Amerikai radīts «Honda Civic MUGEN Si» prototips 4

 
6.novembris 2006 13:11

Leģendārie „Honda” automobiļu tūnētāji MUGEN sagatavojuši īpašu „Honda Civic MUGEN Si” prototipu, kas nupat izrādīts Amerikā SEMA 2006 (Specialty Equipment Market Association) izstādē.

Automobilis būs aprīkots ar īpašu piekari, vieglmetāla diskiem, sporta izplūdes sistēmu un aerodinamiku uzlabojošiem elementiem. Gadā tiks izgatavoti tikai 500 šādu „Honda Civic”, to cena -ap 30 000 USD un mašīnai būs spēkā pilna rūpnīcas garantija.

„Honda Civic MUGEN Si” piekare tikusi izstrādāta, aizvadot testus Motegi sacīkšu trasē Japānā. Pateicoties aktīvajiem amortizatoriem un atsperēm, automašīnas vadāmība ir uzlabota, bet tai pašā laikā ir saglabāts braukšanas komforts. Salīdzinot ar sērijveida „Honda Civic Si”, tūnētajam modelim priekšējais un aizmugurējais piespiedējspēks ir uzlabots par 8 līdz 24%, atkarībā no braukšanas apstākļiem.

„Honda Civic MUGEN Si” ir ieguvis īpašu aerodinamikas paketi, kurā ietilpst priekšējais un aizmugurējais spoileris, sānu spoileri, sportiska radiatora reste un difuzors aizmugurējā bamperī. Automašīna tiks piedāvāta vienā - „Fiji Blue Pearl” – krāsā.

„Desmitiem gadu MUGEN vārds ticis saistīts ar „Honda” automašīnām, un jaunā „Honda Civic Si” izlaišana bija labs iemesls abām kompānijām atkal apvienoties kopīgam darbam,” saka „Americam Honda” viceprezidents Džons Mendels. „MUGEN izstrādātie automobiļi, kas tiks piegādāti tieši no rūpnīcas, iemieso sevī augstāko kvalitātes līmeni, izcilu sniegumu un tūnēta automobiļa izsmalcinātību.”

„Honda Civic MUGEN Si” paredzēts realizācijai Amerikas tirgū un nonāks tajā 2007. gada pavasarī.

www.bensonsauto.lv
 
Visi komentāri
 
216618. viesis 6.novembris 2006 13:43
0 0 Atbildēt

KAS IR evolūcija - "banzai" tipa "compact" klases "Lancer", tad ar ko gan uzfrišots CiViC būtu zemāk vērtējams :D

216631. viesis 6.novembris 2006 14:23
0 0 Atbildēt

ja perk to evolucija (tad ir jamaina salons, kas ari maksa vairakus $$$$), taka letak ir nopirkt Civic Si, kas ASV ir labaka ciena par Lanceru...........Civic Si uzliek turbinu un tev bus tik pat daudz zirgu~ un ar FWD, kas ir labaks par vecteva AWD..........Lances ari ir bisku dargaks ASV (~65 000$)

216640. viesis 6.novembris 2006 14:37
0 0 Atbildēt

A amīšiem apdrošināšana par evolution sanāks ui, ku dārgāk, nekā par civic si... Tur laikam arī tā fiška.

216742. viesis 6.novembris 2006 22:16
0 0 Atbildēt

Ko jūs gunārus staipat???????????

Lidz mums DIEMŽĒL šis nenonāks, ai kā gribētos lai būtu sa'vādāk!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti