Peugeot Citroen un Fiat prezentē kompaktos furgonus 3

 
8.novembris 2006 0:00

Žans-Martins Folcs, PSA Peugeot Citroen prezidents, un Serdžio Maršione, Fiat izpilddirektors, 7.novembrī Sevel Nord automobīļu rūpnīcā paziņoja par jaunu kompakto furgonu grupu informēja SIA VEHO valdes priekšsēdētāja asistente Linda Upīte.

Šīs jaunās automašīnas, kas tiks laistas tirgū, sākot no 2007. gada janvāra vidus, nāk modeļu Peugeot Expert, Citroen Jumpy un Fiat Scudo vietā, saglabājot to nosaukumus.

Jaunais kompaktais furgons piedāvā dažāda tilpuma (5 līdz 7 m 3) virsbūves un lielākas iespējas derīgās kravas pārvadāšanasi (1000 un 1200 kg). Šī dažādība profesionāļiem ļauj rast viņu darba specifiskajām vajadzībām atbilstošu risinājumu.



Turklāt abas grupas paplašina savu piedāvājumu ar jaunu piedāvājumu personisko automašīnu pasaulē. Šis piedāvājums, saukts par kombi, ir radniecīgs ļoti lielai "ludospace" automašīnai, kas var uzņemt līdz 9 cilvēkiem.

Šo kompakto furgonu ražošana notiek Valensjenā, Sevel Nord rūpnīcā, kas pieder abām grupām un kurā strādā 4400 darbinieki. Šajā industriālajā vietā, kuras operatīvo pārvaldību nodrošina PSA Peugeot Citroen, tiek montēti arī Peugeot, Citroen, Fiat un Lancia marku miniveni.

Ieguldījums industrijā šo jauno kompakto furgonu un kombi ražošanai sasniedz 440 miljonus eiro. Uzstādtā ražošanas jauda ir 130 000 vienības gadā, strādājot 3 maiņās.

Darbnīcu modernizācija, loģistikas pārveidošana un labāka darba vietu ergonomija radīja priekšrocības, lai varētu sacensties ar dažādajām šajā vietā ražotajām automašīnām. Kopā ar augstākās kategorijas miniveniem, jaunajiem kompaktajiem furgoniem un kombi ar to dažādajām virsbūvēm Sevel Nord rūpnīca uz vienas līnijas montē līdz 14 dažādus modeļus.
 
Visi komentāri
 
217138. viesis 8.novembris 2006 18:22
0 0 Atbildēt

Peugeot Citroen? Tā pat kā Sony Ericsson?

217418. viesis 9.novembris 2006 20:05
0 0 Atbildēt

Labāki nekā fordi vw un citi vācu sū....

217422. viesis 9.novembris 2006 20:19
0 0 Atbildēt

Paudīsim savas domas www.draugiem.lv sadaļā domubiedri- auto- Citroen Klubs un Fani. pasakiet acīs īpašniekiem savas domas....

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti