No 1. oktobra jauns autobusa maršruts 6

 
2.oktobris 2006 0:02

No 01.10.2006. darba dienās un brīvdienās uzsāk kursēt 6. maršruta autobuss Dreiliņi – Centrālā stacija. No Dreiliņiem uz Centrālo staciju autobusi kursēs pa Ē.Valtera ielu, A.Deglava ielu, Pērnavas ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Raiņa bulvāri (17. trolejbusa galapunkts).

No Centrālās stacijas uz Dreiliņiem autobusi kursēs pa Marijas ielu, Merķeļa ielu, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Pērnavas ielu, A.Deglava ielu, Ē.Valtera ielu.

RP SIA Rīgas satiksme valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens: „Šī maršruta ieviešana ir ļoti nozīmīga visai Rīgai un īpaši Dreiliņu iedzīvotājiem, jo ļaus tiem ar sabiedrisko transportu ērti nokļūt Rīgas centrā. Šis ir pirmais sabiedriskā transporta maršruts, kas kursēs uz Dreiliņiem. Attīstoties Rīgas pilsētai, neapšaubāmi ir jāattīstās arī jauniem sabiedriskā transporta maršrutiem, sniedzot mūsu klientiem pēc iespējas kvalitatīvākus un ērtākus pakalpojumus.”

Pirmais autobuss no Dreiliņiem uz Centrālo staciju atiet plkst. 5.40, bet pēdējais no Centrālās stacijas uz Dreiliņiem plkst. 23.05.
 
Visi komentāri
 
212664. viesis 2.oktobris 2006 7:57
0 0 Atbildēt

Un cik autobusu palika mazāk citos maršrutos? To gan neziņo!!!

212672. viesis 2.oktobris 2006 9:40
0 0 Atbildēt

Vajag Rīgas pašvaldībai sadarbībā ar Salaspils pašvaldību organizēt jaunu maršrutu, citādi Salaspilī ir autobusu monopols, citas firmas nevar uzsākt darbību, bet paši(SIA Galss-Buss) īsti nespēj nodrošināt normālu pasažieru pārvadāšanu. Autobusi ir pārpildīti, autobusi ir veci un bieži lūzt, autobusu vadītāji dvēselē ir Šumaheri un CSN viņiem ir sveša lieta.

212674. viesis 2.oktobris 2006 9:55
0 0 Atbildēt

Paskataties kāds tas maršruts ir !!!!

Vēl garāku un lēnāku laikam izdomāt nevarēja....

Kāpēc nav normālu maršrutu kuri no attāliem mikrorajoniem pa taisno brauc.... nevis līkumo un rezultātā uz purvciemu jābrauc 1 stunda...

212676. viesis 2.oktobris 2006 9:59
0 0 Atbildēt

Nu blin kartejais sedevrs jauns marsruts labi bet kakovo hrena tas atkal jaadzen ieksaa uz briiviibveni un tad atkal atpakal uz staciju?Nevajag man autobusu kurs brauc caur centru bet uz centru.Cauri centram ar kajam iziet ir daudz atraak.

212694. viesis 2.oktobris 2006 12:13
0 0 Atbildēt

Vēl jau viens pabērns ir Titurga (Baloži) Tur 23. autiņš kursē, bet tas, tajā vietā, lai vilktu pa Bauskas šoseju uz Rīgu, brauc cauri Bišumuižau, Rāmavai un vēl nezin kur. Rezultātā, maršruts no 20 min pārvēršas par 1,5h. Ir jau arī mikriņi, bet tie jau Baložos piestūķējas pilni kā siļķu mucas un pie pagrieziena uz Titurgu, ja arī apstājas, tad tikai lai iespiestu vēl kādu siļķi mucā.

Uz Titurgas centru vispār nekas nekursē, tikai vieglie, bet pietura ~500m no centra. Bet centrs ta faktiski atrodas malā, pie iegraucamā ceļa. Nebūtu jau nekas pastaigāties pa svaigu gaisu, bet, ja tas ir kārtīgs rudens rīts un sīkajam tā ir vienīgā iespēja tikt uz skolu?

m

PS. Es par laimi nedzīvoju ne Titurgā, ne Baložos :)

219947. viesis 6.decembris 2006 20:18
0 0 Atbildēt

Labais Autobuss Es Ar Babu Zinu Braucu Uz Rigas Centraltirgu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti