valdemāra ielā- posmā no Bruņinieku ielas līdz Senču ielai.

Ielu seguma periodiskā atjaunošana tiek veikta tajos ielu posmos, kur ielas asfaltbetona segums ir savu mūžu nokalpojis un sliktā tehniskā stāvoklī.

Mazā Juglas iela posmā no Smilškalna ielas līdz Ezerkrastiem līdz šim bija zemes ceļš. Rekonstrukcijas rezultātā tiks uzklāts asfaltbetona segums, kā arī tiks uzstādīts jauns ielas apgaismojums. Savukārt Brīvdabas iela rekonstrukcijas laikā tiks paplašināta, lai iedzīvotājiem un pilsētas viesiem būtu ērtāk piekļūt Latvijas Etnogrāfiskajam brīvdabas muzejam.

Tāpat tiks uzklāts jauns asfaltbetona segums, kas bija savu mūžu nokalpojis un sliktā tehniskā stāvoklī, kā arī tiks uzstādīts jauns ielas apgaismojums. Lai uzlabotu seguma stāvokli un Vecrīgas vizuālo tēlu, tiek veikta arī Pils laukuma rekonstrukcija. Līdz šim Pils laukuma segums bija sliktā tehniskā stāvoklī un bija nepieciešams to atjaunot.

Paredzēts, ka remontdarbi Ikšķiles ielā tiks pabeigti oktobrī. Savukārt Mazās Juglas ielas, Pils laukuma seguma rekonstrukciju un Brīvdabas ielas rekonstrukciju ir paredzēts pabeigt novembrī, bet ielas seguma atjaunošanu Kr. Valdemāra ielas posmā - oktobrī.
 
Visi komentāri
 
209685. viesis 24.augusts 2006 10:29
0 0 Atbildēt

Malači... tad kad lietus un korķu sezona klaat, tad šie sāk rosīties! Kapēc gan šos darbus nedara atvaļinājuma laikā, kad tas krietni mazāk traucē satiksmi?

209693. viesis 24.augusts 2006 11:02
0 0 Atbildēt

Tāpēc, ka strādniekiem arī vajag atvaļinājumu

209701. viesis 24.augusts 2006 12:06
0 0 Atbildēt

Yeh! Tomēr arī Valdemāra iela tiek remontēta. Es jau domāju ka tā ir aizmirsta galīgi un pavisam... :)

Bet par to ka Pils laukumā būtu tik intensīva satiksme lai segums tiktu bojāts.... kādi gan tikai brīnumi pasaulē nenotiek. :P

209741. viesis 24.augusts 2006 18:09
0 0 Atbildēt

Kad rudens, ziema ar saviem slapjumiem, slapdraņķiem, sāļiem un saliem klāt, tad Latvijā kaut kur lielās par jauna asfalta uzklāšanu!

Līdzīgi ir arī ar ceļu apzīmējumu krāsošanu, tieši pirms ziemas...

Lai gan te jau vairāk vainīgs tas latvju tautai ļoti vajadzīgais NATO samits ha- ha- ha...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 13

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti