Boulinga turnīrs auto klubiem 2006 – noticis 2

 
14.novembris 2006 9:36

Sestdien 11.novembrī TOSS boulinga hallē tika aizvadīts kārtējais Autoklubu Boulinga turnīrs, kuru, kā ierasts, rīkoja Latvijas Mazda klubs biedrs Helix. Šogad turnīrā piedalījās gandrīz visi Latvijas auto klubi - 22 komandas un to atbalstītāji, piepildot visu halli.

Turnīrs notika 3 stundas, no kurām 30 minūtes notika trenniņspēle, pēc kuras visi tika iepazīstināti ar noteikumiem un tad kopīgi tika sākts turnīrs. Katrai komandai bija jāspēlē boulings, līdz sāksies apbalvošana, taču pirmo 2 spēļu rezultāti tika fiksēti, kuri ar pēc iespējas lielāku punktu skaitu bija jaizspēlē, cīņā ne tikai par komandas iekļūšanu 1., 2. un 3.vietā, bet arī par individuālo spēli - rezultatīvākais spēlētājs un rezultatīvākā spēlētāja titulu.

Turnīrā piedalījās:
Hyundai Auto Klubs, BMW Fight Club, Latvijas Honda Klubs, Hondisti, GTM vwGolf Club, Babe Racing Club, Mitsubishi Club Latvia, Back to Back Racing Team, Opel Club Latvia, VWmotion.lv, VW Club, MRC klubs, Audi-Style, Calibra Club, LIGHT Club, Ford Club, Latvijas Volvo Klubs, Boy Racing, Latvijas Mazda Klubs, BMW Club Latvia, DSM Club un Latvijas SAAB Klubs.

1.    vieta: MRC klubs
2.    vieta: BMW Fight Club
3.    vieta: BMW Club Latvia
Rezultatīvākais spēlētājs: Racer 384 punkti (Audi-Style)
Rezultatīvākā spēlētāja: IeviSh 296 punkti (Latvijas Volvo klubs)

Kopējie rezultāti

Izsakām pateicību visiem atbalstītājiem un dalībniekiem, bez kuru atbalsta, šis turnīrs nebūtu izdevies tik jautrs un apmeklēts.

Turnīra organizātori izsaka pateicību visiem atbalstītājiem:

TOSS boulinga halle administrācijai
A/S MultiCom
Žurnālam FORSĀŽA
Interneta portālam iAuto

kā arī:

Latvijas Mazda klubam
Amerikāņu auto klubam
LIGHT Club
un
Hyundai auto klubam

Īpaša pateicība - Mārtiņam Zeipem un Zanei Francei.

Uz tikšanos nākamā gada turnīrā…

BTAK komanda
 
Visi komentāri
 
217928. viesis 14.novembris 2006 15:22
0 0 Atbildēt

BMW ruljez :)

217944. viesis 14.novembris 2006 19:15
0 0 Atbildēt

Paldies Helix'am ;)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti