Jauno Fiat komercauto prezentācija salonā Auto Italia 8

 
26.oktobris 2006 9:30

26.oktobrī „Auto Italia” savā salonā Rīgā, G.Astras ielā 5 rīko jauno Fiat komercauto prezentāciju.

„Auto Italia” salonā vienkopus būs iespēja iepazīties ar tādiem Fiat komercauto jaunumiem kā Fiat Ducato, Fiat Doblo Cargo, tā modifikāciju Cargo Maxi, Fiat Doblo Panorama, Fiat Strada un Fiat Panda VAN.



Jaunais Fiat Ducato modelis izceļas ar ievērojamām eksterjera dizaina izmaiņām un palielinātu kravnesību gan tilpuma, gan svara ziņā. Tas ir pieejams ar trīs reizes lielāku virsbūves tipu skaitu kā iepriekšējais modelis, padarot to atbilstošu ikviena klienta specifiskajām vajadzībām. Šis komercauto ir aprīkots ar drošības spilveniem, disku bremzēm uz visiem riteņiem, ABS, ESP, centrālo atslēgu un pretaizdzīšanas signalizāciju. Izmantotā EURO 4 dzinēja tehnoloģija nodrošina optimālu degvielas patēriņu un mazu izmešu daudzumu - par 10% samazinot degvielas patēriņu un par 30% pagarinot intervālu starp apkopēm.



Fiat Doblo Cargo pagājušajā gadā ieguva titulu „International VAN of the Year 2006" (gada furgons), uzvarot Eiropas komerctransporta žurnālistu ikgadējā starptautiskajā konkursā. Bez standarta Fiat Doblo Cargo furgona ar vienām vai divām sānu slīddurvīm tagad pieejamas modifikācijas ar augsto jumtu, atsevišķi atveramu jumta aizmugures sekciju, daļēji stiklotiem sānu paneļiem, kā arī jaunieviestā modifikācija Cargo Maxi - versija ar pagarinātu riteņu bāzi (2963 mm parasto 2583 mm vietā) un 850 kg kravnesību, paredzēta līdz diviem metriem garu priekšmetu pārvadāšanai.

„Fiat Doblo Cargo priekšrocība salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli ir plašais modifikāciju skaits. Tā nav ražotāja kaprīze, bet gan praktiskuma palielināšana, lai pircējs varētu iegādāties tieši to versiju, kas vislabāk atbilst viņa darba specifikai,” Baiba Tisenkopfa, SIA „ Auto Italia” direktore.

„”Auto Italia” salonā apskatāma un nopērkama arī jaunā Fiat Doblo Panorama pasažieru versija, kas ir gan ģimenes, gan ikdienas darba automobilis. Daļēji tas ir furgons, daļēji – kompakta automašīna, daļēji – apvidus automobilis. Lielie, vertikālie stikli nodrošina optimālu pārskatāmību un ietilpības sajūtu, kas tiek pastiprināta ar lielu kravas nodalījumu, kura ietilpība, nolaižot aizmugurējos sēdekļus, var būt no 750 līdz 3000 litriem. Jaunajā Fiat Doblo ir 7 pasažieru vietas, kas padara šo versiju par patiešam unikālu šajā transporta līdzekļu grupā,” Baiba Tisenkopfa.



Arī Fiat Strada, kurš pats par sevi ir unikāls ar to, ka Latvijas tirgū nav alternatīvu modeļu, ir piedzīvojusi kārtējo uzlabojumu programmu. Būtiski izmainīti vairāki eksterjera elementi - jauni priekšējie un aizmugurējie lukturi, priekšējie un aizmugurējie bamperi un priekšējā reste. Ievērojamas izmaiņas ir arī interjerā, gan priekšējam instrumentu panelim, durvju apšuvumiem, kas papildināts ar atraktīvām salona apšuvuma krāsām. Fiat Strada ir ar 1,3 Multijet 16V 85 ZS EURO 4 dīzeļdzinēju.

„Auto Italia” piedāvā arī līdz šim Latvijā nebijušu modeli - Fiat Panda VAN.
 
Visi komentāri
 
215584. viesis 26.oktobris 2006 18:29
0 0 Atbildēt

Ducato bildees absoluuti ne peec kaa eizskataas... bet dabaa... mmm :) tik interesanti... vai beidzot ir virsbuuves pastiprinaatas un stikli nelido laukaa kaa vecajiem.. :?

Redaktors 26.oktobris 2006 18:37
0 0 Atbildēt

Esot stiprāks par 30% pret vērpi...

215589. viesis 26.oktobris 2006 18:43
0 0 Atbildēt

P.S. neir piemineeta veel viena lieta: LCV versija ar pilno masu 4T kas vareetu likties pat interesanta... vismaz briidii kad saaks uz svariem arii businjus likt... :) tik buutu jaasaak peetiit ziime : smagajiem aizliegts :D

215607. viesis 27.oktobris 2006 9:08
0 0 Atbildēt

Nez kads bus jaunais Ducato? Vecajam vajadzeja 3 reizes mainit priekshejo stiklu divu gadu laikaa. Virsbuves izturiba bija pilniigi garaam.

215674. viesis 27.oktobris 2006 14:37
0 0 Atbildēt

Reaala pretekliiba visi fiati peec kaartas !

215731. viesis 29.oktobris 2006 18:41
0 0 Atbildēt

Fiati pilnīgs murgs, tāpat kā korejiešu sūdi!!!

215742. viesis 30.oktobris 2006 9:49
0 0 Atbildēt

interesanti būtu palasīt "viesu" pieredzi ar FIAT, citādi kautkā smieklīgi liekas šāda veida komentāri...

215744. viesis 30.oktobris 2006 10:03
0 0 Atbildēt

pēc fiat panda VAN nāk smart VAN vai kavasaki truck ? :)

Niks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes 3

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

Kāpēc jaunais Toyota Land Cruiser ir principiāli cits auto? (+VIDEO) 10

Uz plašās planētas ražošanā vairs nav atlicis daudz tādu automašīnu kā Toyota Land Cruiser. Tāpēc pirmā iepazīšanās ar jaunās jeb J250 paaudzes modeli Skotijā ir īpaši svarīga. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 3

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti