Pirmā «Opel Astra OPC» jau Latvijā 3

 
18.septembris 2006 11:13

Jau šodien Adam Auto salonā ir apskatāma pirmā Astra OPC Latvijā, bet šonedēļ Adam Auto klientiem būs unikāla iespēja izmēģināt OPC automašīnas trasē 333, kuras tiks atvestas speciāli šim pasākumam, lai prezentētu paplašinātās Opel iespējas.

Pasākumā būs pieejami pieci no šiem „hi-end” modeļiem: Meriva, Zafira, Astra GTC, Vectra un Vectra Caravan.



“Bāzēti uz jau esošiem modeļiem, OPC transportlīdzekļi ir vizuāli uzlaboti ar akcentētu sportisku dizainu. Pie citām atšķirīgām iezīmēm jāpieskaita: priekšējais bamperis ar pazeminātu spoileri un izteiktiem sportiska dizaina elementiem, īpaša dizaina priekšējiem miglas lukturiem, iespaidīga izmēra ekskluzīviem vieglmetāla sakausējuma diskiem, izteikti sportiskiem sānu sliekšniem un sporta bremzēm.



Salons aprīkots ar augstas kvalitātes pasaulē pazīstamiem sporta aprīkojuma elementiem, tādiem kā Recaro sporta sēdekļiem, sporta ādas stūri, ādas ātrumu pārslēdzēja rokturi un unikālām OPC dizaina mērinstrumentu ciparnīcām. OPC nav tikai dizainiski sportiskas automašīnas, bet ir padomāts arī par dzinēju, stūres iekārtu un balstiekārtu. OPC automašīnas ir aprīkotas ar dzinējiem, kas sasniedz, atkarībā no modeļa, 255 Zs jaudu. Tāpat aprīkotas ar pazeminātu sporta balstiekārtu, IDS plus – automašīnas balstiekārtas cietības, stūres iekārtas un dzinēja dinamikas kontroles sistēmu un ESP stabilitātes sistēmu” stāsta Adam Auto Opel tirdzniecības vadītājs Zigurds Liepa.



Ar Astru OPC, Opel ierindojas attīstīto sporta auto kategorijā. Kupejas trīsdurvju modelis ir aprīkots ar 177kW/240zs, 2.0 litru turbo dzinēju, kas līdz100 km/h ieskrienas 6.4 sekundēs un sasniedz maksimālo ātrumu 244 km/h.

Kompaktais sporta auto ir tīršķirnes ielas sporta auto, pateicoties elektroniskajai kontrolei tā piekare automātiski adaptējas dominējošajam ceļa segumam un individuālajam braukšanas stilam.

Adam Auto
 
Visi komentāri
 
211482. viesis 18.septembris 2006 11:25
0 0 Atbildēt

Lai gan Opel neuzskatu par mašīnu, šis man patīk :)

211491. viesis 18.septembris 2006 12:01
0 0 Atbildēt

Tikai salona bilde laikam būs ieprukusi no cita auto... tāds abloms...

211510. viesis 18.septembris 2006 13:29
0 0 Atbildēt

Salons Zafira OPC

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti