Vairākās Rīgas ielās slēgs satiksmi 1

 
31.oktobris 2006 0:02

Atbilstoši Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojumam no 1. līdz 30. novembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Grostonas ielā, posmā no Mālpils ielas līdz Jāņa Daliņa ielai (virzienā uz Jāņa Daliņa ielu).

Savukārt sakarā ar Diānas Kubliņas iesniegumu par būvdarbiem Maiznieku ielā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums,kurā noteikts, ka no 2006. gada 1. novembra līdz 2007. gada 1. septembrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Maiznieku ielā posmā no Nometņu ielas līdz Buršu ielai.


Diānai Kubliņai uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kas atrodas Maiznieku ielas slēgtajā posmā, transporta piebraukšanu dzīves vietai vai uzņēmumam un operatīvā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksmi Maiznieku ielā var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Sakarā ar pilnsabiedrības A.S.R. Projekts iesniegumu par rekonstrukcijas darbiem Vecāķu prospektā ir sagatavots Rīgas pilsētas izpilddirektora rīkojums,kurā noteikts, ka no 1. līdz 3. novembrim tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu satiksme Vecāķu prospekta un Paceplīšu ielas krustojumā.

Arī pilnsabiedrībai A.S.R. Projekts uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un operatīvā transporta satiksmi.

Transportlīdzekļu satiksmi Vecāķu prospekta un Paceplīšu ielas krustojumā var atjaunot pirms rīkojumā minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

SIA Rīgas satiksme uzdots no 1. līdz 3. novembrim organizēt 24a maršruta autobusu satiksmi no centra pa maršrutu līdz Ziedu ielai un atpakaļ un nodrošināt informācijas izvietošanu slēgtajās pieturvietās par izmaiņām maršrutos.
 
Visi komentāri
 
215845. viesis 31.oktobris 2006 10:16
0 0 Atbildēt

Varbūt kādreiz tas viss būs uz kartes redzams, un vēl ar visiem apbraucamajiem maršrutiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti